PDA

View Full Version : Отново той



redroses_sweetchocolate
01-17-2013, 07:51
Здравейте :) .. Ще се опитам колкото може, по-кратко да обясня случката :D .Та беше миналото лято, когато за първи път с моите приятелки отидохме в една друга махала, където не сме били досега. Там срещнах много хора, но и едно момче. Когато го видях за пръв път не ми направи голямо впечатление, но един негов приятел ми каза, че ме харесва и от там тръгна всичко. С него се виждахме почти всеки ден и рядко си говорехме само нещо като се избъзика някой или нещо да ме питам :D . Когато една от приятелките ми му каза, че имам симпатии към него нещата се промениха - все едно не искаше да ме вижда, отбягваше ме и като ме види се подсмхиваше. Но след няколко дни момичето, което му беше казало, че го харесвам ми сподели че той е говорил за мен, че съм хубава и някакви такива работи :D . Проблема беше, че това момиче също го харесваше и той знаеше, но не направи абсолютно нищо, въпреки че го харесваха 2 момичета .
След няколко месеца се срещаме пак, но в различни компании. Когато се обръщаше насам сякаш ме поглеждаше и понеже мен ме беше малко срам казах на една приятелка да ми казва, ако той ме погледне ;дд. И когато вече тяхната компания си отиваше ми казаха, че той се е обърнал към мен и ме е погледнал. И досега повече не съм го виждала.
Та .. какво да направя, като аз още го харесвам, но не знам дали той мен още ме ;дд .. трудно ми е и аз да разбера какво става. Това лято сигурно пак ще се срещаме тъй като аз се виждам с неговите приятели, а той често излиза с тях. Та аз дори не го познаавам толкова добре. Не знам дали да му кажа пак за чувствата си или да изчакам първо да видя дали той има още към мен? Възможно ли е oще да ме харесва? :D ...

Azoria
01-17-2013, 08:05
Ох какви са тези погледи, приятелки, които говорят всместо теб и т.н. Покани момчето и излезте да си играете.