View Full Version : ЩЕ МИ СТАНЕ ЛИ НЕЩО?ВАЖНО!
SomeRanomNerd
01-19-2013, 13:40
155 сантиметра - 45 килограма - спортувам и гладувам, но исках да ви попитам дали ще ми стане нещо ако повръщам, ама рядко, защото се мразя и не знам просто как ще сваля 10 килограма за 1 месец и затова се обръщам към вас да ви питам :)
Много си глупава. Само това ще ти кажа :)
SomeRanomNerd
01-19-2013, 13:57
По това отношение може и да съм глупава, но постави се ти на мое място и после говори. Помисли какво ли ми е станало за да си помислям за такова нещо, иначе не съм ,,тъпа,, както ти казваш.
Добре, хайде обясни защо е толкова важно да свалиш 10 кг за 1 месец?
Alisha28
01-19-2013, 14:01
Ами ще станеш булимичка, ако повръщаш, за да сваляш килограми. И както започнеш, така повръщането след всяко хранене ще стане навик на организма ти. А след булимия, знаеш ли кое следва? Анорексия! Лелей, ква изненада ;о
SomeRanomNerd
01-19-2013, 14:02
Защото изглеждам дебела и постоянно е тормозят в училище, което обикновено притеснява човек и искам да изглеждам по - добре за по - малко време.
Alisha28
01-19-2013, 14:05
Знаеш ли, аз съм хубаво и слабо момиче /не че се хваля или нещо/ и се намират хора, на които просто не съм приятна и решават, че трябва да ме подкачат за нещо. Така че лешояди винаги е имало и ще има. Просто зависи от теб - първо започни да демонстрираш по-високо самочувствие и полека-лека си промени целия режим на хранене /не гладувай, това е много важно!/, прави упражнения, тичай в парка през лятото, ходи на фитнес или се запиши на някакъв спорт или пък зумба, комбинирана гимнастика, нещо такова. Защото свалиш ли 10кг. за един месец, едно е че можеш да си докараш някоя наистина сериозна болест и друго, че когато си възвърнеш същия начин на хранене и живот, ще ги върнеш, та и двойно. (:
btw, разгледай този блог: http://before-and-after-pictures.tumblr.com/
Напълно подкрепям горното мнение.
Нямам какво да добавя.
SomeRanomNerd
01-19-2013, 14:07
Да, но твоите лешояди са най - много двама ,,аз съм хубаво и слабо момиче,,, така че ти си имаш самочувствие, а като те обиждат всеки ден...да видим докъде ще ти е самоувереността след максимум 2 седмици.
MaLkaTa_LaDy
01-19-2013, 14:10
Като за твоите сантиметри си нормални килограми. Проблема ти е психически. Истината е, че дори да отслабнеш, пак ще те обиждат. Просто ще си намерят някаква друга причина. Може да те обиждат на пръчка, че си плоска като дъска или какво ли още не... Изгради мнението на другите за себе си, така че да те уважават.
Не си дебела и как избощо може да се мислиш за такава? Не слушай другите, които ти се подиграват. "Убий глупакът с мълчание" макар че в случая не знам кой е глупакът. Знаеш ли всъщност от ръста се вядат 110 см и така се изчисляват килограмите, който трябва да имаш, което прави точно 45 килограма. Ако искаш да отслабваш, повръщането не е начин. Бягай, спортувай, запиши се на нещо има толкова много варианти. Внимавай с диетите, защото можеш да си навлечеш някоя болест. Като станеш анорексичка какво ще правиш? Не можеш да се излекуваш, а ти явно не си виждала анорексичка. Да, ако повръщаш такава ще станеш!!! Внимавай, не подценявай нещата!!!
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%8 1%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8&um=1&hl=en&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=630&tbm=isch&tbnid=WH9gu0LZ84aImM:&imgrefurl=http://www.razkritia.com/191958/%25D1%2581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B1%25D0%25B8-%25D0%25BC%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B5%25D0%25BA %25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25BA%25D0%25B8/%25D0%25BC%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B5%25D0%25BA %25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25BA%25D0%25B0-2/&docid=s6SmTCDDQyd3DM&imgurl=http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/2012/09/%2525D0%2525BC%2525D0%2525B0%2525D0%2525BD%2525D0% 2525B5%2525D0%2525BA%2525D0%2525B5%2525D0%2525BD%2 525D0%2525BA%2525D0%2525B0.jpg&w=192&h=240&ei=_Lb6UJatIJHKswak5IGIAQ&zoom=1&iact=rc&dur=157&sig=111600983147822249254&page=1&tbnh=137&tbnw=109&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:8,s:0,i:103&tx=102&ty=43
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%8 1%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8&um=1&hl=en&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=630&tbm=isch&tbnid=wxERIekmtviM7M:&imgrefurl=http://biskvitka.net/humor/15693-znamenitosti-kato-anoreksichki-anorexic-celebrities.html&docid=3MGk0J3HlKxweM&imgurl=http://biskvitka.net/uploads/posts/2011-09/1315249514_celeb2.jpg&w=550&h=754&ei=_Lb6UJatIJHKswak5IGIAQ&zoom=1&iact=rc&dur=355&sig=111600983147822249254&page=1&tbnh=137&tbnw=99&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:1,s:0,i:82&tx=49&ty=96 Харесват ли ти?
Alisha28
01-19-2013, 14:11
Не ме обиждат за външния вид, но имам проблем с расистите, защото съм от смесен брак. Така че, повярвай ми, всеки ден чувам разни обидни коментари за това /още от началното училище/, които просто пренебрегвам, защото знам, че така или иначе някой ден ще бъда много над тези хора /а и сега съм/. Не искам просто да навлизам в подробности на какви теми и по какъв начин са ме засягали.
Освен това се съмнявам, че твоите "лешояди" са много повече от 3-4, сигурна съм, че си имаш и приятели. Абе просто трябва да им покажеш, че не ти пука. И между другото, чак сега обърнах внимание на височината и килограмите ти - боже, съвсем нормална си си!
TheBeliever
01-19-2013, 14:12
И си мислиш, че като заприличаш на скелет и си увредиш организма ще те уважават повече? Грешиш.
Знаеш ли, аз съм хубаво и слабо момиче /не че се хваля или нещо/ и се намират хора, на които просто не съм приятна и решават, че трябва да ме подкачат за нещо. Така че лешояди винаги е имало и ще има. Просто зависи от теб - първо започни да демонстрираш по-високо самочувствие и полека-лека си промени целия режим на хранене /не гладувай, това е много важно!/, прави упражнения, тичай в парка през лятото, ходи на фитнес или се запиши на някакъв спорт или пък зумба, комбинирана гимнастика, нещо такова. Защото свалиш ли 10кг. за един месец, едно е че можеш да си докараш някоя наистина сериозна болест и друго, че когато си възвърнеш същия начин на хранене и живот, ще ги върнеш, та и двойно. (:
btw, разгледай този блог: http://before-and-after-pictures.tumblr.com/
Това.
Ако искаш да свалиш малко, карай го леко и постепенно. С гладуване ще си съсипеш целия организъм. Спорт ли каза? За да тренираш трябва да се храниш, не е така, както си го мислиш. Яж здравословно, намали вредните храни и напитки и накрая ще има резултат, който да си заслужава.
OnlyGirl
01-19-2013, 14:20
Поредната, с абсолютно нормални кила която си умира от желание да й кажат колко е слаба и тн -_- Ше ти се подиграват, защото си търсиш внимание. Много добре знам как седят 40-45 килограма на 155, така че просто си замълчи. А 35 килограма на 155 знаеш ли как седят? Много сбъркани момичета има в днешно време.....
Далеч не си дебела. Само недей да повръщаш, ще се разболееш и тогава става ЛОШООО. Щом си стигнала до там значи психиката ти е срината напълно, затова няма да обиждам. Тичай, прави упражнения и спазвай някакъв хранителен режим. Запиши се на спорт. Не шах ;д , а лека атлетика или плуване.
Може да качиш твоя снимка, за да видим за какво става въпрос и да си изрежех лицето ако те е срам.
dream1707
01-19-2013, 14:37
А 60 килограма на същата височина как ти звучи ?
От личен опит ще ти кажа ... Преди години ми се подиграваха много, постоянно, викали са ми по всякакви начини.. Раз*ба ми се психиката от всякъде (с извинение). Много добре знам какво е да си пълен, да не кажа и дебел (буквално). Какво е да гладуваш, какво е да повръщаш, какво е да се тъпчеш по цял ден с разхлабителни шоколадчета... Какво е да си прецакаш организма тотално. И кво, свалих 20 кила и в момента съм "баси яката мацка", за сметка на прецакания ми организъм... Какво искаш да си докараш, аз си имам хормонални проблеми, проблеми със стомаха, кръвно, едно, друго.. Избери си кое искаш и действай ^^ ..
Не си струва, казвам ти го от личен опит ... Спортувай, храни се здравословно, спазвай режим ако щеш... Но с гладуване нищо друго освен пр**бан организъм и кокалесто, но отпуснато тяло, няма да постигнеш :)
Не ме обиждат за външния вид, но имам проблем с расистите, защото съм от смесен брак. Така че, повярвай ми, всеки ден чувам разни обидни коментари за това /още от началното училище/, които просто пренебрегвам, защото знам, че така или иначе някой ден ще бъда много над тези хора /а и сега съм/. Не искам просто да навлизам в подробности на какви теми и по какъв начин са ме засягали.
Освен това се съмнявам, че твоите "лешояди" са много повече от 3-4, сигурна съм, че си имаш и приятели. Абе просто трябва да им покажеш, че не ти пука. И между другото, чак сега обърнах внимание на височината и килограмите ти - боже, съвсем нормална си си!
Аз доколкото знам гърците са малко по мургави с по-къдрави коси от нас. За кое ти се подиграват, ако е така ?
Alisha28
01-19-2013, 17:10
Аз доколкото знам гърците са малко по мургави с по-къдрави коси от нас. За кое ти се подиграват, ако е така ?
само не разбрах къде съм казала, че съм полугъркиня? xD
155 сантиметра - 45 килограма - спортувам и гладувам, но исках да ви попитам дали ще ми стане нещо ако повръщам, ама рядко, защото се мразя и не знам просто как ще сваля 10 килограма за 1 месец и затова се обръщам към вас да ви питам :)
Виж, килограмите ти са нормални. Според мен твоето не е от "много" килограми, колкото от това, че тялото ти не е стегнато. Не постъпвай глупаво.
ledenakrasota
01-19-2013, 17:51
Теглото ти е нормално. Не гледай ръста. Много глупаво ще постъпиш, защото с предизвиканото повръщане се започва булимията и анорексията. След време няма да има нужда да предизвикваш повръщане, защото тялото само ще изхвърля погълнатата храната. Няма а може да я приема и задържа. Освен това, когато повръщаш стомашните киселини развалят емайла на зъбите. Разяждат ги, защото все пак разграждат храната. :)
Да, но твоите лешояди са най - много двама ,,аз съм хубаво и слабо момиче,,, така че ти си имаш самочувствие, а като те обиждат всеки ден...да видим докъде ще ти е самоувереността след максимум 2 седмици.
Ми тогава се разболей от булимия и умри от анорексия. Пфу. Глупаво човече. Научи се да се приемаш такава, каквато си. Покажи, че имаш и други добри черти освен хубавото тяло. Аз съм 160 и тежа 48-9 килограма. Смятам, че е напълно нормално тегло.
Абе, то така само по цифри не може много да се съди, щото на някой със същото тегло може килограмите му да са от мускули, но на нея може да са от мазнини.
Но пак: целта не е да отслабнеш чрез гладуване и още повече пък повръщане. Промяна в хранителните навици + спорт ще бъде достатъчно..
Абе, то така само по цифри не може много да се съди, щото на някой със същото тегло може килограмите му да са от мускули, но на нея може да са от мазнини.
Но пак: целта не е да отслабнеш чрез гладуване и още повече пък повръщане. Промяна в хранителните навици + спорт ще бъде достатъчно..
Така е, може да има тежки кокали, а не мазнини или нещо такова. Ама тя не е помислила за това!!!
Аз също съм 1.55 и също съм отнасяла подигравки понякога.
Ако искаш да изглеждаш по-добре започни да спортуваш сериозно и започни да се храниш здравословно!
Your.Passion
01-19-2013, 20:16
Аз също съм 1.55 и също съм отнасяла подигравки понякога.
Ако искаш да изглеждаш по-добре започни да спортуваш сериозно и започни да се храниш здравословно!
+
BamBamBo
01-19-2013, 22:37
Я дай снимка.
На мен 45 кг. на 155 височина ми звучи напълно нормално...wtf
Runaway11
01-20-2013, 07:00
или си на 12-13 макс или си трол. Ти няа да живееш само в скапаното си училище. Помисли за времето, когато ще пораснеш и вече няма недорасли пубери. Тогава трябва да си здрава и най-вече жива.
само не разбрах къде съм казала, че съм полугъркиня? xD
Оставала съм с впечатлението, че си написала, че баща ти е грък и затова имаш проблеми с расистите. Объркала съм се. Съжалявам. :)
EternalDream
01-20-2013, 11:14
Дали ще ти стане нещо? Булимия знаеш ли какво е? Образовай се малко на тема хранителни разстройства, за да разбереш какво възнамеряваш да причиниш на тялото си. Не знам на колко си, но е много детинско това, което правиш. Много.
Погледни реалността - кое е по-важно? Здравето или вида ти? На тези цифри, които си посочила, съответства нормално тяло. Дори и да не си перфектна ще изглеждаш добре в кожата си, когато си личи, че си здрава.
Сега ти се подиграват, че си "дебела", а после ще ти се подиграват, че си булимичка. Замисли се. Порасни.
smil3_sun1
01-20-2013, 15:27
1.Според мен е тъпо да я обиждате има си глава на раменете тя си преценява за колко време ще отслабне и колко и как въпроса и е ЩЕ И СТАНЕ ЛИ НЕЩО ?
2. ми според мен на месец по 8 кг.. е нормално СПОРЕД МЕН .. но има поне малко търпение :) ..
Тамии ..^^
01-20-2013, 15:47
Ти нормална ли си ?!?! Или си търсиш внимание, или си fake, или си малоумна. 45 килограма на 155 са напълно нормално!! Аз съм 40 килограма на 155 и ми казват, че съм слаба, да ям и незнам си кво. 'Айде моля ти се, не се филмирай, нали се виждам в огледалото. Надали +5 кг отгоре ще ме направят е*аси дебелата, така че не можеш да ме заблудиш.
Ако все пак се смяташ за дебела, значи имаш проблем. За какво ти е да повръщаш?!
П.С. На колко години си?
Може да ти стане нещо може и да не ти стане, но няма нужда да пробваш.Не яж вредни храни и напитки,спортувай и от само себе си ще отслабнеш.
Ти в ред ли си?! Теглото ти е перфектно за височината. Това повръщане води до анорексия. Няма да можеш да приемаш храна без да я повърнеш после. По-добре спортувай интензивно всеки ден, по-полезно ще ти бъде и си яж като хората, отколкото да правиш от тъпи по-тъпи неща. ;)