View Full Version : Ама много ме дразни!
yony.pain
01-14-2013, 17:33
Здравейте...преди няколко години родителите ми се разведоха...останах при майката!Както винаги дават децата на майките...преди няколко месеца си намери гадже.Дебел,нисък,има огромен белег на главата,абе въобще като джудже на дядо коледа!Иначе е много добър човек...ама ме дразни като почне да се размотава с едни чехлички щото вече се пренесе в нас!Опитват се да бъдат семейство...и въпреки че тук си имам удобства и всичките си ми джунджурии искам да си ходя при бащата.И не знам какво да правя вече защото ако отида при баща ми да живея...там е бабата...и постоянно ми вдига нервичките!И не знам къде да отида...искам да се махна по-бързо!Забравих да кажа че преди няколко дни прикатурнах 13 години...лол!Не си мислете че съм поредната лигла...защото доста съм си патила досега през това малко миниатюрно тринадесетилетие. :D Може ли да ми дадете някакви идеи къде да се преместя...знам че нямам много възможности докато не навърша 18 освен дом за деца или лудница но не би ми изнасяло там :D
Най-добре си трай.Егати някой хора нямат дом а тии пххх...разбери майка ти,и тя има нужда да има мъж до себе си,иска да е щастлива.Ако пък чакк толкова не можеш да го траеш и кажи
Дразни те, само защото ходи с чехли? А после искаш да не те мислим за лигла.
Живей си при майка си, ходи от време на време на гости у баща си.
пп: знаеш ли какво е десетилетие?
HollyGolightly
01-14-2013, 20:01
Не искаш да си мислим, че си малка лигла, но се държиш точно като такава. След като казваш, че човека е добър и нямаш проблеми с него, защо мрънкаш? Или може би майка ти няма право да бъде щастлива и трябва да бъде само с някой, който ти си одобрила? Като не ти изнася отивай при баща ти и баба ти.
Violenza
01-14-2013, 20:04
Девойче, спри се с тия депресарски теми. Прекалено много си затормозяваш мозъчето с глупости. Гледай си ученето и приятелчетата.
Eskapel4o
01-15-2013, 02:20
Кажи на майка ти да му купи други чехли .... боже мой ..
Tsukuda_Hiroshi
01-15-2013, 19:11
Пишеш твърде правилно за 13-годишна. Според мен инфото ти е скалъпено. Иначе освен възрастта - темата може да е истина. В такъв случай, трябва да избираш между баба си и приятеля на майка си (независимо на колко години си).