Влез

View Full Version : Имам въпрос!

superqni
01-13-2013, 07:04
Здравейте. Бих искала да ви попитам (не знам дали има въпрос като моя и предварително се извинявам, ако се повтарям) но използвам противозачатъчни Jangee 0.3 и наскоро започнах 2та опаковка, обаче се получи така, че пих 1то хапче от 2та опаковка на 9тия ден, не на 8мия след свободния от таблетки интервал, и след 6 дена правих секс (през тия 6 дена съм взимала хапчето редовно). Има ли вероятност да съм бременна?

Amore-Mio*
01-13-2013, 16:44
Посъветвай се със специалист , най - добре.

Иначе според мен - надали, но нямам познания в тая област.

fenkaaa
01-13-2013, 19:06
И аз в момента съм на тези противозачатъчни и понякога и аз пропускам,но не съм видяла проблем в това.Пия ги вечер,ако пропусна една вечер,веднага го изпивам на сутринта,това не е проблем,но ако пропуснеш 3-4-5 хапчета,тогава може да има проблем.Иначе била съм в твоята ситуация,дори когато съм пропускала хапче съм правила секс.Имам 2 годишна връзка и през цялото време от нея съм на противозачатъчни,никога не съм имала проблеми.

magi_dark
01-13-2013, 20:44
Аз също ги пия,но съм в началото на опаковката.......... Попринцип е хубаво ако се забавиш с приема (както е в твоя случай) да правиш секс с презерватив първите 7 дни след започването н таблетките................. Съмнявам се да е станало нещо,но за всеки случай се консултирай с гинеколог.............

superqni
01-14-2013, 11:23
Мхм. По принцип, доколкото сметнах, не съм била и в овулация тогава. А ако пия escapelle, при положение, че взимам противозачатъчни, дали ще е проблем?
И отделно искам да питам, Вие пушите ли докато пиете противозачатъчни?

xXxPETYAxXx
01-14-2013, 11:31
Интересно ми е как си смяташ овулацията, при положение, че си пила протиозачатъчни.
Едва ли е станало нещо, но аз ако ги започна моите на 9, а не на 8 ден бих се обадила да си питам гинеколожката дали няма да ми объркат съвсем организма. Нали все пак е определено за нещо си почивката от тях да е 7 дни.
Пуша, ама много рядко. Напоследък по-скоро даже бих казала, че не пуша.

prysnata_ti4inka
01-14-2013, 19:32
Здравейте. Бих искала да ви попитам (не знам дали има въпрос като моя и предварително се извинявам, ако се повтарям) но използвам противозачатъчни Jangee 0.3 и наскоро започнах 2та опаковка, обаче се получи така, че пих 1то хапче от 2та опаковка на 9тия ден, не на 8мия след свободния от таблетки интервал, и след 6 дена правих секс (през тия 6 дена съм взимала хапчето редовно). Има ли вероятност да съм бременна?

Не спомена да си правила секс, а това е пряко свЪрзано с вероятността да си бременна... Ако пиеш хапчетата и не правиш секс, най-много да си докараш проблеми с цикЪла след време (не е задЪлжително) - сещаш се: закЪснява, подранява, силно е или е много слабо... Бременност едва ли.