Влез

View Full Version : Как си изливате яда?

bebeemalko
01-13-2013, 19:15
Не бях сигурна дали тук да я пусна темата, но няма значение. Та как си изливате яда, когато ви се насъбере и искате да избухнете направо? Аз преди малко се ядосах наистина много и вместо да заплача, както ми се искаше, започнах с всичка сила да удрям с юмрук. Заболя ме, но разпуснах донякъде. Темата не е ебавка, просто понякога ми иде и човек да шибна и едвам се сдържам.

Sh@d0w
01-14-2013, 04:11
Грешен раздел, местя темата.

DisappointedDreamer
01-14-2013, 04:24
Купи си боксува круша.

pepa97
01-14-2013, 06:01
крещя

Kaena Smith
01-14-2013, 06:05
Запиши се на народни танци. :D

Донякъде не се шегувам...Това,че като крещиш,удряш и т. н.,ще се отървеш от гнева,е мит,дори за момента да се почувстваш по-добре.Но пък от друга страна,ако да удряш боксовата круша,ще ти изцеди силите,давай!Скоро по психология говорихме на същата тема и според госпожата ни,най-удачни са източните бойни изкуства(и народните танци).

Ако нямаш средства или време за подобни начинания,започни да правиш нещо,което да те удовлетворява,намери си хоби,внимателно обмисляй действията си или просто разбери какво те кара да се гневиш толкова.Успех! :)

DisappointedDreamer
01-14-2013, 06:09
Просто трябва да изразходваш енергията. Аз обикновено тичам.

complicated_
01-14-2013, 06:20
Запиши се на народни танци. :D

Донякъде не се шегувам...Това,че като крещиш,удряш и т. н.,ще се отървеш от гнева,е мит,дори за момента да се почувстваш по-добре.Но пък от друга страна,ако да удряш боксовата круша,ще ти изцеди силите,давай!Скоро по психология говорихме на същата тема и според госпожата ни,най-удачни са източните бойни изкуства(и народните танци).

Ако нямаш средства или време за подобни начинания,започни да правиш нещо,което да те удовлетворява,намери си хоби,внимателно обмисляй действията си или просто разбери какво те кара да се гневиш толкова.Успех! :)

мдаа,аз също ходя на народни танци ;дд мога да ти кажа,че доста помагат .. някак си там забравях за проблеми и нерви отвличат ти вниманието танците :)

А в други случаи обикновенно телефона ми го отнася .. НО гледам да го хвърля в/у нещо мекоо ;дд като леглото например

tonssy
01-14-2013, 06:51
Купи си боксува круша.

Хаха, точно, казала съм на майка ми да ми подари някой ден :D
Иначе- крещя, плача, понякога и аз удрям с юмрук по нещо. Зависи за какво съм се ядосала толкова и къде съм.

Kaena Smith
01-14-2013, 07:28
Аз ходя на планина. :D

Полезно е,интересно,спокойно/забавно.Прекарваш няколко часа сред природата,вървиш,след това спираш,правите си пикник с приятели,разхождате се,говорите и т.н.Вечер се прибираш изтощен или не,но си си прекарал един прекрасен ден. :)

Малко отклонение ...
http://i45.tinypic.com/ofzlhe.jpg
http://i47.tinypic.com/2dalwld.jpg

Е,кажете,че не си струва.:D

Иначе наистина - да се оставиш на гнева,не носи нищо положително!По-добре,както и DisappointedDreamer написа,човек да изразходва енергията си.А начини много,иска се само малко въображение и отделено време.

DisappointedDreamer
01-14-2013, 08:28
Това къде е?

Иначе, аз живея до едно езерце и обикновено хващам колелото, карам и накрая спирам, сядам на пейка и пуша :Д Плача, дори.

Можеш да пишеш, да учиш, дори.

Kaena Smith
01-14-2013, 08:46
Първата снимка е от Витошкия Дендрариум (http://www.park-vitosha.org/content/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D 0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0)
Втората - изглед към с. Владая.Заснета е по пътя за хижа Иглика.

DisappointedDreamer
01-14-2013, 08:51
Питах за първата, защото ми е адски познато :Д как се стига дотам?

Hayashi
01-14-2013, 09:52
Аз пък пея. На другия ден вече нямам глас, но пък помага.

SpiritInBlack
01-14-2013, 10:25
Фитнес упражнения , някаква компютърна игра или рядко хубава книга.Или се биеш наистина

shmatarok
01-14-2013, 11:17
Като ме тресеше пубертета, скачах на леглото докато ми стане лошо. :Д
Сега, ако се случи да се ядосам много, имам една топка от онези меките и малките за малки деца, хвърлям нея. 8-)

bebeemalko
01-14-2013, 11:56
Аз преди съм карала колело до близката местност и там стоях и гледах езерото. Но зимата не може. Аз ходя на танци, но сега сме малко в почивка, а и имам проблеми с коляното, а с нервите проблемите ми са по-лоши, понеже вече и ръцете ми треперят ужасно... за бойни изкуства нямам време за съжаление,понеже в 11 клас има доста за учене, а модерните танци ми поглъщат времето..
П.П. Когато ми е нервно няма шанс да седна да уча :D

FuCKkK13
01-14-2013, 12:08
ако нямам възможност да излезна - лягам и се чудя как да спра да мисля за нещо.. и си поставям цели 8-) .. примерно колко време ще стоя без да мигна и т.н. - да,глупаво е,детската градина правят така,но така се успокоявам.. или сядам и гл рибките как плуват - от малка имам риби у нас и винаги ми е било хубаво като съм ги гледала... или излизам с кучето,ходя на фитнес,ходя да тичам,излизам с приятели... абе все неща,които да ме отърсят и малко или много да ме накарат да мисля за нещо друго....... а да сетих се за още нещо - рисувам... като цяло това 8-)

xoxi
01-14-2013, 12:24
Като цяло гледам да съм по-далеч от хората. Няколко пъти съм си изкарвала нервите в/у друг човек и после винаги ме е било много жал за невинната жертва. :D
Най-често гледам веднага да си сменя местоположението. Ако съм в нас, излизам да се разхождам, да тичам... просто да ме няма тук. Ако нещо навън ме е ядосало, прибирам се в нас и си усилвам колонките до максималните им възможности.
Рядко ми се случа да съм толкова ядосана, че чак сълзи да ми потекат от яд.
Преди ходих в баскетболната зала и там се успокоявах. Единият от треньорите живее буквално до залата и само трябваше да му звънна и да го помоля да ми хвърли ключовете през терасата. Понякога ми се налагаше бързо да си събера мислите, защото имаше тренировки (когато тренираше мъжкия отбор, често ме викаха да играя и да потренирам с тях, което ме отвличаше от всякакви други мисли и след това се чувствах страшно спокойна), но е имало дни, в които съм прекарвала часове там сама. В залата има и фитнес, което ми беше в голям бонус.

strawberry88
01-14-2013, 12:46
И аз ходя на танци.Наистина страшно много ми помага. :D Ходила съм на репетиции бясна направо, а се връщам щастлива и забравила за проблемите. 8-)

SHPAIdURmeN
01-14-2013, 17:33
Карам кучето ми да прави салта (с ритници), :D шегувам се !

Ами, като погледна кучето си милвам го, като цяло то ми помага да се преборя с яда.

Mirchu
01-14-2013, 17:53
Леле точно днес АДСКИ много се бях ядосала и започвам да си причинявам болка или хвърлям (под хвърляне нямайте предвид тип - American movie, а просто някоя химикалка или нещо от сорта). И точно си мислех, че ако имах една боксова круша, е така всеки път като се ядосам да удрям, удрям и 100% би помогнало .. обмислям идеята да си купя някой ден ;)

cyclops
01-14-2013, 18:00
Със спорт

bloodyF
01-14-2013, 19:21
троша чаши
:lol:
случвало ми се е да забърша цяла маса, успокоява ме
или плача, или просто си го изкарвам, изкрещявам и пр. и отивам да запаля една цигара и ми минава

TheBeliever
01-14-2013, 19:35
В пубертета и аз крещях, блъсках врати и столове, тръшках и т.н.

Сега си поемам дълбоко въздух няколко пъти и се старая да се разсея от източника на раздразнение, най-често с четене.

Eskapel4o
01-15-2013, 02:22
Купи си боксува круша.

+1 аз така си го изливам .

Seattle
01-15-2013, 02:41
Качвам се в колата и карам из града. Някак си ме успоява :) Когато ми е насъбрано в множко, го отнасят гумите 0о. Май трябва и аз да взема боскова круша, по ефтино ще ми излезе.

Eskapel4o
01-15-2013, 02:55
Качвам се в колата и карам из града. Някак си ме успоява :) Когато ми е насъбрано в множко, го отнасят гумите 0о. Май трябва и аз да взема боскова круша, по ефтино ще ми излезе.

И аз бях така , оставах без гуми и реших да си купя една боксова круша ... :D

jumpers
01-15-2013, 03:12
Излизам, пребивам 2-3 циганина и горе долу ми се пооправя настроението но като цяло почти не ми се насъбира щот от 7 часа тренировки на ден и 7 часа даскало почти не ми остава време и сили за такива глупости :)

bebeemalko
01-15-2013, 11:45
Днес си го изкарах яко на топката за волейбол :D е помогна да си призная, горката топка :D

jasmins
01-15-2013, 12:00
Когато страшно много се ядосам започвам да плача и да се самосъжалявам :Д

bebeemalko
01-15-2013, 18:58
случвало ми се е и на мен, ама с плача съм до едно време... после ми иде да смачкам някой

ledenakrasota
01-15-2013, 19:04
Стрелям.

phoeniX_boy_BG
01-16-2013, 19:42
Тренирам.

anonymous708973
01-16-2013, 19:50

Ако не мислиш за себе си, мисли за другите на пътя! Не си сам и като нищо можеш да оставиш някое дете без родител или родител без дете.

Понякога си го изкарвам на друг, което е грешка. Крещя много, но бързо ми минава. Не ми се е случвало да спортувам ядосана все още, трябва да съм в много добро настоение, за да отида до фитнеса :д

Оф, случвало се е и да плача от ярост. От "чиста злобичка", както ми бяха казали един път.

Illusion772
01-16-2013, 20:21
Основно тренирам но най-доброто за мен е тичането , много успокоява

PurpleSand
01-16-2013, 22:24
Като се ядосам плача .... напоследък това правя.. може би ,защото ми е омръзнало до такава степен да се нервя,че вече нямам сили дори да викам и каквото и да е друго.. затова показвам слабост..

EternalDream
01-19-2013, 07:06
Взимам един молив и го чупя на малки парчета. :(

youonlyliveonce
01-19-2013, 07:14
Като се ядосам плача .... напоследък това правя.. може би ,защото ми е омръзнало до такава степен да се нервя,че вече нямам сили дори да викам и каквото и да е друго.. затова показвам слабост..

О, и аз напоследък :(

SilentlyLoud
01-19-2013, 07:54
Играя League of Legends и бия цигани ahah. Не само първото :P

stefko1996
01-19-2013, 08:12
у фитнесу :)

marilyn
01-19-2013, 15:12
Не допускам да избухвам и изобщо да се ядосвам толкова силно, защото ми влияе много зле. Сдържана съм. Не, че задържам яда в себе си, а просто не го пускам в себе си. И така ми е по-добре. Не обичам скандали, крясъци викове и тн., не понасям. Ако усетя, че отрицателната ми енергия е завишена се разхождам из парка с бързо темпо и сама. И се успокоявам.

Kriiiskata
01-19-2013, 20:21
Ами излизам на терасата и звъня на най-добрата си приятелка и си бъбрим!

Delvecchio
01-19-2013, 20:45
Блъскам чувала,докато остана без сили и после забравям за какво съм се ядосал :D

mrankoniiii
01-22-2013, 18:26
Крещя , блъскам , плача , тръшкам се .. :D

Rake
01-24-2013, 12:55
Мен лично доста често ме изнервят хората,но съм си кротък по природа и не се впечатлявам много.Разбира се понякога просто ми кипва и не издържам.Тогава отивам на фитнес и преди да си започна тренировката бия по боксовата круша около 5/10 минути и ми олеква доста.

s40t4
01-24-2013, 13:24
Винаги е различно... но все като съм ядосан ми идват наудничеви идей :D

~The Smile~
01-24-2013, 14:01
Успокоявам се като си пусна музика и танцувам.

ShamanOwl
01-25-2013, 17:25
Най често се събирам с приятели, изпушвам по един масур и ми минава.
П.С. не искам отговори от сорта "проваляш си живота" и тн.

ronaldinio337
01-27-2013, 10:33
Как си изливам яда ли като набера и направо откачам махам стола пускам музика набирам енергия лягам 10 лицеви опори и ми минава горе долу.Ако не като ги няма тия отивам отатак на входнат аврата тя такава картонена ли не я знам дървена ам аот вътре куха и я испраскам 2-3пъти с иумрук и краи

Amore-Mio*
01-27-2013, 11:18
Пиша.
Рисувам.
Чета.

Ако нямам възможност да правя поне едно от тия неща - горко им на тия, които са до мен. Избухвам. Държа се отвратително. Колкото и да се старая да не си го изкарвам върху тях.

watermelonkisses
01-27-2013, 16:06
ям (много) шоколад;

heartlesandfreaky
01-27-2013, 16:50
Аз си пускам Bullet For My Valentine и всичките ми проблеми изчезват... Нито чувам на баща ми крясъците по мен, нито нищо. Ако музиката не помага - излизам с приятели, крещя, подскачам, танцувам, бия по леглото, често пъти си ритам телефона из стаята... :/ хД

renegate
01-29-2013, 11:19
слушам силно музика, крещя или тичам в парка :D

rihanna_shakira
01-30-2013, 14:17
Ами попринцип съм няква много лесно драсни пали клечка и за най-малкото нещо мога да запаля :D . Основно тичам ,спортувам нещо като тае бо ,адски е успокояващо . Но истината е ,че ако трябва да съм честна когато съм ядосана си го изкарвам на тези около мен ако пък съм сама си търся на кой да си го изкарам :)

lubovvv
01-30-2013, 14:26
Гледам да не си го изкарвам на хората около мен, така че пускам силно музика и пея. А ако съм прекалено нервна си псувам на глас.... :lol:

sToyAncHo
02-01-2013, 08:06
Отивам на тренировки (ММА). Там все си мисля, че като отида на крушата и ще почна да я блъскам и да си излея гнева, но като отида там и направо забравям за проблема. Тренирам си и все едно нищо не се е случило. Олеква ми. Не знам какво става, но като влезна в залата и нито съм ядосан нито ми е някакво забило :)

qkakukla2
02-01-2013, 22:00
Правя неща и после съжелявам, че съм ги направила. Или слушам музика и правя коремни преси докато не се изморя :д

Seattle
02-02-2013, 06:01
Ако не мислиш за себе си, мисли за другите на пътя! Не си сам и като нищо можеш да оставиш някое дете без родител или родител без дете.

Това че тръгвам малко по рязко по сфетофарите не означава че карам бързо. Всъщност бавното, спокойно каране ми влияе мн по добре, дава ми време за размисъл. Музиката е задължителна, като най-често пускам стари рап парчета да се въртят.

swag style mdfkz.
02-02-2013, 20:15
Излизам, пребивам 2-3 циганина и горе долу ми се пооправя настроението но като цяло почти не ми се насъбира щот от 7 часа тренировки на ден и 7 часа даскало почти не ми остава време и сили за такива глупости :)
Леко ве бияча ..
П.Т; Най-често тичам, когато се ядосам..