Влез

View Full Version : Възможна ли е бременност?

kukuku
01-20-2013, 16:41
Здравейте от мен :) .Вчера правихме секс с приятеля ми и за 1 ви път го направихме без презерватив понеже нямахме и той не свърши в мен .Мислех си неска или утре да изпия едно хапче Ескапел за всеки случай ,но преди малко видях че ми е дошло . Това дава ли ми гаранция ,че няма опасност от забременяване и има ли смисал да пия Ескапел?Благодаря ви предварително.Съжелявам ако въпроса ми е тъп ,но от скоро водя сексуален живот ии не съм напълно наясно ;/ .

TheBeliever
01-20-2013, 16:47
Като не си наясно защо водиш полов живот? Не ми отговаряй.

Не си бременна. Ама вземи прочети малко по въпроса.

granger
01-20-2013, 16:48
Като не си наясно защо водиш полов живот? Не ми отговаряй.

Не си бременна. Ама вземи прочети малко по въпроса.

Мда...

marilyn
01-20-2013, 16:49
Ами преди да почнеш да правиш секс, не е лошо да се информираш малко за да не задаваш такива въпроси. И какво значи нямахме презерватив?????

Научи се какво е овулация и тогава мисли за бебета.

xXxPETYAxXx
01-20-2013, 16:54
Е, ти не знаеше ли, че ще ти идва и съответно, че не си в овулация?!
Няма нищо лошо да правите секс без презерватив, ако нямате болести и имте сексуална култура, но на вас второто ви куца за сега. Образовайте се първо, после вече действайте, а не обратното!

kukuku
01-20-2013, 17:33
Мерси за бързите отговори .А да попитам какво мислите за противозачатъчните?Добре ли е да се пият за всеки случай и бихте ли ми препоръчали някои?Между другото съм на 17 :)

granger
01-20-2013, 17:37
Не може самосиндикално да си ги предписваш - посъветвай се с гинеколог. Той ще ти каже кое е най-добро за теб.

xXxPETYAxXx
01-20-2013, 17:40
Мерси за бързите отговори .А да попитам какво мислите за противозачатъчните?Добре ли е да се пият за всеки случай и бихте ли ми препоръчали някои?Между другото съм на 17 :)

Като цяло НЕ е добре да ги пиеш, освен ако не са ти предписани и за други проблеми, освен за контрацепция. Аз пия, първия месец беше ужасен, заради страничните ефекти, да не говорим, че дори и с тях не съм на 100% сигурна, че съм предпазена от нежелана бременност. Особено след като четох в други форуми, че има жени, които са заченали, докато уж са били "предпазени".

shmatarok
01-20-2013, 17:47
Ти какво, не знаеш кога трябва да ти дойде и кога не ли? :? На 17 години си, трябва да знаеш какво се случва с тялото си, не е като да няма информация навсякъде в интернет, включително и в тоя форум, вземи прочети малко, защото е смешно да правиш секс и да не знаеш елементарни неща.
Колкото до противозачатъчните - няма как някой да ти препоръча нещо, тъй като при всяка жена е различно. Отиди на лекар да ти назначи изследвания и да ти обясни какво и как.

DragonLady
01-20-2013, 21:05
Че не си бременна не си, щом ти е дошло. Но като нямате грам сексуална култура, защо си позволявате лукса да го правите без презерватив? Дргуият път с гумичката и да ви е мирна главата.

sweetycherry33
01-20-2013, 21:09
Здравейте от мен :) .Вчера правихме секс с приятеля ми и за 1 ви път го направихме без презерватив понеже нямахме и той не свърши в мен .Мислех си неска или утре да изпия едно хапче Ескапел за всеки случай ,но преди малко видях че ми е дошло . Това дава ли ми гаранция ,че няма опасност от забременяване и има ли смисал да пия Ескапел?Благодаря ви предварително.Съжелявам ако въпроса ми е тъп ,но от скоро водя сексуален живот ии не съм напълно наясно ;/ .

С какъв акъл тръгваш да правиш секс за първи път без презерватив ?!
Недей да пиеш хапче щом ти е дошло.
Щом ти е дошло днес, значи не си била в овулация.
Това, че водиш полов живот от скоро въобще не те оправдава, че не си наясно.

bloodyF
01-20-2013, 21:14
всичко е възможно...

M****
01-20-2013, 21:51
всичко е възможно...
+1

Общо взето когато се прави секс винаги има някакъв реален (макар граничещ с 0 при добра контрацепция - презервативи, спирала, хапчета) шанс момичето/жената да стане мама след 9 месеца :D
Все пак сексът в природата се практикува с цел размножаване... Това, че хората по време на секс изпитват и удоволствие, като в 99% от случаите секс се прави точно с тази цел - това е друг въпрос.

А сега - колкото и изключително малка да е възможността от бременност, същата може да е налице:
1. дори хименът да си е "жив и здрав". Както вече се отбеляза по-горе - по него има дупчици, които дори много малки пак са по-големи от сперматозоидите в спермата...
2. дори и да ти е дошла "кръвчицата" - е, има много малка вероятност овулацията да е съвпаднала с цикъла...
3. пък, ако си от "късметлийките" и имаш "цветна" бременност - тогава ще разбереш, че си бременна когато малкият/малката/малките почнат да шават в теб. :D

GoldenHeart
01-20-2013, 22:03
той не свърши в мен

От въздух не се забременява. Може някои хора да спорят за еякулационната течност, но толкова хора се опитват да си направят дете и не успяват, че от такъв нисък процент да се забременее.. И при положение, че спермата се изтрелва със 60-70 км/ч .. Просто е абсурдно.. Има шанс, но е МИНИМАЛЕН!