View Full Version : Нуждая се много спешно от помощ......
WIzzieBitch
01-15-2013, 11:19
Така ... влюбих се в едно момиче ... станаха нещата, почти 2 месеца сме заедно ... докато не реших да и дам паролата ми за фейсбук-а (най-голямата грешка в живота ми)... тогава скъсахме точно за един ден .. на другия ден тя ме помоли да отида до тях, уж се сдобрихме, но отново се държи студено към мен ... аз я обичам наистина, доказвам и го, пиша и поеми, стихотворения, разни по-така смс-чета (всичко го измислям аз), правя и подаръци (да, не са скъпи, но са от сърце) и тя почна много студено да се държи ... имахме планове дори за лятото, сега ми казва, че не иска да правим планове от сега ... моля ви, някой, който повече разбира, нека да ми каже какво да направя, за да я задържа до себе си, наистина много обичам това момиче, със сигурност мога да кажа, че давам целия си живот за нея ... моля ви хора, спешно се нуждая от помощ ...
Ами докато сте били заедно в фб си се забивал с други момичета, едва ли пак ще ти има същото доверие ако заради това сте скъсали де....
WIzzieBitch
01-15-2013, 12:21
Не съм се забивал. Просто си пишехме (имам приятелски отношения), а момичето, с което съм си писал сърца и целувки ми е братовчедка ... странно защо така ревнува, моля дайте някакви съвети какво да направя, за да си я върна, искам пак да е моя .. имам чувството, че друга като нея няма .. и не искам да има, искам си само нея ..
Ами тогава седнете, и поговорете и това което написа тук и го кажи на нея в очите и успех :)
sexa_na_kompleksa
01-15-2013, 12:32
Тя знае ли, че това момиче ти е братовчедка?
WIzzieBitch
01-15-2013, 13:13
Ами казах и, че е братовчедка .. но тя пак си плямпа нейното, постоянно ме дразни, че уж ще излиза с други момчета, но я познавам що за човек е и това няма да го направи ... моля ви, дайте ми съвет, говорих с нея, но нищо, пак същата история, че нищо няма да бъде същото ... хора, обичам я, помогнете ми ;( :@ искам да я задържа до себе си, и без това живота ми не е от най-хубавите, само тя ме кара да се чувствам специален ..а тя е момичето, което винаги съм искал и търсил .. пиша и писма, поеми .. сега ще ида и пред вратата и ще сложа една роза и едно писмо ,.. дано да го прочете..
Niakoitam
01-15-2013, 13:28
Това да ти е обеца на ухото.Facebook профила си е лично и само твоя територия,която не се дава на друг.Ако ти няма доверие нейн си проблем.И обичайте се,бъдете си верни,вярвайте си,но не позволявай и да ти се качва на главата.
limpk0nk3
01-15-2013, 14:04
Перфектната връзка и двамата без facebook.
На колко сте?
SpiritInBlack
01-15-2013, 14:16
лесбо лъв ?
scandalousLady
01-15-2013, 16:27
Защо пак си знае нейното като и обясняваш ? Това вече си е неин проблем, не виждам защо да не ти вярва ако преди това ти е имала доверие. Явно нещо я кара да си мисли, че нещо не е наред. Не се притеснявай, ако и тя те обича ще отмине това. Седнете и поговорете на 4 очи, обясни и всичко спокойно. Горе главата и успех, пожелавам ти всичко да се нареди :)!
Tsukuda_Hiroshi
01-15-2013, 18:25
Брат, кажи на братовчетка ти, дето е толкова отворена да пише сърчица и целувки, да й поговори. От друга страна - ВЕДНАГА ДА СИ СМЕНИШ СКАПАНАТА ПАРОЛА!!! :D и повече тая грешка да си даваш паролата на жена - не повтаряй! Днеска е на Facebook, утре ще е на кредитната карта...
Facebook профила си е лично и само твоя територия,която не се дава на друг.Ако ти няма доверие нейн си проблем.И обичайте се,бъдете си верни,вярвайте си,но не позволявай и да ти се качва на главата.
;-)
Човек, не виждаш ли как те мачка тя? Според мен, отдавна и е минало от тази случка, но просто търси внимание. Прави се на интересна, за да и пишеш поеми, да и купуваш подаръци и да и показваш колко важна е за теб. Колкото и да я обичаш, колкото и важна да е тя за теб, никой не бива да се отнася с теб по подобен начин. Дръж на своето и ако тя наистина те обича, ще се върне при теб. Иначе, дори да я убедиш да ти "прости", не очаквай всичко да е същото, напротив, ще използва всяка възможност, за да получава още внимание и ти да припкаш след нея като малко кученце. Като за начало спри с тези подаръци, спри въобще да и обръщаш внимание и ако тя се интересува от нещо повече, от колкото от подаръците ти, ще се върне, гарантирам ти го. А ако не го направи, значи не заслужава човек като теб.