View Full Version : Лична хигиена...къпане преди и след секс
just_a_girl2007
01-20-2013, 22:30
Къпете ли се преди и/или след като правите секс?
Не смятам за нужно да се къпя преди или след секс. ;)
DragonLady
01-20-2013, 22:51
Общ душ с приятелят ми преди и след секса.
Amore-Mio*
01-20-2013, 23:13
Няколко пъти се е случвало аз да вляза да се изкъпя сама и после след секс - пак. Той - същата процедура, след като приключа аз. В последствие се къпехме ВИНАГИ преди и след секс.
Преди, за да ни е чисто и от елементарна лична хигиена.
След, за да ни е чисто, от лична хигиена, защото се изпотяваме, ала бала. Някак не мога да разбера хората, които не намират смисъл в къпането преди и след секс.
+1
HollyGolightly
01-21-2013, 01:44
Не смятам за нужно да се къпя преди или след секс. ;)
и аз така, само по празници си взимам един бърз душ.
mimsssssss
01-21-2013, 02:22
Е преди секс ми се вижда прекалено. Айде мило да се изкъпем, че хигиената е важна. Ами не. Всеки ден си взимам нормален душ и не смятам, че непосредствено преди акта трябва да се къпя. Би ми умило всичката страст, желание, възбуда.
След секс да, разбираемо е да си отмием телесните секрети :D Ако мястото и времето не го позволяват - мокри кърпички.
anonymous708973
01-21-2013, 03:49
Някак не мога да разбера хората, които не намират смисъл в къпането преди и след секс.
Аз пък не мога да разбера тези, които щом надушат, че ще правят секс, дай дружно под душа. И кво... ако правим 3-тека в рамките на час и половина-два, трябва да се изкъпя 4 пъти ли? Пък и дори един тек да е... какво пречи да съм се изкъпала в нас 3-4-5 часа по-рано?!
Къпането "преди" убива всякаква атмосфера лично за мен. И понеже съм се учила да търся аргументи като под вол - теле, мога да спомена, че това ненужно изливане на десетки литри вода си е чисто хабене на природен ресурс, който конкретно в нашата страна е проблем. Не задълбавайте в темата, просто споменавам.
Къпането "след" зависи от това дали се чувствам мръсна.
В заключение - и аз не разбирам хората, които, чуят ли секс, се втурват към банята.
+1
NambyPamby
01-21-2013, 06:15
Непосредствено преди и след секс.
Хич не ми се вижда прекален душа преди секс. Всеки ден се къпем и двамата поне по два пъти, аз стигам и до повече, зависи колко пъти се завъртя вкъщи. Не сме някакви мърльовци, да кажеш, просто ми е некомфортно да правя секс 5 часа след като съм си взела душ, като през това време съм обикаляла града, ходила съм по задачи и прочее. Дискомфортно ми е, гадно ми е. Обичам да ми ухае на чистичко, на току-що измит сапун/душ-гел, действа ми отпускащо и дори възбуждащо.
Колкото до душа след секс - ясно е. Ако не цялостен душ, то поне едно елементарно подмиване преди продължението или след края. В екстремни ситуации - мокри кърпички.
GiveMeLove
01-21-2013, 07:15
Значи правите секс по-рядко от всички, защото ако сте на:
Дискотека, вила, училище, работа, навън, пансион, общежития, кола, поле, нива, дърво, асансьор, стълбище, блок, вход, яма, дувар .. Как ще ми се изкъпите ВИНАГИ?!
Hauahuahuahuhuahu :D
xXxPETYAxXx
01-21-2013, 07:38
Случва ми се е да вляза в банята непосредствено преди секс, когато не съм имала възможност да се изкъпя няколко часа преди това.
След секс също не се втурвам веднага към банята(освен, ако не се налага)
Баси, някои преди секс се мислите за много мръсни, а след секс за много измърсени, сякаш секса е нещо нечистоплътно?! :D
Смятам, че имам достатъчно добра хигиена, за да не ми се налага да си взема душ преди от хорска срама. Още повече, че съм необвързана и секса обикновено ме изненадва когато го очаквам най - малко. А и колегата по - горе беше прав, че в полеви условия няма как да тичам за душче, а не бих си изтървала екшъна само защото няма как да се изкъпя преди това. Пък и т'ва с душа някак скапва спонтанността. Всеки път щом тръгна към банята, ще знае, че следва секс. Ами ако искам да го изненадам и да го награбя от вратата, например? Тогава трябва да вляза, да си взема душ, да изляза по кърпа на етажа, да звънна и тогава да му скачам, така ли? :D За след съм съгласна, че е препоръчително, но пак зависи дали имам времето и условията за това. Мога да изчакам 20 минути да си ида до нас. Плюс, че е много яко после да мириша на него. (сън)
magi_dark
01-21-2013, 11:53
Водата е мокра,къпя се само по празници ако е много наложително
Независимо дали ще правя секс или не си държа на хигиената!
Независимо дали ще правя секс или не си държа на хигиената!
+
nansi_2005
01-24-2013, 17:40
Малко изхвърлена анкета..... някой ученички изобщо не знаят кога правят секс така че може би са се къпали сутринта..... в голямото са правили секс и вечерта викай айде да си взема душ..... Е това ли смятате за преди и след ? А тези от вас които бяха гласували че са правили секс У МОЛЪТ, в парКЪТ или в ЦДГ-то .....???????? къде се изкъпахте ве? В гьола отпред ли ?
Прекалявате и не се усещате някой път като лъжете!!!!
nansi_2005
01-24-2013, 17:43
Значи правите секс по-рядко от всички, защото ако сте на:
Дискотека, вила, училище, работа, навън, пансион, общежития, кола, поле, нива, дърво, асансьор, стълбище, блок, вход, яма, дувар .. Как ще ми се изкъпите ВИНАГИ?!
Hauahuahuahuhuahu :D
Колега забрави МОЛЪТ.... там гледах статистика че почти не се пропуска!!!!
Violenza
01-24-2013, 18:50
Абсолютно винаги се къпя непосредствено преди и веднага след.
mimsssssss
01-25-2013, 04:31
Добре де, айде една хипотетична ситуация за всички къпещи се преди секс.
Да речем, че сте си у вас и ... готвите. Точно вкарвате пилето във фурната, идва приятеля ви и ви награбва. Вие му казвате, чакай малко да се измия/подмия/изкъпя... или продължавате страстта и правите секс?
Защото някак нереално ми се вижда когато и двамата сме на кеф, да му кажа чакай малко и да си взимам душ/да се мия/ да се къпем.
Няма да споменавам хипотетичните ситуации, които даде GiveMeLove. Може някои хора да не обичат да правят секс на обществено място, а само у тях си. Ама това с изчакването си е страстоубиец от където и да го погледнеш. Все едно всеки път като иска да се целунем да ходя да си мия зъбите... и да му викам чакай малко :D
Добре де, айде една хипотетична ситуация за всички къпещи се преди секс.
Да речем, че сте си у вас и ... готвите. Точно вкарвате пилето във фурната, идва приятеля ви и ви награбва. Вие му казвате, чакай малко да се измия/подмия/изкъпя... или продължавате страстта и правите секс?
Защото някак нереално ми се вижда когато и двамата сме на кеф, да му кажа чакай малко и да си взимам душ/да се мия/ да се къпем.
Няма да споменавам хипотетичните ситуации, които даде GiveMeLove. Може някои хора да не обичат да правят секс на обществено място, а само у тях си. Ама това с изчакването си е страстоубиец от където и да го погледнеш. Все едно всеки път като иска да се целунем да ходя да си мия зъбите... и да му викам чакай малко :D
Аз лично ако съм се разбрала с приятеля ми да сме у нас или у тях просто се къпя преди да дойде/да отида. То според мен, не е казано, че едва ли не ако си се къпал 2 часа преди да се видите.. вече едва ли не е ужасно и нз си кво.. са не сме толкоз педантични...
Violenza
01-25-2013, 13:54
Аз лично ако съм се разбрала с приятеля ми да сме у нас или у тях просто се къпя преди да дойде/да отида.
И аз точно това щях да напиша.
Никой не говори за крайности като това да се почнем и да му кажа "амаааа чакай, чакай!". След секса вече, е ясно, че почти веднага влизам в банята. И това няма нищо общо с някои абсурдни твърдения тип "чувствам се мръсна след секс".
pisancety
01-25-2013, 16:12
Аз пък не мога да разбера тези, които щом надушат, че ще правят секс, дай дружно под душа. И кво... ако правим 3-тека в рамките на час и половина-два, трябва да се изкъпя 4 пъти ли? Пък и дори един тек да е... какво пречи да съм се изкъпала в нас 3-4-5 часа по-рано?!
Къпането "преди" убива всякаква атмосфера лично за мен. И понеже съм се учила да търся аргументи като под вол - теле, мога да спомена, че това ненужно изливане на десетки литри вода си е чисто хабене на природен ресурс, който конкретно в нашата страна е проблем. Не задълбавайте в темата, просто споменавам.
Къпането "след" зависи от това дали се чувствам мръсна.
В заключение - и аз не разбирам хората, които, чуят ли секс, се втурват към банята.
И аз съм на това мнение. Примерно тъкмо сме се разгорещили и аз да кажа "Чакай малко, първо трябва да се изкъпя!" След това ДА, но не намирам смисъл точно преди това. Аз се къпя всяка сутрин и вечер и ако почна и преди секс водата ще свърши.