Влез

View Full Version : Нежелана бременност ?!

N3v3Rm0r3
01-20-2013, 23:43
Бих искал да попитам дали има вероятност приятелката ми да е забременяла,та..Вчера се срещнахме и започнахме с чикия.Свърших и се погушкахме малко.После се изтрих с кърпичка и отидох и се измих на мивката със течен сапун.След това(тя е девствена)отидох да я гушкам и решихме да опитаме да я отворя без презерватив.Опитахме не много успешно както и да е.Когато го извадих видях нещо като прозрачно-бяла течност отвътре на главата,но не можах да преценя дали е от мен или от нея.На нея и дойде преди 1 седмица някъде.Знам че сперматозоидите живеят към 8,9 секунди в кислородна среда,но все пак ми е леко притеснено.Бих се радвал да чуя мнението ви по темата.Има ли вероятност да е бременна ? Благодаря за отделеното време. :)

djipsito
01-21-2013, 00:47
Не е бременна.

GiveMeLove
01-21-2013, 07:21
Абе принципно има теории, които могат да те наплашат, както се плашихме едно време, но да ти кажа - не е бременна, така че споко! Всичко е само пунт и пластика..

А иначе, като искаш да повторваш, потретваш и т.н., измий го хубаво и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се изпикай - после ще ти е мирна главата.. :)

marilyn
01-21-2013, 12:27
Първо се образовайте малко... течността е била от нея. Следващите пъти го правете с презерватив за да ви е мирна главата.

sweetycherry33
01-21-2013, 13:29
На колко сте години?
Този път не е бременна, но другият път трябва да го правите с презерватив.
Течността е била от нея, да.

N3v3Rm0r3
01-21-2013, 18:28
Аз съм на 15(почти 16),а тя е на 14(почти 15).Знам,че се подмокря,но ми се е случвало да видя подобно нещо и по мен,когато се самозадоволявам и затова се зачудих.Винаги ще го правим с презерватив по принцип.

Your Dream
01-26-2013, 22:25
Възрастта ви даже не желая да я коментирам.Не не е бременна, но занапред само с презерватив, за да не станеш млад татко.

D*Rose
01-26-2013, 22:45
...После се изтрих с кърпичка и отидох и се измих на мивката със течен сапун...Когато го извадих видях нещо като прозрачно-бяла течност отвътре на главата,но не можах да преценя дали е от мен или от нея...

Да не ти е капнало от течния сапун преди това, пък да не си видял? axaxaa какви теми има просто не е за вярване