View Full Version : Да му призная ли?
От няколко месеца харесвам момче от моя клас. В началото на учебната година си пишехме всяка вечер, станахме близки.. Това се промени. Пак си пишем от време на време, но не е същото. Честно казано съм объркана от държанието му. Един ден ми праща (доста) прегръдки, а на следващия дори не ми отговаря, когато му пиша. В училище няколко пъти са ни се засичали погледите, случвало се е в часовете да си кажем по 1-2 думи и това е. Приятели ме съветват просто да говоря с него, но не ми стига смелост. Понякога наистина ми писва и съм на косъм да му напиша всичко, което чувствам. Проблема, е че сме съученици. Притеснявам се, че ще започне да се държи студено и ще ме гледа някак си странно. Дори и да ме харесва (както твърдят повечето ми приятели) може да се отдръпне. Нали ги знаете, момчета... Благодаря предварително :)
Питала ли си го дали харесва някого?Отнася ли се с теб по по-специален начин?На колко сте години?
Питала съм го дали харесва някой 2 пъти, Първият път ми отговори ''тайна'', а вторият ''никой''. Мм да, може да се каже, че се отнася с мен по по специален начин. Имам в предвид, че се държи по-различно откакто започнахме да си пишем. На 13 :) Знам, че ще кажете, че сме малки и има време за гаджета, но при него е различно, много различно!
sweetcake
01-19-2013, 08:39
По-добре говори с него на живо. Намерете общи теми и се разхождайте заедно насаме из училището, тези неща ще ви сближат. А ако си решила да му признаваш чувствата си, аз предпочитам чата. Може би е грешно, но просто така не ми е неудобно. Ако и ти си срамежливка като мен, във Фейсбук или Скайп ще ти е по-лесно. Успех!
stefko1996
01-19-2013, 08:46
Аз като момче постояно си меня мнението за дадено момиче явно при него е същото най-добре му кайи че го харесваш преди да е хванал друга :)
xXxMixXx
01-19-2013, 19:19
Тъпичко ще е ако те отреже, защото всеки ден ще трябва да го гледаш. Но пък не мога да си обясна като 6 часа в деня сте заедно как само по 1-2 пъти си засичате погледите...