View Full Version : Fujitsu.. ?
julien_55
01-12-2013, 19:57
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за лаптопите - Fujitsu?
Пълна пародия :) вземаш ли си на върха са dell със конкурента mac ; на средното ниво го вземат hp и вече смотаните :)
DisappointedDreamer
01-13-2013, 06:55
^damn right boy
Два имам и двата нямат грешка.
^ йеп. Първият ми 2007ма е купуван, още работи безотказно. Вторият е от 2010 - пак няма грешка.
Другият ти вариант е HP. Останалото е или излишно скъпо, или боклук.
NomNomNom
01-14-2013, 16:03
Винаги ми е голяма драмата с деловете, и рс-тата, и лаптопите - мрежовите карти! - или не поддържат нещо, или драйвърите са трудно откриваеми / за рандъм ос-та.
Иначе, други драми с тях не съм имала. Ползвам настолен и лаптоп дел, на работа, братовчедка ми също е с лаптоп дел - батериите ги сдухахме бързо иначе.
За Fujitsu - нямам опит.
Иначе, HP-тата са много здрави животни, на разумни цени със задоволителни конфигурации - у нас имам два, служебните лаптопи също са HP.
батериите на всички сякаш бързо сдухаха, ама май е от неправилна употреба.
Не сте споменали тошиба - батериите им сякаш държат доста повече, при същите кофти условия, при които са били въпросните делове и хп, за които съм писала горе.
Тъй, май това са ми наблюденията.
~The Smile~
01-26-2013, 09:09
hp са много хубави. На такъв съм и е супер.
Аз имам Toshiba. Нямат грешка.
TrollFaace
01-27-2013, 19:08
Фуджицу климатици за хора синоптици !
gersinkaa
01-28-2013, 06:41
аз съм с asus вече 8-ма година и НЕ Е МРЪДНАЛ кучи марка излезе, а какви ли не премеждия изтърпя.... горкия..
ArchilonShadowheart
01-28-2013, 18:31
Във Fujitsu-то има задължително Fujitsu хард диск. А моят съвет е да бягате от Fujitsu дискове.
А това с марките е тъпотия, хора. Всичко е късмет. Аз примерно нямах голям късмет с ASUS-ки продукти.