Влез

View Full Version : Първи път

whynot96
01-20-2013, 14:51
Здравейте. С приятелката ми се пробвахме да го направим и на двамата ни е за пръв път, но беше неуспешен и ще ви помоля за малко информация как да подходя. Бяхме възбудени и реших да започна, застанахме в мисионерската и започнах да го вкарвам, но нея много я болеше и казваше, че усещала, че там не е вагината, а само натискам нещо, а аз преди да го вкарам гледам къде е и започвам, но нея много я боли и точно когато усетя, че уцелвам и започне леко да влиза, тя казва, че болката е много силна и пак спираме... Моля за мнения и без обидни коментари :)

draid
01-20-2013, 14:59
Еми какво да направите, трябва да е възбудена много добре, пробвай първо с пръст и чак тогава преминавай към другият метод. Тя трябва да е напълно отпусната, защото сигурно когато я заболи се стяга и положението става още по-лошо. Ако трябва вземете си лубрикант.

Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе, освен някой и друг пръст по-надолу. Както казах първо с пръсти пробвай.

granger
01-20-2013, 15:04
Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце :D

DisappointedDreamer
01-20-2013, 15:06
Наборе, пръсти. Лубрикант. Любовна игра. Иначе изобщо няма да стане. А гаджето да потърпи малко.

nymphadora
01-20-2013, 15:35
Това,в което опираш е ципата й.Трябва да я напънеш малсо повечко,а тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.

Azoria
01-20-2013, 15:36
щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш"
абе знаеш ли къде натиска.. :lol:

Трябва да е колкото се може по-отпусната и възбудена, за да не я боли. Предразположи я, накарай я сама да го поиска.

xXxPETYAxXx
01-20-2013, 16:08
Дай й да изпие едно-две питиета да се отпусне, щото иначе щом толкова я боли, само за болката ще си мисли и втория опит и няма да може да се отусне. Ти не пий!
И другото ти го казаха - да е максимално възбудена, съответно овлажнена(лубрикант, ако трябва).

anonymous708973
01-20-2013, 16:26
Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе

Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.

Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.

Azoria
01-20-2013, 16:31
вкарваш рязко.
Това и аз щях да напиша. Звучи малко... ужасно :D , но всъщност ще има ефект.
Говориш й, целуваш я и без да присвива очи в очакване - вече е вътре. Сигурно доста ще я заболи, но не се умира, за няколко минутки ще отмине.

Violenza
01-20-2013, 16:55
Авторе, недей с рязкото, защото понякога наистина болката е ужааааасна. Просто опитай по-настоятелно, но не изведнъж и не рязко докрай. И както ти казаха - лубрикант много.

NomNomNom
01-20-2013, 17:08
Всеки път, когато чета девствена тема, се радвам, че не съм, и че отдавна съм забравила как е било :D

Иначе, първо с пръсти опипай къде какви дупки има, и после давай смело :D

sweetycherry33
01-20-2013, 17:09
Първо пробвай с пръсти.Също лубрикант.

draid
01-20-2013, 17:59
Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.

Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.

Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.

tori
01-20-2013, 18:38
Стига де, не е чак такава болка. Иначе отговорите се изчерпаха - лубрикант, възбуждане, пръсти, може и език и така.

Azoria
01-20-2013, 18:56
Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.

Всъщност не. При мен така стана. За части от секундата забравих за проблема.

mimsssssss
01-20-2013, 19:14
Аз пък съм твърдо против рязкото, както и да натиска. С това натискане все едно трябва да пробие стена. Когато е достатъчно овлажнена и възбудена просто вкарай колкото можеш и го изкарай. Така няколко пъти, просто все едно правите секс. Така в самият ритъм ще влиза по-навътре и навътре и накрая ще е целият вътре :D

п.п. Последното ми изречение направо е да паднеш от стола ама се разбира смисъла поне...

granger
01-20-2013, 19:18
Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!

mimsssssss
01-20-2013, 19:26
Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!

:D
Ееее, не! Как можа, срам нямаш ли...

...сухо, сухо, сухо :D

granger
01-20-2013, 19:28
магаре и срам :lol:

umri
01-21-2013, 00:21

хахахаха
така, така..

След тоя коментар взех да се съмнявам нещо за тва какво си.

Така е най-добре. Няма 30 неуспешни опита, а пък след това ше обясниш, че така е било най-добре. Тя ще се възхити от твоята опитност и вече един път ще я е боляло, а сърбежът тепърва започва. А не вярвам да има много момичета, които някой ги отваря и веднага след това сменят партньора. Тва е като лепенка. Като я махаш бавно, ти оскубва всичките косми и боли продължително, а като я махнеш бързо, има внезапна болка, но не е толкова продължителна и докато се усетиш лепенката вече я няма.

"не не няма да боли, спокойно, спокойно... РРРРРРРРрррррррррр с ташаците."

anonymous708973
01-21-2013, 03:38

Интересното е, че това, което написах, е теория на мъжо ми, която съм оплювала доста пъти. Но като седнах и помислих колко бях травмирана психически от поне петте опита за "първи път", които съм имала, далеч по-добрият вариант е пичът да стане глух за оплаквания и охкания за 1 минутка и да го вкара целия. Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".

GiveMeLove
01-21-2013, 07:19
Смело и безотговорно - няма да умре! :)

DENKAZ
01-23-2013, 19:19
Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце :D
Харесваш ми ...

nymphadora
01-24-2013, 05:33
Смело и безотговорно - няма да умре! :)

Момче,понякога усещаш ли се ?

minchorna
01-24-2013, 06:37
:D
Ееее, не! Как можа, срам нямаш ли...

...сухо, сухо, сухо :D

хахаха голям е!Спеца на девствениците :D

Amore-Mio*
01-24-2013, 19:38
Трябва не само да е възбудена, но и отпусната максимално.

Обръщайте повече внимание на любовната игра, накарай я да се отпусне и да забрави, че ще има евентуална болка и кръв. Разбира се, че е напълно възможно нещата да не се получат от първия път, но не се отказвайте.
Ще се получи, стига и двамата да не се притеснявате и просто да се отдадете на момента.

muhtesemfan
01-24-2013, 19:45
хахаха голям е!Спеца на девствениците :D

Габровския каубой :lol:

greenblood
01-24-2013, 20:21

Целия вътре сух, сух, сух. Да е боли да плаче да търси майка си, дядо си, леля си. :D :D :D

_ivi_
01-25-2013, 00:17
Ми при мен горе долу така беше - опира му, почна да ме боли и след втория път опря пак и взе да ме боли и в тоя момент като ми го заби рязко, но не докрай се получи.Верно моментната болка беше...., но се получи.

Rabalka
01-25-2013, 06:37
Поне при мене нямаше нито болка нито кръв.Само така по зорно ми го вкара , защото явно не се бях отпуснала като чаках да ме заболи.Ама трябва и тя да не се стяга.

minchorna
01-25-2013, 06:39

Много ги "стреля" с пищова явно :D :D

sweetka_96
01-25-2013, 12:27
Целия вътре сух, сух, сух. Да е боли да плаче да търси майка си, дядо си, леля си. :D :D :D

.. и цялата рода :D

AnarchyPunk
01-25-2013, 22:04
Не знам, кажи й да се дефлорира сама и готово :D Вариант Б е тя да е отгоре и да цели - когато сте сигурни вкарваш примерно 1/3 от члена, вадиш, довършва те с ръка/уста/и двете и правите секс след няколко дни за да е зарастнала. Аз лично бях на вариант А, но съм чувала, че и Б е ефективен :) Успех!

zaichebaichexox
01-29-2013, 00:40
Тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.

Foxa^
01-29-2013, 07:33
Това,в което опираш е ципата й.Трябва да я напънеш малсо повечко,а тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.

Може да я натиска в уретрата бе ...?!?!

Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".
Тоест , да я изнасили ?

ValLoveYa
01-29-2013, 08:37
Трябва да е максимално възбудена. Вкарай в действие и пръстите и езика си.
А ако нещата отново не се получат я заведи при Сър Стенли Ройс, той ще я оправи набързо. :D

minchorna
01-29-2013, 08:44
Трябва да е максимално възбудена. Вкарай в действие и пръстите и езика си.
А ако нещата отново не се получат я заведи при Сър Стенли Ройс, той ще я оправи набързо. :D

http://men.hotnews.bg/uploads/tinymce/0(4).jpg

rock_that_body
01-29-2013, 09:01
И при мен първите 2 опита бяха безуспешни.. лелее, само като си спомня.... И на 3-тия път тогавашния ми приятел ме предразположи още по внимателно от предишните 2 пъти - първо започна с пръсти, целувки по врата, после слезе по-надолу... и така се стигна до съществената част.. постепенно започна малко по малко, при което все пак си ме болеше... и той направи точно така, както доста момичета тук казаха - с ряз и наведнъж. Вярно, пропищяваш от болка, но пък след това няма бавно мъчение.. :) Така че и аз съм за този метод на действие.. Ако искаш и обясни на твоята приятелка и ако се съгласи - действайте :)

anonymous708973
01-29-2013, 17:17
Тоест , да я изнасили ?

Абе, я стига глупости.

Бтв, ти знаеш ли какво и къде е уретрата?

xXxPETYAxXx
01-29-2013, 17:22
Съвсем възможно си е да я е натиснал на неправилното място - т.е. да не е уцелил входа на влагалището.
На мен също ми се е случвало и не е много приятно :D

AnarchyBoy
01-29-2013, 17:59
Вие сериозни ли сте бре :lol:
Рязко много ясно, вие като си махате лепенка бавно ли я махате, или рязко?!
тО бива да не целиш да не целиш ама, то тя доло да не е 200 квадрата бре, там мястото за грешка е някакви 1-2 санта, и то дори и пиян би трябвало да уцелиш, ако не става помоли я, да го хване и да го постави на входа на влагалището мМм :p
Давай смело с ряз, няма умрялА от дефлориране.. ;)
Ох умрях си да се смея на тЪз тема :lol: :D