PDA

View Full Version : Приятелите

libertyny
01-19-2013, 14:47
Здравейте!С много мъка и болка пиша това.Момиче съм,отличничка,имам прекрасни родители (мама и тате са разведени),много добро финансово състояние,но когато стане дума за приятелите ми се натъжавам.Имам 3 най-добри приятеля (двама от тях са братовчеди) ,на които въобще не им пука за мен.Не знам,но аз съм възможно най-услужливия,загрижен и приятелски настроен човек,а те ми се подиграват много често,не ме канят да излизаме заедно в повечето случаи,събират си се с техните приятели...И аз най-накрая оставам самотна и със сълзи в очите.Къде се загуби лоялността към хората?Страдам и ридая за страданията на другите,помагам с каквото мога,но уви в замяна не получавам същото.Когато ми е тъжно съм сама,споделям всичко с мама,но тя просто е твърде заета и няма как да ми помогне,защото не е в моето ежедневие.Или казва нещо,което ме ядосва.После,тъй като нямам много приятели ако ми се обадят...разбира се приемам да излизаме и забаравям какво са ми сторили само и единствено,защото ги обичам!Не знам,защо не съм срещала НИТО един човек като мен,който да разбира болката ми и да си помогнем взаимно!

sexa_na_kompleksa
01-19-2013, 15:40
Намери си нови приятели и внимавай с привързването към тях. В юношеските години е така - днес си с една компания, утре с друга...

nor4eto99
01-20-2013, 04:53
Намери грешката в себе си. Аз намерих моята и се опитвам да я поправя... Имам една приятелка, която е хипер досадна и все след мен се влачи...

libertyny
02-03-2013, 10:05
Най-гадното е ,че когато някой от тяхните приятели не искат да излизат с мен и те не се застъпват за мен! ;(

tjgirl
02-03-2013, 19:36
Имам 3 най-добри приятеля (двама от тях са братовчеди) ,на които въобще не им пука за мен.

Дори не знам защо ги наричаш "най-добри приятели" при положение, че на тях изобщо не им пука за теб. Много добре те разбирам и мога да ти кажа точно къде ти е грешката. Прекалено си добра към хората, но днес много малко ще ти отвърнат със същото. Заслужаваш много повече от това да бъдеш използвана, затова горе главата, зарежи използвачите и продължи напред. Докато се самосъжаляваш ще си стоиш на същото положение. Огледай се, със сигурност има хора около теб, които ще се държат по начин, който заслужаваш. :*