Влез

View Full Version : :(

bonbon40
01-19-2013, 11:18
Моля ви кажете ми как да кажа на момчето което харесвам , че го харесвам?Държи се много добре с мен , постоянно ми се усмихва ,но не мога да разбера дали ме харесва .Как да разбера дали той ме харесва? Най-добрият му приятел ме харесва,но аз не го харесвам и колкото и да му повтарям той не разбира.Как да му кажа ,че не го харесвам а че харесвам най-добрия му приятел ?

granger
01-19-2013, 11:23
Ми,кажи му го просто. Дали ще го изстреляш направо, или ще е завъртяно - все тая. Ще разбере ,че го харесваш.Затова вместо да се тровиш -стреляй смело. Като не харесваш приятеля му - същото. Казваш му го. Не си длъжна да се извиняваш. Казваш - Не те харесвам,харесвам друг и точка.

Kalu
01-19-2013, 11:32
Аз бих изчакала момчето да ми предложи, а и щом питаш как да разбереш дали те харесва. А иначе просто покажи на най- добрия му приятел, че нямаш интерес към него и поддържай френдзоната!!!

Azoria
01-19-2013, 11:33
Е не му казвай.. Покани го да излезете, виж как се държи, в удобен случай го целуваш. Без думи ще се разберете. Колкото до приятеля му - обясни му,че нямаш нищо към него и да спре да се надява.

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2013, 14:27
Започни с "трябва да поговорим", за да останете насаме. Като се случи това, просто му кажи - "Много те харесвам и искам да сме нещо повече от приятели, но искам да разбера и какво мислиш ти." Стига толкова :) Ако зЕмете, че трЪгнете, най-добрият му приятел ще се разкара, ако му е приятел изобщо.

Mimolinka
01-19-2013, 14:29
Покани го да излезете, виж как се държи, в удобен случай го целуваш. Без думи ще се разберете.
мн. добра идея

Wednesday666
01-19-2013, 14:33
Как искаш да разбереш, като нито си питала, нито си предприела нещо по въпроса?
Покани го да излезете, подметни му нещо за евентуално излизане.
На живо - целуваш го и ще си проличи дали те харесва или не.

xXxMixXx
01-19-2013, 19:13
На първо мясно: Покажи му, че не се интересуваш от приятеля му, защото повечето момчета действат на принципа `аз си я харесах първи` (тоест може въпросното момче, което харесваш, да не действа, защото приятелят му те харесва :) )
Старай се да оставате насаме по-често, излезте няколко пъти и спрямо държанието му ще разбереш дали те харесва или не.