View Full Version : Как да привлечеш вниманието на едно момче
revenge_zZz
01-18-2013, 16:24
как да се харесаме на едно момче какви женски трикове знаете ?
stefko1996
01-18-2013, 16:40
хвърляш му усмивки, отделяш му малко внимание, леки "неволни" докосвания момчетата забелязват такива работи като цяло да превлечеш вниманието на момче не е никак трудно :)
Като го погледнеш му се умихни, но леко, не да се ухилиш и да стане грозно. Ако си говорите винаги му се усмихвай. Дръж се мило, бъди себе си. Не бъди тип http://images.paraorkut.com/img/graphicupload/user/10465/3988/70514055bdf4db6390ccb6fde272e0b7.jpg защото няма да те хареса заради самата теб. Като цяло не съм точно аз човека, който трябва да дава съвети, но все пак това е според мен!!!
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2013, 16:51
Аз се сещам с повдигане на блузката, аме е много студено. Иначе противно на мнението на нежната част от населението, момчетата и мЪжете обичат нормалното общуване. Не ми е ясно защо и двата пола правят грешката да си мислят, че противоположния мисли различно от тях. И ние сме хора като жените. Общувай с човека, обрЪщай му внимание, изслушвай проблемите му и му покажи по този начин, че те интересува и си готова да си с него, когато има проблем. Лично аз не знам по-добЪр начин.
Ако не стане - дИгай блузката! ;)
Горепосочения тип успя да ми привлече вниманието, впрочем... :D
revenge_zZz
01-18-2013, 16:55
днес имах изпит и там имаше едно момче много ми хареса мисля че и той мен хвърляхме си по някои друг поглед него познавам даже и не сме си и говорили но преди да си тръгне дойде и ми каза успех стана ми доста приятно но не знам дали ще се видим пак :(
Наистина ли си от Белослав?
revenge_zZz
01-18-2013, 16:59
не :Д
Има нещо гнило тука :Д :Д
revenge_zZz
01-18-2013, 17:01
смисъл ?
виж си съобщенията, ако искаш
Погледи, усмивки... с времето се учи човек, споко. Ако го срещнеш пак, не се срамувай да го заговориш.
Съблечи се. :lol:
Шегата настрана. Дори и без да комуникираш вербално можеш да породиш някакви симпатии у него. Усмивка,поглед.Културно държание. Ако му направиш отначало добро впечатление оттам нещата са по-лесни. Иначе и цигански колелета гола да правиш, няма да те сметне за интересна.
Иначе и цигански колелета гола да правиш, няма да те сметне за интересна.
представям си го! :D
ccdesigns
01-19-2013, 10:46
Покажи му цици и му дай бира.
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2013, 14:32
Абе ще дойдете вие на мойта ;)
xXxMixXx
01-19-2013, 19:17
Къса пола, изрязана блуза - така ще привлечеш някой `играч` (в повечето случаи).
Подкрепям marilyn