Влез

View Full Version : Как си "тръгвате" от секс?

Leesha
01-18-2013, 06:46
.... или иначе казано: случвало ли ви се е да прекъснете любовната игра и да си тръгнете преди същинския акт?

"Вдъхнових" се от темата по-долу за странните пъпчици - няколко момичета казаха, че биха се изплашили и не биха повярвали, че не е болест. Какво бихте направили в такава ситуация или подобна? Например, ако се забиете с някое момченце в дискотеката и като се приберете се окаже, че е девствен/неопитен/прекалено груб/прекалено нежен/с прекалено малък или прекалено голям :D

Ясно е, че не можете да скочите и да си излезете през вратата - трябва да се каже нещо. Какво? Ще се оправдавате ли с болежки или директно ще си признаете?

А какво ще стане, ако момченцето не е случайно, а познат или приятел?

besso
01-18-2013, 07:37
Ти кво, начинаеща малка курветина ли си? Върви по дискотеките да си търсиш момченца и бързо ще се отракаш и ще се запознаеш с такива като теб да си обменяте курвенски опит и да се учите на курвенски номерца една-друга..

magi_dark
01-18-2013, 07:39
Случвало ми се и му казах директно,беше нещо от сорта на "Съжалявам,промених решението си!!!!! Чао!!!!!!!" Случвало ми се е и да се забивам с приятел,когато стана ясно че нещата ще стигнат до секс,се стреснах,защото изведнъж с дадох сметка,че ако нещата не се получат губя и гадже и приятел,излъгах го нещо (не помня какво) и си тръгнах!!!
PS: Със съотвтня приятел в края а крайщата стигнахме до секс и сега сме 5 година заедно :)

Azoria
01-18-2013, 07:50
В някаква хипотетична ситуация.. аз не бих казала директно на някой случаен от доскотеката. Току виж той е твърдо решен,че ще правим секс :D

fama
01-18-2013, 10:24
Имах една единствена подобна ситуация беше с момче, с което се познавах от има -няма два месеца . Случи се много спонтанно, бяхме скъсали с приятеля ми тогава и по стечения на обстоятелствата се озовахме в апартамента му. Настояваше да го направим , обаче на мен какво ми стана и казах , че не мога да го направя защото обичам още приятеля си . Разсърди ми се , казах му да си тръгна , той не ме пусна защото било много глупаво от моя страна . И останах до сутринта и си заминах по живо , по-здраво . До ден днешен , той иска от мен само и единствено това , не можел да бъде само приятел с мен . абе момчешки му работи.

Qamstel
01-18-2013, 10:57
Трудна работа. Би било по обективно ако насочиш темата и към нас мъжете. Защото се случва (макар и по-рядко). Не е добре когато чуеш, ама трябва да сме бързи, че мъжът ми може да си дойде. :D Може пък да е правила това за което ти питаш знаеш ли. ;) Но ето какво направих аз... Качих я на такси дадох и 10 лева за превоза и и пожелах лека нощ.

marilyn
01-18-2013, 11:17
Един път ми се е случвало, просто му казах, "съжалявам, но не е сега момента" и такам.

Qamstel
01-18-2013, 11:21
Един път ми се е случвало, просто му казах, "съжалявам, но не е сега момента" и такам. Елегантно кaкво :D Можела си да го попариш много по-лошо.

marilyn
01-18-2013, 11:22
Елегантно кaкво :D Можела си да го попариш много по-лошо.

Аз не исках да го попаря, затова му казах така.

Qamstel
01-18-2013, 11:25
Аз не исках да го попаря, затова му казах така. А виж и това е важно, как да откажеш, без да прецакаш бъдещи шансове. При нас мъжете такъв прозорец не съществува.

marilyn
01-18-2013, 11:29
А виж и това е важно, как да откажеш, без да прецакаш бъдещи шансове. При нас мъжете такъв прозорец не съществува.

Не е било с цел да не си прецакам бъдещи шансове. Просто момчето не беше лошо, не заслужаваше да бъде порязан жестоко.

Qamstel
01-18-2013, 11:32
Добре казано, но мъжете рядко попадаме на такива момичета. Е нормално като напоследък се търси само в дискотеките :D

Qamstel
01-18-2013, 11:37
Не е било с цел да не си прецакам бъдещи шансове. Просто момчето не беше лошо, не заслужаваше да бъде порязан жестоко.

Това всъщност е интересно. Ще го пусна като тема, интересно ще ми е да видя какво мислиш.

marilyn
01-18-2013, 11:41
Добре казано, но мъжете рядко попадаме на такива момичета. Е нормално като напоследък се търси само в дискотеките :D

Ми не, аз пък в дискотеките не си търся.

Qamstel
01-18-2013, 11:47
Ми не, аз пък в дискотеките не си търся. Разбира се че не си търсиш. Не мисля, че въобще има момичета, които го правят. Интересно ми е да науча от гледна точка на жени и мъже. Какво всъщност се очаква да се постигне?

marilyn
01-18-2013, 11:50
Разбира се че не си търсиш. Не мисля, че въобще има момичета, които го правят. Интересно ми е да науча от гледна точка на жени и мъже. Какво всъщност се очаква да се постигне?

Боже, има и още как.. какви неща са ми разказвали...

Аз в последно време не ходя по такива места.. простотията там ме отблъсква. Айде спирам да спамя.

umri
01-18-2013, 23:44
Един път ми се е случвало, просто му казах, "съжалявам, но не е сега момента" и такам.

Причината?

marilyn
01-19-2013, 09:26
Причината?

Беше на един купон, домакинята ме беше предупредила изцепки да не правя. Близка ми беше и знаех, че няма да ѝ е особено приятно. А и си имах прекрасно приятелче за секс по онова време.. не ми трябваше нов.

xoxi
01-19-2013, 09:42
Например, ако се забиете с някое момченце в дискотеката

Никакъв шанс, но нека все пак предположим, че е станало... Ако съм тръгнала с него само за да задоволя нуждите си, значи нямам никаква емоционална обвързаност и не бих се чувствала длъжна да му спестявам нещо. Бих му казала директно защо не искам да правя секс с него и бих си тръгнала без повече обяснения. Вярвам, че това ще е в негова полза.