View Full Version : Приятели с облаги.. буквално!
xXxMixXx
01-19-2013, 19:31
Има едно момче, с което имаме история, но аз в продължение на малко повече от година не тръгнах с него въпреки, че исках. Просто ме беше страх, че нещо ще се обърка, а ценя много приятелството му. Не съм го сложила във friendzone (все пак се целувам с него и т.н.).
Все пак реших, че искам да сме заедно, но той си хвана приятелка и в момента чрез нея се опитва да забрави мен. (знам, защото 1-2 седмици по-рано ми беше казал, че ме обича, и му вярвам!). Събрахме се в един негов приятел и се натискахме. Точно след това го попитах какво следва сега, а той ми каза, че не е добре да го питам това. Все пак се опитах да говоря с него, защото много ме интересува, но стигнахме до някакво споразумение за сега да сме `friends with benefits`... Честно казано не знам до кога трябва да продължава това.
Въпросите ми към вас са:
-Според вас още ли ме обича? (около месец твърдеше, че държи на сегашната си приятелка, но въпреки това не се сдържа и се целунахме).
-Би ли ми дал шанс да сме заедно или просто ме разиграва?
-Трябва ли да продължавам тази игра?
Значи...Ти решаваш да не сте заедно обаче след като той си хванал приятелка,ти се усети ,че го искаш и се натискате с него,въпреки,че знаеш,че той си има приятелка.
Моето мнение:
Той не изпитва чувства към настоящата си приятелка,нито пък по нещо личи ,че държи на нея.Към теб-възможно е да изпитва нещо,но чак пък "обич"-силно казано.
Ти-отстрани погледнато се държиш,като човек,който не знае какво иска.Действаш на принципа-"Оценявам нещо,когато го загубя".
Според мен не си струва да се занимаваш,но ти си знаеш.
На мен лично опцията "Приятели с облаги" изобщо не ми звучи добре.
TheBeliever
01-19-2013, 20:20
Нито той е стока, нито ти. Той защото разиграва другото момиче, ти защото в продължение на една година си разигравала него.
Възможно е да няма никакви по-сериозни намерения към нито една от двете ви. Единственият начин да разбереш е да седнете и да поговорите. Но преди това трябва да си изясниш ти какво искаш, за да не осъзнаеш утре, че "цениш много приятелството му".
ledenakrasota
01-19-2013, 20:26
Разбирам да те е било страх тогава, но после да се съгласиш да бъдеш втора цигулка..
Psyko Nuts
01-19-2013, 21:31
На колко сте години? Според мен не сте на повече от 14. Струва ми се, че ще те ебе и заебе.
Разбирам да те е било страх тогава, но после да се съгласиш да бъдеш втора цигулка..
+1
sweetka_96
01-19-2013, 22:38
Нито той е стока, нито ти.
+1
PurpleSand
01-19-2013, 22:54
Нито той е стока, нито ти. Той защото разиграва другото момиче, ти защото в продължение на една година си разигравала него..
че той разиграва момичето да,но къде тя е разигравала него?
нито му е правила номерца нито нищо.. просто не е искала да разваля приятелството си с него.. по-късно е решила да му даде шанс,но уви.
Иначе споделям мнението на ledenakrasota.
Violenza
01-19-2013, 23:28
Нито той е стока, нито ти. Той защото разиграва другото момиче, ти защото в продължение на една година си разигравала него.
Баш.
Аз не знам даже как толкова дълго време сте се изтърпели. Игрички, увъртания, хем ви се иска, хем пък не ви стиска. Той нали си има приятелка, какви са тия приятели с привилегии? (то това включва секс де, ама вие щом натискането броите...). А ти след като искаш връзка, едва ли те устройва това положение.
strawberry88
01-20-2013, 00:16
+
andylife
01-20-2013, 02:51
Гарантирам че, момчето в началото е имало чувства, но след като си го разигравала в продължение на година и предполагам че ти е тичал след газа, малко или много, трудно може да се върне вече, повярвай ми! В момента, играта е изцяло на негова страна, и те контролира напълно в отношение ("натискане") защото, ако имаше поне малко задръжки, щеше да имаш и его на което да държиш и да не му позволяваш всичко това, както си правила 100% през периода на изминалата година. Но, не, вие сте деца и нямате нито задръжки, нито его, това е простоватото поколение. Вие сте, тъпи, малки и глуповати женски индивиди, който от 96 надолу, ви пере яко хормона и жадувате за внимание, след което си врете п**ките навсякъде и, най-добрите винаги го отнасят, после вие реализирате "всичко" случило се, и естествено, почвате да съжалявате. Да си играеш с чувствата на хората не е добре, защото всичко се връща рано или късно! ;)
Изказах мнението си, относно темата по този начин защото, историята ми е напълно позната и, не знам, как аз самия допуснах един малък индивид, да ми причини много или малко болка, както точно ти си направила с момчето, жалко. Но в този твой случай май, и двамата не струвате до колкото разбрах от прочетеното. :)
А и, "friends with benefits" не влиза в графа "целувки тип детската градина...или каквито и да било" какво всички сте ми се за-friends benefits-нали, незнам, когато правиш само секс с момчето, и то по нужда, дори и да имаш и да нямаш приятел и, като цяло да сте само приятели с мъжкия пол, тогава може да си завържеш, такава афера. Хайде с здраве, и по малко филми другия път. :)
Разигравала си го в продължение на година, какво повече искаш от него?! о.о Приятелите с облаги и те са до време. От една такава връзка или излизаш със сериозно гадже, или със разбито сърце понеже за него се е появила дъ риъл уан и не иска да се занимава с тебе. Толкова, мацка. Да не си си пропилявала шанса. Тук няма да подействат нито разговори, нито нищо. Най-много ме е яд, че защитавах някакво друго момиче в друга тема, щото едва ли не излиза, че защитавам отрепки.
sexa_na_kompleksa
01-20-2013, 07:01
И аз бих искала да знам на колко години сте...
nymphadora
01-20-2013, 09:07
И аз бих искала да знам на колко години сте...
Е така като гледаш ника й,не можеш ли да прецениш :D
sexa_na_kompleksa
01-20-2013, 09:38
Е така като гледаш ника й,не можеш ли да прецениш :D
Никът лъже - справка - моя! ;д
nymphadora
01-20-2013, 10:01
Ти си старо форумно куче-не се брои :D
Amore-Mio*
01-20-2013, 11:19
Досега не си искала да бъдеш с него, обаче от момента, в който той си намира приятелка го искаш.
Разбери се първо със самата себе си.
Щото и ти не знаеш какво искаш.