View Full Version : Невъзможна обич!??? Охооо, и още как!
american-horror
01-16-2013, 19:12
Здравейте, чудя се откакво да почна. Таа аз съм момиче, което не се гримира, най-ниска е от момичетата в класа си и дори не се държи на годините си. Клющава. Грозна. Лудетина. Странна птица съм, но не май в добрия смисъл. Тази година ми върви дооста удесно! Най-добрата ми приятелка ме изостави, имам чъвството, че съм най-грозна и дори имам чувството, че имам врагове в моя клас. Аз съм само в осми клас и всичко си беше добре, докато не дойде октомври. Имаше едно момче, до което седях един час и го подлудих, като само го пренебрегвах. Усещах как ми обръщаше внимание, но нещо стана. След седмица това момче ми стана дооста симпатично. Почнахме новата година и имам чувството, че не мога да спра да мисля за него, първо, защото много го харесвам, второ, не мога да се отърва защото ми е от класа. Неговите приятели вече въобще не ме харесват и това ясно ми казва, че няма да съм с него. Никога не бих писала във форум, но изпаднах в кризисна ситуация, когато преди часове го видях на снимка във фейсбук как се отърква с едно момиче ;( Това ме разби и почти щях да ревна, но се овладях. Лятото родителите ми ме бутаха в едно училище, но последният ден преди записването осъзнах, че искам в друго! Това решение най беше грешно :/ Моля съвети как да се махна от този магически кръг, че вече ми писна! Искам да спра да го обичам. Не говоря, че ми е симпатичен, нито мноого приятен, а че го ОБИЧАМ. Мисля за него и не мога да спра. А и имам куп проблеми на главата, А ВСЕ намирам време да мисля за него! Как стават тези неща! Моля съвети как да го "разлюбя" НЕ ИСКАМ НИКАКВИ ДРУГИ ВАРИАНТИ, защото аз по принцип ревнувам, а той е най-големият женкар!
Здравей! И аз съм изпадала в такава ситуация с момче от стария си клас, но след няколко месеца всичко ще отмине... Дори може и за по-кратко време. :) Аз също съм в 8 клас иии съм в същата ситуация с класа си. Но се опитвам да преодолея всичко, колкото и да ми е тежко. :)
american-horror
01-16-2013, 19:35
Здравей! И аз съм изпадала в такава ситуация с момче от стария си клас, но след няколко месеца всичко ще отмине... Дори може и за по-кратко време. :) Аз също съм в 8 клас иии съм в същата ситуация с класа си. Но се опитвам да преодолея всичко, колкото и да ми е тежко. :)
още ли го преодоляваш?
ситуацията в класа - да, момчето - разбрах че не си заслужава...
защото аз по принцип ревнувам, а той е най-големият женкар!
Абе, деца, в 8ми клас кви женкари, кви 5 лева?!?!
Съмнявам се да го обичаш, ама айде.. Какво да ти кажа... като пораснеш малко и ще ти мине, споко. ;)
GuItAr-MoTiOn
01-17-2013, 15:15
Виж значи, ако искаш да го забравиш, просто не мисли за него или пък ако не можеш, пробвай да не мислиш чак толкова.Друг вариант е да си харесаш някой друг (примерно казвам знам че не става ей така), но по някакъв начин се опитай да го пренебрегваш и ако така не става просто ще си мине с времето!
Явно не сте наясно със ситуацията 6-9 клас!
Amore-Mio*
01-17-2013, 19:01
Вземи се съвземи.
Такава била, онакава била. Тая не знам си какво, оная не знам си какво.
Вдигни си това самочувствие и дръж на себе си, имай достойнство и уважение към самата теб.
И порасни.
За в момента нищо не можеш да направиш.
~DesertRain
01-18-2013, 12:00
Вземи се съвземи.
Такава била, онакава била. Тая не знам си какво, оная не знам си какво.
Вдигни си това самочувствие и дръж на себе си, имай достойнство и уважение към самата теб.
И порасни.
За в момента нищо не можеш да направиш.
+1 Много си права! Точно щях да пиша че не трябва да говориш така за себе си .. а колкото до случая.. трябва да си харесаш някой друг :п някой по- малко "женкар" по- спокойно и мило момче ^^