View Full Version : Секс,хапове,гадости
Здравейте,с риск да ме изкритикувате и да ме нахраните аз ще попитам нещото което искам да питам и ще се надявам да има някой,който би споделил мнение. Та до снощи бях в процес на взимане на примолут нор /започнах да го взимам след като ми дойде/ и по време на секс презервативче - скъсано. След това имаше малко кръв,както и сега. Да се наблъскам ли с тоя ескапел сега,какво да направя?
SilentlyLoud
01-19-2013, 08:02
Може и да не е станало. НО няма да е зле ако не искаш отпуск по майчинство.
Допълнително инфо - цикъла си продължава сега,увеличава се.
Нищо не си блъскай.Не си бременна.
GiveMeLove
01-19-2013, 12:46
Нищо не си блъскай.Не си бременна.
И като надуе корема след 3 месеца, пак ли така смело ще я утешаваш? ... :)
Тя пие хапчета за регулация на цикъл , правила е секс , по време на менстурация...да
логично е да вземе Ескапел и да си прасне организма с още хормони, щото във въпросното лекарство са малко ли?
GiveMeLove
01-19-2013, 12:55
Тя пие хапчета за регулация на цикъл , правила е секс , по време на менстурация...да
логично е да вземе Ескапел и да си прасне организма с още хормони, щото във въпросното лекарство са малко ли?
Аз не бих давал чак толкова смели съвети - това е организъм, при всеки е различно.
Като ти дойде ми обяснявай тогава. Не го казвам с лоши чувства,но за да пие лекарства за регулация,които съдържат доволно ниво хормони, да даваш съвет да пие хормонална бомба,е чиста глупост. Дори и да е свършил в нея по време на менструация,освен ,ако овулацията и не съвпада с Менструацията,което е мега рядко - няма как да е бременна.
Ами всъщност овулацията ми не съвпада с менструацията. Точно тези огромни количества хормони ме притесняват.
nymphadora
01-19-2013, 13:10
givemelove,моля те,не се прави на разбиращ в тази област.съгласна съм с granger.
Посъветвай се по-добре с гинеколога ти. Не смятам,че е редно да пиеш Ескапел,който съдържа високи нива.
Ако му имаш номера му се обади.Ако не-възможно най-бързо тичкай при него.
dream1707
01-19-2013, 13:29
Съгласявам се с Пламито.
Пък и сама каза, че не си била в овулация (щом не съвпада с менструацията) ... недей да се тъпчеш с хормони.
xXxPETYAxXx
01-19-2013, 13:33
А, въобще като видяхте, че се е скъсал презерватива, момчето беше ли свършило вече?
Добре бе, как може да ви е приятно да правите секс докато сте в цикъл?! Не се ли изцапвате и двамата?! О.О Иначе не мисля, че си бременна.
Точно затова взех въпросните хапчета - Примолут Нор,за да спре да ми тече. Затова свършиха работа,ама сега пък заради тях 300 други глупости на главата ми . Цикъла започна пак веднага след като спрях да ги пия.
Ти без лекарско предписание ли ги взе? Спазваш ли указанията на опаковката?
Много умно от твоя страна да взимаш нещо за регулация , без да си се консултирала с гинеколог! Браво! Поздрави. Знаеш ли как можеш да си прецакаш МЦ така? Ако Калпазанката беше тук да те изяде с парцалките. Очевидно не знаеш как да процедираш с организма си- отивай на лекар в понеделник.
shmatarok
01-19-2013, 18:42
Оф, като почнете сами да се лекувате. Отивай на гинеколог, недей рискува сама да си предписваш хапчета.