View Full Version : Мъдри мисли
sweetcake
01-15-2013, 12:04
Не съм сигурна дали е за тук тази тема, но ме интересуват някакви мъдри мисли на известни личности. Пример: Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота. на Джон Ленън.
Благодаря!
ninjaiscrazy
01-15-2013, 14:13
Оскар Уайлд - "Най добрия начин да избегнем изкушението е да му се отдадем."
Алберт Айнщайн-"Две неща нямат край-вселената и човешката глупост.За вселената обаче не съм съвсем сигурен."
anonymous895156
01-18-2013, 21:49
"Колкото повече, толкова повече" - Мечо Пух
Whyniser
01-18-2013, 22:09
" Everybody lies" ...
Colouring
01-19-2013, 20:12
„Когато човек е щастлив, той е добър, но не винаги добрите хора са щастливи!" - Оскар Уайлд
“Thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.” - Buddah
"Life is what happens while you are busy making other plans." - John Lennon
"Life is a tragedy when seen in close-up, but a comedy in long-shot" - Charlie Chaplin
"The man who does not read good books has no advantage over the man who cannot read them." -Mark Twain
"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough." - Albert Einstein