View Full Version : Какво мислите за нападението над Доган?
Според мен това си е доволна доза PR.
За тяхна жалост много лошо изпълнена. С цел Доган да се покаже като "герой". Да се трупат точки преди избори.
Човекът,който е "нападнал" Доган е от турски произход, Бургазлия ,брат на Метин Енимехмедов-Октай. След като Доган се изяви като нинджа, група от 20ина костюмирани г-да започнаха да ритат ,вече поваления на земята, извършител на "покушението". След около минута се появи и охрана...
Не знам дали е било нагласено, ама е жалка гледката!
http://www.vbox7.com/play:40b2e47ebe - Въпросното видео.
ForzaFelipe
01-19-2013, 13:20
Човека отива да убива и забравя да зареди...Ама те як бой му теглиха после :D някви дядовци се качват на сцената и го ритат и го бият с бастуни :D
/If not
Поредният турски сериал.
/Else
Жалко за провала.
Delvecchio
01-19-2013, 15:11
На мен ми е мн интересно как тия от НСО го гледаха как прави около 50 метра спринт към Доган и не реагираха 5 минути.После тоя извади газов пистолет и му направи както дечицата като си играят на война, па па па,убит си :D И кога се намесиха охранителите?Като видяха,че ще го пребият.Пълен цирк.Мн тъпа инсценировка,но доста забавна за сметка на това .
Аз пък съм на мнение, че не е фейк.
http://prikachi.com/images.php?images/2/5759002p.jpg
Такова изражение не можеш да подправиш. Който не вярва - да пробва пред огледалото.
В допълнение човекът си подава оставката. Каква полза има от това ?
Също така не ми е ясно как ще му вдигне рейтингът факта, че турчин (уж представител на собствения му електорат) прави опит за покушение над него.
Мен ако питате въпросният нападател е някой психично болен олигофрен. Два ножа и газов пистолет ... без коментар. Сигурно се има за някоя нинжда.
//
по повод мнението на някои от вас, че е фейк. Ако беше инсценирано не мислите ли, че щяха най-малкото да използват истинско оръжие ? Някак нелепо изглежда в момента това нападение и ако си този, които го замисля, все ще се усетиш накъде отиват нещата.
divakaa_3445
01-19-2013, 15:52
Пълна излагация!Пълна непрофесионалност от страна на НСО!Ами ако това беше камикадзе?Ако имаше взривоопасни вещества по себе си?Ако се беше взривил и избил 20 човека?И там някакви чичета го бият...Пълна непрофесионалност!Шефът на НСО трябва да бъде сменен!Може ли да отиде да прави убийство и да не го застреля?!?При това никой да не забележи,че носи пистолет със себе си..Пък и какъв убиец е,като го пребиват някакви дебели дядовци?!?Пълна излагация от страна на всички!България пак ще бъде засрамена от тия свине!Ще станем за резил отново...Глупости колкото щеш..Ще влезе на пресконференция да го убива и няма да успее...Точно както казва Delvecchio па,па убит си...Просто не знам...толкова се изложиха,че няма накъде...
Delvecchio
01-19-2013, 15:55
Снимката е 6 :D,но се замисли.Доган е човек,който е получавал много пъти заплахи за живота си.Освен служители на НСО,където по мои впечатления се работи професионално,го пазят и бивши барети,които са му лична охрана.Ако действително имаше опасност за живота му,това момче щеше да е долу още с първите няколко крачки към подиума.Може ли на всяка една предишна конференция на партията им да има проверка за оръжие и скенер през,който да трябва да се премине,а сега случайно няма.Сега се замисли какъв ще е отзвука в Европа и как ще подейства това на положението ни,както и кой има интерес от това.
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2013, 17:51
Таз година ОПИТ, до година АТЕНТАТ... живи и здрави! :)
Ако имахте VOYO, щяхте да можете да видите трейлъра на нападението или цялото нападение на Доган седмица по-рано!
Тоя е брат на Метин, който преди години взе ферари от шоуто на дългия. И пистолетчето си e газово, от такава дистанция в главата... пиши го заровен турчина! Дано българският народ не ги избере за управляващи тая година!
ledenakrasota
01-19-2013, 19:36
Да, PR е. Как може някой да тича десетки метри и никой да не забележи ? Да не говорим за пистолет без пълнител. :D
газов пистолет без пълнител и дефектен патрон
добре че е нямал гумен нож цирка щеше да е пълен
ако го беше опрял и просто беше изкрещял бум щеше да направи много повече
Ако имахте VOYO, щяхте да можете да видите трейлъра на нападението или цялото нападение на Доган седмица по-рано!
Тоя е брат на Метин, който преди години взе ферари от шоуто на дългия. И пистолетчето си e газово, от такава дистанция в главата... пиши го заровен турчина! Дано българският народ не ги избере за управляващи тая година!
Ти ГСО пипал ли си ?
'Щото едно време от МВР такива глупости разправяха за тях, пък тогава още и не подлежаха на регистрация, та аз моя на 13-14 си го купих първия.
Не от упор, ми в гърлото да му го завреш на някого, най-много кожата да му изгориш.
Ама ти си гений понеже ( така като гледам като цялото бг население) и трябва да се изкараш ванга всезнайката, да те видят всички колко просветен и неманипулируем си.
Са ми кажи според теб човек, който десетилетия наред върти държава-членка на Европейския съюз на пръста си толкова ли нескопосано представление ще дирижира ?
Не знам къде ги четете тия глупости, но на клипа ясно се вижда, че пистолета просто засече. Даже се чу. Даже втори път се чу, когато 'нападателят' опита да произведе втори изстрел.
Все тая ми е мене дали е постановка това или не, ама спрете се с глупостите, които четете във Фейса и си използвайте главите за момент. Страх ме е вече да чета българска реч, бе, да му е*а майката.
ledenakrasota
01-19-2013, 20:22
Ти ГСО пипал ли си ?
'Щото едно време от МВР такива глупости разправяха за тях, пък тогава още и не подлежаха на регистрация, та аз моя на 13-14 си го купих първия.
Не от упор, ми в гърлото да му го завреш на някого, най-много кожата да му изгориш.
Ама ти си гений понеже ( така като гледам като цялото бг население) и трябва да се изкараш ванга всезнайката, да те видят всички колко просветен и неманипулируем си.
Са ми кажи според теб човек, който десетилетия наред върти държава-членка на Европейския съюз на пръста си толкова ли нескопосано представление ще дирижира ?
Не знам къде ги четете тия глупости, но на клипа ясно се вижда, че пистолета просто засече. Даже се чу. Даже втори път се чу, когато 'нападателят' опита да произведе втори изстрел.
Все тая ми е мене дали е постановка това или не, ама спрете се с глупостите, които четете във Фейса и си използвайте главите за момент. Страх ме е вече да чета българска реч, бе, да му е*а майката.
Аз чета пресата, но много добре знаем нивото на писаниците. Простотията я има навсякъде, абсурдите също. Все пак всичко е една голяма каша. :)
Gunnercho0
01-19-2013, 20:41
Ако това което днес направиха на Доган беше направено на Болен Сидеров, щеше да стане много по-интересно. Тогава никой нямаше да мисли, че това е сценарий, защото нашите българи вярват на глупаци.
Аз мисля, че това не е опит за PR. За какъв PR въобще става дума тука? Ахмед Доган се отказва от поста си и си прави PR, я се замислете малко? Защо мислите, че всичко е сценарий, защото не търпите хората, който са постигнали нещо в България. Голяма част завиждат на това което е направил той и това което има.
Любимият човек на голяма част от вас Цветанов излезе пред ТВ и каза, че това не е инсценирано. Защо не му вярвате? Не вярвате на човека, за когото гласувахте. Ами вие въобще за какво гласувате, за кебапчето сигурно..
Ако вие бъдете нападнат, както днес беше нападнат Доган, щяхте да вземете на секундата решение да отблъснете нападателя. Ахмед Доган има охрана от много време и е БЛИЗКО ДО АКЪЛА да се сетите, че е взимал уроци по самоотбрана. От глупави по-глупави хора тука..
Gunnercho0
01-19-2013, 20:47
Само да добавя, че, ако някой нападне мой приятел или близък човек така с газов пистолет или някакво друго оръжие. И да се спаси и да не се спаси моя човек, нападателя ще го пребия от бой. За това мисля, че делегатите направиха това което трябва, но не беше достатъчно!
ledenakrasota
01-19-2013, 20:47
Ако това което днес направиха на Доган беше направено на Болен Сидеров, щеше да стане много по-интересно. Тогава никой нямаше да мисли, че това е сценарий, защото нашите българи вярват на глупаци.
Аз мисля, че това не е опит за PR. За какъв PR въобще става дума тука? Ахмед Доган се отказва от поста си и си прави PR, я се замислете малко? Защо мислите, че всичко е сценарий, защото не търпите хората, който са постигнали нещо в България. Голяма част завиждат на това което е направил той и това което има.
Любимият човек на голяма част от вас Цветанов излезе пред ТВ и каза, че това не е инсценирано. Защо не му вярвате? Не вярвате на човека, за когото гласувахте. Ами вие въобще за какво гласувате, за кебапчето сигурно..
Ако вие бъдете нападнат, както днес беше нападнат Доган, щяхте да вземете на секундата решение да отблъснете нападателя. Ахмед Доган има охрана от много време и е БЛИЗКО ДО АКЪЛА да се сетите, че е взимал уроци по самоотбрана. От глупави по-глупави хора тука..
"...защото не търпите хората, който са постигнали нещо в България. Голяма част завиждат на това което е направил той и това което има."
Ти в паралелна вселена ли живееш ? :lol: На всеки богат може да се завижда, но за човек разграбил държавата по време на прехода няма за какво да завиждаме. Всеки си носи кръста, но точно за завиждане на нещо на Доган- не, мерси. :)
SHPAIdURmeN
01-19-2013, 20:55
Не ми пука, да се избиват ако искат, по-добре за нас.
Gunnercho0
01-19-2013, 20:56
Така ли, аз мисля обратното ;)
Ти ГСО пипал ли си ?
Браво!
Очевидно и ти си от гениите на българското население и трябва да се изкараш големият баровец с пистолет на "13-14", за да може целият форум да види колко си "просветен"? Извинявай, ти сигурно си гангстер?
Явно ти си "ванга всезнайката", как разбра, че е дирижирано точно па от Доган? Със сигурност той е казал да "дирижират" похищението с газово оръжие? Които, впрочем, ми е известно (или пак не съм разбрал, я кажи?), че могат да се преправят на огнестрелни оръжия.
Delvecchio
01-19-2013, 21:10
Ти ГСО пипал ли си ?
Ами точно използвайки главата си,човек трябва да стигне до извода,че с Доган,който е пазен по-добре и от боко тиквата,няма как да се случи това,ако няма нещо гнило.
Няма как да знаем,дали е било инсценирано или не със сигурност,но просто изглежда,че е така.
Според новините на Бтв,експертизата е излязла и е показала,че пистолетът не е засичал и е бил зареден с два халосни и един патрон с лютив прах,така че в случея изглежда,че грешиш.Без значение какво ще докаже полицията,в западните медии нещата ще бъдат отразени по съвсем различен от действителността начин,което според мен е целта на целия цирк.Живял съм във Франция и съм гледал предавания за България,в които единствените Българи,които можеш да видиш са нашите мургави столипиновски братя.Представям си и сега,как се показват нещата.Правата на турското малцинство се потъпкват,а срещу бореца за права и свободи се организира атентат.
Violenza
01-19-2013, 21:21
А бе как ще не е ПР бе, душички златни... Ако не беше ПР сега да му вадят куршума от главата. Ако някой беше решил да го гърми наистина, нямаше да се появи на сцената през всички и да чака няколко секунди, че да му избият пистолета от ръката и да го наритат. Доганчо е актьор и половина.
Циркаджии долни.
doomkillerr
01-19-2013, 23:39
Чист театър беше всичко!!! Не е възможно, ако въпросния "атентатор" е имал за цел покушение над Ахмед Доган да тръгне с газов пистолет... Всичко е предизборно с цел PR от страна на ДПС.
Единият май му скочи с лаптоп? :D
Браво!
Очевидно и ти си от гениите на българското население и трябва да се изкараш големият баровец с пистолет на "13-14", за да може целият форум да види колко си "просветен"? Извинявай, ти сигурно си гангстер?
Явно ти си "ванга всезнайката", как разбра, че е дирижирано точно па от Доган? Със сигурност той е казал да "дирижират" похищението с газово оръжие? Които, впрочем, ми е известно (или пак не съм разбрал, я кажи?), че могат да се преправят на огнестрелни оръжия.
Това, което в момента правиш, се нарича проекция. И показва единствено ти колко си жалък, тъй като за да виждаш опит да си вдигам рейтинга в думите ми е необходимо изобщо ти самия да считаш притежанието на кило безполезно желязо за престижно.
Според новините на Бтв,експертизата е излязла и е показала,че пистолетът не е засичал и е бил зареден с два халосни и един патрон с лютив прах,така че в случея изглежда,че грешиш
Сега последно тоя пистолет без пълнител ли е бил или е засякъл ? Или не е засякъл ? Колко глупости ще се изговорят тука преди някой да обърне внимание на фактите, вместо на развинтеното си въображение.
Аз гледах и двата клипа. И близкия, и далечния план. На видеото от близък план се чуват два удара на петлето в ударника. Може и просто да не е имало патрон в цевта. Все тая.
Пак ви питам - тоя човек е по-умен от вас всичките, писали дотук в темата. Сериозно ли си мислите, че ще инсценира по толкова нелеп начин опит за покушение ...
Сериозно...
Просто спрете филмите.
SisiStrange
01-20-2013, 06:26
И аз не виждам смисълът да го прави щом и без това си подава оставката. Преди всички различни версии и фантасмагории, логичното е да се потърси мотив. Не се сещам за мотив да се опиташ косвено да демонстрираш на населението, че даже твоите са против теб и имат желание да те премахнат. Че дотолкова си дотегнал на държавата, че не могат и да те гледат повече и прочие по-логични интерпретации от: "О, какъв герой." Пък дори да беше за "О, какъв герой!" - за какво? За да напусне поста си след това? Оставката е нормалната реакция на човек, претърпял реално покушение. Героичната щеше да е да остане на поста си въпреки това. Ако толкова беше ПР, щеше да направи второто.
И според мен човека е луд. Може би затова не са му продали качествено оръжие. Той има ли лиценз за притежание? Ако е купил пистолета от битака, няма да се очудя да е засякъл и повече пъти.
Delvecchio
01-20-2013, 08:55
Това, което в момента правиш, се нарича проекция. И показва единствено ти колко си жалък, тъй като за да виждаш опит да си вдигам рейтинга в думите ми е необходимо изобщо ти самия да считаш притежанието на кило безполезно желязо за престижно.
Сега последно тоя пистолет без пълнител ли е бил или е засякъл ? Или не е засякъл ? Колко глупости ще се изговорят тука преди някой да обърне внимание на фактите, вместо на развинтеното си въображение.
Аз гледах и двата клипа. И близкия, и далечния план. На видеото от близък план се чуват два удара на петлето в ударника. Може и просто да не е имало патрон в цевта. Все тая.
Пак ви питам - тоя човек е по-умен от вас всичките, писали дотук в темата. Сериозно ли си мислите, че ще инсценира по толкова нелеп начин опит за покушение ...
Сериозно...
Просто спрете филмите.
В случея разчитам не на развинтеното си въображение,а на това,което е излязло от МВР.Доста удобно,защото извършителя няма да бъде съден за опит за убийство и може би ще се размине с условна присъда.В същото време,въпреки фактите,постановката вече е постигнала желания ефект.Абдула Гюл излиза с гневна декларация,медиите на запад вече пишат за трудностите,които турското малцинство в България понася.Толкова развинтено ли ти звучи :D Да,никой от нас не може да каже какво се е случило наистина,но следвайки елементарна логика,това е най-разумното обяснение.
.Доста удобно,защото извършителя няма да бъде съден за опит за убийство и може би ще се размине с условна присъда.В
Мда , в една Америка, ако имаше нещо подобно щяха да го тикнат докато не му изгният кокалите в затвора,ако беше реално все пак.
Цирк!
Delvecchio
01-20-2013, 10:06
.Доста удобно,защото извършителя няма да бъде съден за опит за убийство и може би ще се размине с условна присъда.В
Мда , в една Америка, ако имаше нещо подобно щяха да го тикнат докато не му изгният кокалите в затвора,ако беше реално все пак.
Цирк!
О,в Щатите днес щяха да го погребват,а агентът на Secret Service,който го е гръмнал,щеше да получава медал :D
Ако искаш и да ти се извинявам, а? Изобщо не съм жалък, ама нали си тарикат и по гръб няма да паднеш (много си умен, проекция щом знаеш какво е, смятай). Като си такъв фен на Доганчо и БСП пиши си, не те спирам, тролвай ме колкото щеш, моето мнение си казах - ти продължавай да плюеш и после разказвай колко съм бил жалък. :D :D
^Плюв, плюв, плюв ...
Погледни го от друга страна - толкова прям човек съм, че като попадна на откровен олигофрен като теб сърце не ми дава да си премълча. Току виж и услуга съм ти направил и друг път си си задържал плювката затворена.
Сигурно си турчин? Най-малкото ДПСар? Може да съм олигофрен, ама не съм петно с неосъзнати възгледи. :)
Nam3less3
01-21-2013, 17:01
Какво пак ДПС и БСП, Доган и Станишев са сигурно най-умните и големи политици в момента, ама иначе гласувахте да ни управляват най-големите некадърници.
Иначе много от турците не харесват ДПС.
Разбира се, че не е постановка, просто хулиганска постъпка, сега търсят под вола теле.
PurpleDream
01-22-2013, 10:07
според мен беше инсцинирано, вече не вярвам на абсолютно нищо, което някой политик каже по каквато и да е тема
'нападателят' разбира се че ще е от турски произход, ако беше българин и 10-15 човека бяха скочили да го бият щеше да стане една.......
то просто си личи на видето как тоя въобще не си дава много зор да го удари, гръмне... нещо такова
пълни лъжи
но най - вече съм възмутена от това как политици скочиха да го бият като животни, направо като животни, егати злобата, егати хората, напрово ми се доповръща като ги гледах как скачат върху човека, презирам всякакъв вид насилие и това направо ме изуми.... възрастни, възпитани (хахахха) хора, да се държат като животни, за мен това е по - шокиращия момент от цялата работа
и тия не искали да се повдигат обвинения срещу тях задето го били пребили... да ме извиняват ама аз бих ги хвърлила в затвора поне за половин година, та дано там да ядат малко бой
magneticfields
01-24-2013, 17:58
Чиста проба театър. С газов пистолет...да не говори и колко време имаше да избере къде да му надупчи кратуната.
Пълно излагане и пародия на убийство.Само в България може да се случат такива неща
complicated_
02-10-2013, 12:56
Чист театър беше всичко!!! Не е възможно, ако въпросния "атентатор" е имал за цел покушение над Ахмед Доган да тръгне с газов пистолет... Всичко е предизборно с цел PR от страна на ДПС.
точно .. взе ми думите от устата ;д
Aeternal
02-15-2013, 20:06
Чета ви тука и се чудя толкова ли сте наивни, кви оставки? Кво значи оставка? Това че фиктивно начело е оня мазник Местан не значи нищо, тъпака както винаги ще изпълнява само представителни функции.
Факт е че дпс има нужда от промяна. В тежко положение са, вече най-твърдия им електорат е загубил вяра в тях. Въпреки титаничните им усилия да държат електората си необразован, тва налагане на турски не е прокарване толкова на про-турска политика, колкото усилие за капсулиране на хората, за разделянето им.
Другия голям проблем на дпс е враждата на Доган с премиера на Турция Ердоган. Поставя заклетите депесари в много комична ситуация - не знаят на кой бог да се кланят.
Не знам дали доган или някой друг от обкръжението му без негово знание е инсценирал тая история.
Факт е обаче че нападението служи само и единствено на ДПС. Не знам дали сте запознати с полтиката на ДПС като цяло, обаче да са жертви им е на първо, второ и трето място в партиината програма. Общо взето ДПС от създаването си до сега, освен да са жертви друго не правят. В родопите сигурно има повече паметници на геройски загиналите в възродителния процес(7 души), отколкото на руснаците дали живота си за освобождението на България(~200хиляди) в цялта страна. ДПС винаги са жертви!
Другия факт който стабилно намирисва е, как така най-пазения човек в бг, човека за чиято охрана се дават 2 милиона и кусур годишно остава без охрана на тоя голям партиен семинар? Как така охранява от измислена частна фирма, а не от НСО?
Останалите работи няма да ги коментирам, ама както една пиянка се изрази в кръчмата "взел водния пистолет, наточил гумените ножове и тръгнал..."