PDA

View Full Version : ИСКАМ Я ПАК !!!

nervousss
01-20-2013, 16:16
Здравейте, аз съм нов тук реших да намеря някакво решения на моята дълга история.. и така
Преди около 1 година се влюбих в едно момиче, но до тогава ние не се познавахме с всеки изминал ден се влюбвах все повече и повече в нея..всяка вечер я санувах и по цял ден си мисля само за нея..преди месец се запознахме най-сетне писах ме си шегувах ме се и т.н..след няколко дена тръгнахме беше понеделник най-любимия ми ден никога преди не съм бил толкова щастлив! Ходихме 1 седмица след това тя поиска да остане за малко сама, но от тогава като се видим не си говорим, нито си пишем вече. Всяка вечер плаках за нея и се ядосвах, че някой друг ще бъде с нея и това няма да съм аз.. много трудно ми беше не съм спал с седмици! Всички ми казваха, че има още много други момичета, че тя не ме заслужава и трябва да я забравя.. НА ДУМИ Е МНОГО лесно, но СЪРЦЕТО МИ НЕ МИ ПОЗВОЛЯВАШЕ ДА Я ЗАБРАВЯ.. аз исках да си Я ВЪРНА!!! разкрих и чувствата си, но тя не ми отговори.. МНОГО Я ОБИЧАМ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕЯ.. ТЯ Е ВСИЧКО ЗА МЕН.. ПЪРВАТА МИ ИСТИНСКА ЛЮБОВ, НИКОГА НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛ ПОДОБНИ ЧУВСТВА КЪМ МОМИЧЕ!!!!!!!! вече не знам какво да правя всички искат от мен да я забравя само аз искам да си я върна.. много съм объркан, моля ви помогнете ми !!! Благодаря предварително..

ninjaiscrazy
01-20-2013, 16:23
Трябва да осъзнаеш нещо-една връзка зависи от двамата:ти може да я искаш,да си готов да минеш през ада за нея,ако тя не те иска,няма смисъл да се опитваш.Все пак-поговори с нея,но знай едно-не е връзка ако ти носиш цялото тегло сам.Поговори с нея,питай я как се чувства спрямо теб,попитай я всичко ли е наред.Ако смяташ,че си струва да се бориш за нея след това,слушай сърцето си.

shmatarok
01-20-2013, 16:39
Всяка вечер плаках за нея.........

ей тук ме загуби.
Стига си се лигавил и приеми нещата като мъж, а не като малка пикла. Очевидно момичето няма чувства към теб.

nymphadora
01-20-2013, 16:49
Успокой се малко,бе.Май ти си женичката във връзката,сигурно и тя го е осъзнала и затова те е зарязала.

Amore-Mio*
01-20-2013, 23:02
Щом тя не те иска, какво е решението, според теб?

Всички са прави: не е за теб, не си за нея, не е любов, забрави я.

andylife
01-21-2013, 03:54
Пич, хвърли ме в тъча!
Тук не знам, да ти съчувствам ли, да се смея ли, да ти дам някакъв съвет ли?
Ти си се влюбил в нея преди да се опознаете, как реши че ти е първата любов, защото ти хвана окото здравата?
Доста интересна и емоционална история имаш! :D
На 14г. си, по-изтрай още малко, и може би като по-отраснеш малко, ще е срещнеш тази истинска любов за която "мечтаеш" :)

slimbo
01-21-2013, 17:51
Хах това ми звучи познато , от Хасково ли си ?

game
01-21-2013, 21:04
Сега може да се чувстваш зле, но с времето всичко ще мине.Ще си намериш друго момиче което да обичаш и което да те обича.Знам как се чувстваш, трудно е, но ще я забравиш... ;)

slimbo
01-24-2013, 15:12
up ^.^

abvd
01-24-2013, 15:21
Уффф... доста позната история........ незнам братле , напиши и че искаш да се видите дори и да не ти отговори и дойде на срещата поговори с нея. Може би иска малко свободно пространство. Незнам жени к'во да ги правиш :D

EverywhereWithYou
01-24-2013, 16:04
Е как още преди да я познаваш си се влюбил... dafuq Прави малко разлика между харесване/привличане и любов... Къде ти любов за една седмица. И като не те иска, стегни се малко и давай напред! Успех :)

CKLbrown
01-25-2013, 18:11
Говори с нея не само в ФБ и отново и кажи как се чувстваш и се стегни малко!Ако след като говориш с нея тя не ти обясни как стоят нещата просто я забрави колкото и да ти е трудно ;)