View Full Version : Първи път
whynot96
01-20-2013, 14:51
Здравейте. С приятелката ми се пробвахме да го направим и на двамата ни е за пръв път, но беше неуспешен и ще ви помоля за малко информация как да подходя. Бяхме възбудени и реших да започна, застанахме в мисионерската и започнах да го вкарвам, но нея много я болеше и казваше, че усещала, че там не е вагината, а само натискам нещо, а аз преди да го вкарам гледам къде е и започвам, но нея много я боли и точно когато усетя, че уцелвам и започне леко да влиза, тя казва, че болката е много силна и пак спираме... Моля за мнения и без обидни коментари :)
Еми какво да направите, трябва да е възбудена много добре, пробвай първо с пръст и чак тогава преминавай към другият метод. Тя трябва да е напълно отпусната, защото сигурно когато я заболи се стяга и положението става още по-лошо. Ако трябва вземете си лубрикант.
Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе, освен някой и друг пръст по-надолу. Както казах първо с пръсти пробвай.
Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце :D
DisappointedDreamer
01-20-2013, 15:06
Наборе, пръсти. Лубрикант. Любовна игра. Иначе изобщо няма да стане. А гаджето да потърпи малко.
nymphadora
01-20-2013, 15:35
Това,в което опираш е ципата й.Трябва да я напънеш малсо повечко,а тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.
щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш"
абе знаеш ли къде натиска.. :lol:
Трябва да е колкото се може по-отпусната и възбудена, за да не я боли. Предразположи я, накарай я сама да го поиска.
xXxPETYAxXx
01-20-2013, 16:08
Дай й да изпие едно-две питиета да се отпусне, щото иначе щом толкова я боли, само за болката ще си мисли и втория опит и няма да може да се отусне. Ти не пий!
И другото ти го казаха - да е максимално възбудена, съответно овлажнена(лубрикант, ако трябва).
anonymous708973
01-20-2013, 16:26
Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе
Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.
Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.
вкарваш рязко.
Това и аз щях да напиша. Звучи малко... ужасно :D , но всъщност ще има ефект.
Говориш й, целуваш я и без да присвива очи в очакване - вече е вътре. Сигурно доста ще я заболи, но не се умира, за няколко минутки ще отмине.
Violenza
01-20-2013, 16:55
Авторе, недей с рязкото, защото понякога наистина болката е ужааааасна. Просто опитай по-настоятелно, но не изведнъж и не рязко докрай. И както ти казаха - лубрикант много.
NomNomNom
01-20-2013, 17:08
Всеки път, когато чета девствена тема, се радвам, че не съм, и че отдавна съм забравила как е било :D
Иначе, първо с пръсти опипай къде какви дупки има, и после давай смело :D
sweetycherry33
01-20-2013, 17:09
Първо пробвай с пръсти.Също лубрикант.
Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.
Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.
Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.
Стига де, не е чак такава болка. Иначе отговорите се изчерпаха - лубрикант, възбуждане, пръсти, може и език и така.
Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.
Всъщност не. При мен така стана. За части от секундата забравих за проблема.
mimsssssss
01-20-2013, 19:14
Аз пък съм твърдо против рязкото, както и да натиска. С това натискане все едно трябва да пробие стена. Когато е достатъчно овлажнена и възбудена просто вкарай колкото можеш и го изкарай. Така няколко пъти, просто все едно правите секс. Така в самият ритъм ще влиза по-навътре и навътре и накрая ще е целият вътре :D
п.п. Последното ми изречение направо е да паднеш от стола ама се разбира смисъла поне...
Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!
mimsssssss
01-20-2013, 19:26
Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!
:D
Ееее, не! Как можа, срам нямаш ли...
...сухо, сухо, сухо :D
хахахаха
така, така..
След тоя коментар взех да се съмнявам нещо за тва какво си.
Така е най-добре. Няма 30 неуспешни опита, а пък след това ше обясниш, че така е било най-добре. Тя ще се възхити от твоята опитност и вече един път ще я е боляло, а сърбежът тепърва започва. А не вярвам да има много момичета, които някой ги отваря и веднага след това сменят партньора. Тва е като лепенка. Като я махаш бавно, ти оскубва всичките косми и боли продължително, а като я махнеш бързо, има внезапна болка, но не е толкова продължителна и докато се усетиш лепенката вече я няма.
"не не няма да боли, спокойно, спокойно... РРРРРРРРрррррррррр с ташаците."
anonymous708973
01-21-2013, 03:38
Интересното е, че това, което написах, е теория на мъжо ми, която съм оплювала доста пъти. Но като седнах и помислих колко бях травмирана психически от поне петте опита за "първи път", които съм имала, далеч по-добрият вариант е пичът да стане глух за оплаквания и охкания за 1 минутка и да го вкара целия. Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".
GiveMeLove
01-21-2013, 07:19
Смело и безотговорно - няма да умре! :)
Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце :D
Харесваш ми ...
nymphadora
01-24-2013, 05:33
Смело и безотговорно - няма да умре! :)
Момче,понякога усещаш ли се ?
minchorna
01-24-2013, 06:37
:D
Ееее, не! Как можа, срам нямаш ли...
...сухо, сухо, сухо :D
хахаха голям е!Спеца на девствениците :D
Amore-Mio*
01-24-2013, 19:38
Трябва не само да е възбудена, но и отпусната максимално.
Обръщайте повече внимание на любовната игра, накарай я да се отпусне и да забрави, че ще има евентуална болка и кръв. Разбира се, че е напълно възможно нещата да не се получат от първия път, но не се отказвайте.
Ще се получи, стига и двамата да не се притеснявате и просто да се отдадете на момента.
muhtesemfan
01-24-2013, 19:45
хахаха голям е!Спеца на девствениците :D
Габровския каубой :lol:
greenblood
01-24-2013, 20:21
Целия вътре сух, сух, сух. Да е боли да плаче да търси майка си, дядо си, леля си. :D :D :D
Ми при мен горе долу така беше - опира му, почна да ме боли и след втория път опря пак и взе да ме боли и в тоя момент като ми го заби рязко, но не докрай се получи.Верно моментната болка беше...., но се получи.
Поне при мене нямаше нито болка нито кръв.Само така по зорно ми го вкара , защото явно не се бях отпуснала като чаках да ме заболи.Ама трябва и тя да не се стяга.
minchorna
01-25-2013, 06:39
Много ги "стреля" с пищова явно :D :D
sweetka_96
01-25-2013, 12:27
Целия вътре сух, сух, сух. Да е боли да плаче да търси майка си, дядо си, леля си. :D :D :D
.. и цялата рода :D
AnarchyPunk
01-25-2013, 22:04
Не знам, кажи й да се дефлорира сама и готово :D Вариант Б е тя да е отгоре и да цели - когато сте сигурни вкарваш примерно 1/3 от члена, вадиш, довършва те с ръка/уста/и двете и правите секс след няколко дни за да е зарастнала. Аз лично бях на вариант А, но съм чувала, че и Б е ефективен :) Успех!
zaichebaichexox
01-29-2013, 00:40
Тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.
Това,в което опираш е ципата й.Трябва да я напънеш малсо повечко,а тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.
Може да я натиска в уретрата бе ...?!?!
Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".
Тоест , да я изнасили ?
ValLoveYa
01-29-2013, 08:37
Трябва да е максимално възбудена. Вкарай в действие и пръстите и езика си.
А ако нещата отново не се получат я заведи при Сър Стенли Ройс, той ще я оправи набързо. :D
minchorna
01-29-2013, 08:44
Трябва да е максимално възбудена. Вкарай в действие и пръстите и езика си.
А ако нещата отново не се получат я заведи при Сър Стенли Ройс, той ще я оправи набързо. :D
http://men.hotnews.bg/uploads/tinymce/0(4).jpg
rock_that_body
01-29-2013, 09:01
И при мен първите 2 опита бяха безуспешни.. лелее, само като си спомня.... И на 3-тия път тогавашния ми приятел ме предразположи още по внимателно от предишните 2 пъти - първо започна с пръсти, целувки по врата, после слезе по-надолу... и така се стигна до съществената част.. постепенно започна малко по малко, при което все пак си ме болеше... и той направи точно така, както доста момичета тук казаха - с ряз и наведнъж. Вярно, пропищяваш от болка, но пък след това няма бавно мъчение.. :) Така че и аз съм за този метод на действие.. Ако искаш и обясни на твоята приятелка и ако се съгласи - действайте :)
anonymous708973
01-29-2013, 17:17
Тоест , да я изнасили ?
Абе, я стига глупости.
Бтв, ти знаеш ли какво и къде е уретрата?
xXxPETYAxXx
01-29-2013, 17:22
Съвсем възможно си е да я е натиснал на неправилното място - т.е. да не е уцелил входа на влагалището.
На мен също ми се е случвало и не е много приятно :D
AnarchyBoy
01-29-2013, 17:59
Вие сериозни ли сте бре :lol:
Рязко много ясно, вие като си махате лепенка бавно ли я махате, или рязко?!
тО бива да не целиш да не целиш ама, то тя доло да не е 200 квадрата бре, там мястото за грешка е някакви 1-2 санта, и то дори и пиян би трябвало да уцелиш, ако не става помоли я, да го хване и да го постави на входа на влагалището мМм :p
Давай смело с ряз, няма умрялА от дефлориране.. ;)
Ох умрях си да се смея на тЪз тема :lol: :D