View Full Version : Обещание
Steisi12
01-18-2013, 11:27
Моят проблем е такъв. За Коледа с приятелят ми, с когото сме заедно 5 месеца си бяхме обещали да си подарим подарък, аз подарих естественно моя. Той отиде на 25 точно да ми купува подарък, върна се и ми каза, че е поръчал бижу. Сега сме 18 януари, а аз още не съм си получила подаръка. Не съм материалистка, просто жеста е важен. Какво да направя? Как да му напомня или намекна?
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2013, 12:36
Ами изчакай до 25ти декември 2013-та и недей му подарява нищо. Като ти намекне, кажи му, че неговия подарЪк за Коледа е сЪщия, като твоя за миналата Коледа... ;)
От написаното,ми прозвуча следното: "Искам си играчката,която ми обеща."
Ясно ми е,че не това имаш предвид.Обидена си от факта,че ти е обещал за да се измъкне и те залъгва...
Ами почакай още малко и го питай директно!
Steisi12
01-18-2013, 14:02
Вчера го попитах, за да го подсетя , че ми е любопитно какво е бижуто и той ми каза какво и каза , че уж щял да звънне да види , дали е готов подаръка.Жалко ,много ми е тъжно така.
Предполагам не би те излъгал за това.Изчакай още малко.
Сигурно те е излъгал.
Ама това, което GLaDOS каза за играчката според мен е вярно.
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2013, 16:57
Е добре сега, аз не разбирам - нали го обичаш? Нали и той те обича? Идилия! Ами зарежи дрЪнкулките и си гледай приятеля! Нали ти е жив и здрав, до тебе е и те обича...
Чудо голямо, като не ти е подарил подаръка...
Сама казваш,че не си материалистка.Зарежи тези глупости!Просто обичай и се наслаждавай на всеки хубав миг!
Според мен или наистина го чака все още, или не е имал възможност да ти подари нещо. Затова е чакал последния момент и е възможно да няма подарък. Може би изчаква момент когато ще може да отиде и да ти купи нещо. Определно отдаваш голямо значение на това. ;?
Да бе да, изобщо не си материалистка. Нас ни остави, обаче ти самата вярваш ли на думите си?
mimsssssss
01-18-2013, 21:40
Ахаха.
Първо - разбирате се да си подарите подаръци? WTF? И после разбираш ли жеста бил важен.
Второ - подаръци само за повод ли си подарявате?
Трето - ти си му подарила, за да може и той да ти подари ли? Един вид чакаш жеста да бъде върнат. Наистина тъжно.
Да не продължавам. Материалистка си и още как. Можеше да му кажеш да не се притеснява, а не на 25 да го пращаш да ти купува. Един течен шоколад в бурканче, една сметана във флакон и 500гр. ягоди - това да му беше поръчала от супермаркета, по-добре щеше да ви е. К'ви бижута, к'ви кинти... Сигурно още получавате джобни от вашите, ама сметка си държите :D смешки.
Eskapel4o
01-19-2013, 01:41
Ами изчакай до 25ти декември 2013-та и недей му подарява нищо. Като ти намекне, кажи му, че неговия подарЪк за Коледа е сЪщия, като твоя за миналата Коледа... ;)
Много вярно , само да имаш търпение до тогава , това наистина много ще го садне . ;Д
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2013, 04:37
Steisi12, имам само 2 вЪпроса:
1 - какво означава 12 в ника ти?
2 - приятеля ти кара ли BMW?
Steisi12
01-19-2013, 18:27
Първо-Да, разбрахме се да си подаряваме подаръци и по негово желание, идеята беше негова!
Второ- Няма значение кога си подаряваме подаръци,просто факта, че се опитват да те правят на глупава те дразни!
Трето-Подарих подарък , за да покажа , че ми пука за него и подаръка ми беше може би най-малкия , но направих жеста.
На 25 не съм го пратила аз , самия той ми се обади и ми каза , че е в магазина, да ми купува подарък.Никога не съм му казвала да ми купува бижу, просто се дразня той самия да ми каже , че е поръчал еди какво си , а на лице няма нищо.Бих се зарадвала и на една вафла , стига да знам , че е от него.Джобни получавам аз от нашите , а той работи и си изкарва сам парите.Благодаря ти , все пак за мнението !!
Steisi12
01-19-2013, 18:28
12 не символизира нищо в ника ми , просто имаше друг ник с такова име и на по-бързо написах 12
Не,приятеля ми не кара BMW , той няма кола и все още няма книжка , понеже е много ангажиран от работата си !
TheBeliever
01-19-2013, 18:53
Разбрали сте се предварително, ама той отишъл в последния момент. И уж в магазин, пък поръчка направил. На 25-ти декември. Мда.
Или той е нереално несъобразителен, или е излъгал. Каква е причината само той си знае.
От друга страна - наистина е грозно така да припираш за това бижу. "Не съм материалистка, ама къде ми е подаръка". Ужас.
xXxMixXx
01-19-2013, 18:59
Зарежи бижуто и се радвай, че сте заедно.
Amore-Mio*
01-23-2013, 18:24
Не е задължително да е материалистка, за да й стане гадно, че не си го е получила.
Не вярвам нейния проблем да се състои в това, че не си е получила бижуто, а за това, че той ОЧЕИЗВАДНО лъже и продължава да го прави. Не вярвам една поръчка цял месец да я пращат.
leadyflame
01-23-2013, 18:54
Може да има финансови проблеми и да замазва положението.
minchorna
01-24-2013, 06:33
Ахаха.
Първо - разбирате се да си подарите подаръци? WTF? И после разбираш ли жеста бил важен.
Второ - подаръци само за повод ли си подарявате?
Трето - ти си му подарила, за да може и той да ти подари ли? Един вид чакаш жеста да бъде върнат. Наистина тъжно.
Да не продължавам. Материалистка си и още как. Можеше да му кажеш да не се притеснява, а не на 25 да го пращаш да ти купува. Един течен шоколад в бурканче, една сметана във флакон и 500гр. ягоди - това да му беше поръчала от супермаркета, по-добре щеше да ви е. К'ви бижута, к'ви кинти... Сигурно още получавате джобни от вашите, ама сметка си държите :D смешки.
Чак аз се почувствах нареден хахаха :))
maimunka7a
01-24-2013, 08:30
И да те е излагал... ти като си му намекнала ..вече може да се сети и да ти вземе нещо :Д ужассссссссссс