Влез

View Full Version : 73-то Соу Владислав Граматик

vliqnie
01-18-2013, 12:55
Здравейте.Бих искал да ми кажете,ако сте учили или знаете нещо за 73-то.Интересува ме главно в 8-ми клас как стоят нещата.Добро ли е от към обучение,всички ли предмети се изучават на немски или само някои?Натоварено ли е много?И какви оценки от матурите трябва да изкара човек за да влезе там?

irrationalDecision
01-18-2013, 19:25
Няма как всички предмети да са на немски, тъй като в 8 клас просто има много малко други предмети. Ще учиш към 20 часа немски седмично , математика на бг, БЕЛ, музика, рисуване, информационни и физическо. Предмети на немски ще учиш от 9 клас нагоре. Имам приятели там, доволни са. Аз не уча в 73-то, така че от 1 лице не мога да говоря, но се изказах принципно за това как стоят нещата с езика и предметите на него през годините. В 12 клас всичко се учи на бг.

victimofpain
01-19-2013, 06:49
В 9 клас преди всичко се учеше на немски и сега ще е така, ако има учители, но нямам идея... :) И в 10ти пак на немски, но май по-малко предмети...не си спомням вече, но училището е много хубаво, няма да съжаляваш!Преди 2 години го ремонтираха напълно и в момента има много добра база.Има и страхотни преподаватели :)