Влез

View Full Version : Геритамин нео

sweet__potion
01-18-2013, 19:39
Някой пил ли ги е и какъв ефект има върху организма? Може ли да има някакъв страничен ефект? Пиша в този раздел защото са капсули за коса, кожа и нокти.

mimsssssss
01-18-2013, 19:46
Много добре ми действаха на косата, започна да расте като луда.
Относно ноктите - аз и преди си нямах проблем, никога не са ми се чупели/цепели и т.н., та си останаха същите, твърди и бели.
Започнах да ги пия заради кожата ми, но не забелязах никакъв ефект. Пих ги доста време, две опаковки изпих, но нямаше благоприятни ефекти за кожата ми.

sweet__potion
01-18-2013, 19:53
Питам защото чух че може да се напълнее или окосмяването на тялото да е по-бързо. За това питам и за странични ефекти. :D

mimsssssss
01-18-2013, 20:32
М не, не съм забелязала такова нещо. Епилирах си се на същите интервали, нямала съм и проблем с ново окосмяване примерно брада :Д
За килограмите твърдо отричам да има нещо общо, все пак това са си витамини.

sweet__potion
01-18-2013, 20:45
Това е добре,че няма отрицателен ефект.
Мисля да ги пробвам, защото косата ми е много суха и почти не расте,а и слагам разни маски, мажа я с хининова вода и един серум за сухи краища,но няма ефект. От балсамите също не виждам ефект, все суха си е. А и искам и да порастне малко... :D

mimsssssss
01-18-2013, 21:21
Качествена храна + витамини и чак тогава действаш отвън с маски и балсами :)

sweet__potion
01-20-2013, 17:05
Купих си „герикапс„.От аптеката ми казаха,че е абсолютно същото,но в интернет ми излиза повече инфо, че са подходящи за забременяване, че се пиели след овулация и т.н. и т.н. Та въпросът ми сега е ще има ли някакъв проблем ако ги пия един пълен месец и после направя почивка 1 месец?

mimsssssss
01-20-2013, 17:47
Прочети си упътването :) Упоменато е да се пият един месец. Според мен нищо не може да ти стане след един месец почивка и да почнеш пак да ги пиеш. Все пак са витамини.

sweet__potion
01-20-2013, 18:18
Проблема е, че няма лист с упътване в кутийката. За това чета в интернет. :)