View Full Version : Къде се учи вирусология?
Мисля, че от заглавието въпроса ми е ясен. Търсих къде ли не в интернет, но не можах да намеря къде се учи вирусология. Кой университет къде и т.н ( В България) ?
Не съм чувала
Тогава що се обаждаш? Иначе някой медицински би трябвало да има такава паралелка...
Тогава що се обаждаш? Иначе някой медицински би трябвало да има такава паралелка...
Амии ще продължа да търся, ако някой има идея да коментира :)
mimsssssss
01-13-2013, 18:28
Медицина и след това специализираш с Магистратурата каквото искаш :) Така мисля...
ЗАЩОТО СИ ИСКАМ
pifiella
01-14-2013, 12:10
Учиш Биология(например в СУ,а не в МЕДИЦИНСКИ) и като магистратура записваш вирусология!
pifiella
01-14-2013, 12:11
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/biologicheski_fakultet2/specialnosti/magist_rski_programi/biologicheski_fakultet/molekulyarna_biologiya/virusologiya
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/biologicheski_fakultet2/specialnosti/magist_rski_programi/biologicheski_fakultet/molekulyarna_biologiya/virusologiya
Благодаря ти многоо! Наистина много ми помогна! Благодаря! :)
SisiStrange
01-14-2013, 17:37
Принципно при нас го има като дисциплина и после като магистратура. Аз съм Молекулярна биология.
Принципно при нас го има като дисциплина и после като магистратура. Аз съм Молекулярна биология.
Като дисциплина ли? Аз разгледах и видях, че го има като магистратура. Къде е тази специалност? И ако може да те питам нещо друго? Къде учиш МБ, защото искам да уча и другият ми въпрос е: Има ли реализация? На мен много ми се учи това и знам, че ще уча това, но ме притеснява реализацията...Четох в много форуми, че хората които завършвали МБ и въобще всички изследователи в България са обречени на глад...Аз не съм съгласен с това, ноо някак си...аз съм 10 клас, ще кандидатствам чак след 2 години, но това което наистина ме притеснява е самата реализация...