PDA

View Full Version : В мен ли е грешката ?

fama
01-12-2013, 21:44
Начетох се на различни истории тук , не мислех че ще споделя и моята , но в момента искам да чуя съвети и от други хора относно моя проблем или по-точно въпрос . Първата ми връзка продължи две години и свърше преди около три месеца. Раздялата беше много тежка за мен , имах изпит , не можех да се съсредоточа, обичах го наистина много , ама ето и там дойде края. Всъщност главната причина беше това, че той си мислеше че има други и ми нямаше доверие, че съм била развалила връзката и така нататък , а аз тогава бях на всичко готова да запазя това между нас, защото беше наистина нещо истинско . И разбирам аз след седмица , две , че нашето момче си има резервен вариант и се занимава досто стабилно с друго момиче, с което беше прекарал една вечер на някакво парти . От декември насам започнаха нашите проблеми и се разделяхме супер честото , лятото имахме уж тайна връзка, после заминах на село бяхме разделени и той тогава е излизал с това момиче и явно си я е харесал и е спряло да му пука за мен . Ми да ама работата е там че , когато разбрах че той излиза с нея аз полудях , не знам за мен не е нормално да ме лъже месец и да казва , че ме обича и да прави секс с мен при условие , че мисли за друга и прекарва денонощни чатове с нея. До последно имах надежди , че ще се върне при мен , ще ме чака , ще се обади , ще пише уви не . Разпитвах за него , интересувах се той разбра и ми забрани да му се меся в живота и спрях . Виждах го с нея, казваха ми моите приятелки , че са го видели , каза ми и той че е влюбен в нея и ми ставаше адски тъпо . Опитах се да имам връзка, всичко свързах с него и реших да не наранявам момчето и го оставих . С въпросния бивш нямахме никакви отношения два месеца, до Нова година , когато се обадихме един на друг пияни , казах му че го обичам , той не ми отвръщаше и тогава осъзнах , че той наистина грам вече няма чувства. След новата година , си писахме чисто и просто приятелски два пъти за две седмици , нищо сериозно . До онзи ден , когато ми се оплака че има проблеми . Стана ми миличко , защото виждах че иска да ми сподели нещо , макар че нямаме един с друг по-личен и интимен контакт от доста време . Писахме си точно 10 минути , и повече нищо . Махна си фб на другия ден , зачудих се какво стана , позаинтересувах се не разбрах причината и го попитах , каза ми че не ме интересува и до там . Стана ми тъпо отново, защото за разлика от него аз се интересувам и ме е грижа какво става и дали е добре , а той не го приема по такъв начин . Започна да ме обижда за какво съм правела такива работи , да съм мислена по-зряло, държала съм се зле ,а всъщност аз не направих нищо повече от заинтересуване какво става с него . Смееше ми се , не приемаше думите ми на сериозно и като цяло отново ми каза, да не го занимавам с глупостите ми . Така и ще направя , но работата е там че си го обичам и ми е тъпо , да не сме заедно , може и да нямам право да го разпитвам и да се интересувам , но все пак сме имали некратка връзка и поне малко отношение помежду ни не би било зле . Нека да си има друго момиче, ама и аз си имам чувства, по дяволите . Тъпо ми е , като знам че нямам шанс ама то бива натякване . Ще си продължа без него това ясно , въпроса е в мен ли е грешката че се интересувам от него ? Да спра ли да го занимавам, пиша . отговарям и търся ? Не че го правя, но все пак . Моля ви, кажете какво мислите . Стана малко дълго , но все пак надявам се да получа някакви съвети .

Goddess
01-12-2013, 22:34
Грешка е, но спрямо самата теб. Той е постъпил подло като се е задявал с друга още по време на връзката ви и е продължил да се държи гадно и след това. Явно е, че той приема загрижеността ти и всичко останало като досада и грам не му пука за теб. Даже нищо чудно всичко това от твоя страна да му гали егото, един вид "аз продължих, а тя глупачката още се интересува от мен и не може да ме забрави, голям съм пич"..Колкото и да ти е трудно и гадно - зарежи го..всичко - не му пиши, не му звъни, нито му отговаряй ако той го стори, не разпитвай за него, сама виждаш, че е безсмислено. Колкото повече зацикляш, толкова по-трудно ще го преодолееш.

paradosou
01-13-2013, 06:39
Ох. Уважавай се повече. Тая история е безкрайно мазохистична.
Пълен нещастник е, личи си по всичко, обаче си в тая ситуация, понеже в изестен смисъл сама си се поставила в нея.

Seattle
01-13-2013, 07:11
Точен и ясен отговор ще ти дам: Да, в теб е грешката.

idontunderstand
01-13-2013, 15:07
Грешка е, но спрямо самата теб. Той е постъпил подло като се е задявал с друга още по време на връзката ви и е продължил да се държи гадно и след това. Явно е, че той приема загрижеността ти и всичко останало като досада и грам не му пука за теб. Даже нищо чудно всичко това от твоя страна да му гали егото, един вид "аз продължих, а тя глупачката още се интересува от мен и не може да ме забрави, голям съм пич"..Колкото и да ти е трудно и гадно - зарежи го..всичко - не му пиши, не му звъни, нито му отговаряй ако той го стори, не разпитвай за него, сама виждаш, че е безсмислено. Колкото повече зацикляш, толкова по-трудно ще го преодолееш.
++++++

FuCKkK13
01-13-2013, 15:12
Точен и ясен отговор ще ти дам: Да, в теб е грешката.

това ! че си позволила той да има към теб такова държание.. а сега : убий глупака с мълчание са казали хората

Ivaaaaa
01-13-2013, 15:57
Имай малко повече уважение към себе си. Той се държи ужасно и явно не изпитва нищо към теб. Най-добре го остави.

Amore-Mio*
01-13-2013, 16:20
Да, в тебе е грешката.

Миналото си е минало, престани да се връщаш назад.
Той не е човека, който ще оцени това, което правиш за него. Спри контактите си с него и продължи напред.

fenkaaa
01-13-2013, 18:25
Той ще съжалява,ще се осъзнае и ще те потърси,повярвай ми.Просто 2 години не са малко време и понякога тръпката се губи и ако срещнем някой в който намираме нещо,което нашата половинка не ни дава,или просто изпитваме тази тръпка,към друг човек,но след време и тя се губи и просто осъзнаваме колко сме сгрешили.Случвало ми се е,не от страната на приятеля ми,а от моя,за това знам как да се справям вече в тази ситуация.Все пак не винаги е така,понякога наистина може да изпиташ нещо истинско към друг човек и тези чувства накрая да не се окажат грешни.Дано е 1-вият вариант :)

fama
01-13-2013, 18:56
Знам , че е така и въпреки всичко все ме връща назад.Толкова много пъти потъпквах себе си и себеуважението ми , че вече знам че нямам какво да губя относно това . Благодаря ви все пак .