Влез

View Full Version : Съвет

Fantasyyyy
01-21-2013, 08:17
Pyrvo da se izvinq che pisha na latinica,no prosto v momenta nqmam kirilica ... S priqtelkata mi hodim ot godina i 3 meseca i v nachaloto pravihme mnogo seks ,no postepenno seksa kato kolichestvo namalq..Az obicham mnogo da pravq seks karal sym q v kolata v banqta na mnogo mesta ,za da ima raznoobrazie ,no tq vse ne iska..predi se e sluchvalo vecher da se sybudq i q sybujdam pravim seks,sega veche ne e taka ,syshto taka za rojdeniq i den i napravih mnogo qk podaryk kato naeh prezidentski apartament s djakuzi vana rozi navsqkyde bqh napravil vsichko mnogo dobre no tq pak nqmashe takova jelanie. Imam chustvoto che veche ne me jelae ,a inache vyv vryzkata si nqmame nikakvi problemi imame drazki i sporove no tova e normalno.Kakvo da napravq ?

xXxPETYAxXx
01-21-2013, 08:24
Ми нормално е да не правите секс колкото в началото.
Не я притискай, когато си натрапваш желанието на някога в повечето случаи единственото, което постигаш е да го отблъснеш още повече.

babity
01-21-2013, 08:26
Говори спокойно с нея. Попитай я какъв е проблема. Нормално, че няма да сте като зайци след толкова време, ама лично при мен със засилване на симпатията/чувствата желанието ми драстично се покачва. Подпитай я дали не иска да експериментирате с нещо.

Fantasyyyy
01-21-2013, 08:29
Mersi za syvetite.Chesno kazano si mislq da sedna da govorq s neq.

babity
01-21-2013, 08:31
Само без обвинения и соченки с пръст, 'щото ще има обратен ефект. По - скоро завърти нещата все едно я питаш ти с какво не допринасяш за желанието и.

sweetka_96
01-21-2013, 11:27
Седнете. Говорете. Попитай я на какво се дължи това нежелание и така. Успех :)

marilyn
01-21-2013, 12:26
Като видя нещо написано на шльокавица изобщо нямам желание да го чета.
Спазвай правилата и пиши на кирилица.

stambelan
01-21-2013, 14:22
Как написа заглавието, като нямаш кирилица ?

DragonLady
01-21-2013, 14:42
Как написа заглавието, като нямаш кирилица ?

Добър въпрос.
По темата: Попитай я какво и липсва като цяло във връзката и във секса. Защото явно някъде, нещо куца и то здраво.

Fantasyyyy
01-21-2013, 16:45
Здравейте,извиних се предварително а заглавието го написах като копирах и поставих букви. Все пак благодаря за предложенияята :)

anonymous708973
01-21-2013, 17:42
Какви са отношенията ви извън леглото?

Amore-Mio*
01-21-2013, 18:23
Не очаквай момента, създай го.
С рози, ала бала - окей, ама трябва и ти малко да покажеш чувства. Иначе си е напълно нормално, ако питаш мен, да не правите толкова секс, колкото сте правили в началото. : ]

bloodyF
01-21-2013, 18:30
помисли си какво се е променило в ТВОЕТО държание първо, тогава гледай как тя се е отдръпнала от теб
99 % първо си се отдръпнал ти, нещо се е променило и като е спряла да ти пуска си се сетил за романтиката и чувствата във връзката ви
говори спокойно с нея, не я обвинявай, питай я защо сте разредили толкова, има ли причина, ти ли си сбъркал някъде, не се самообвинявай напълно, но не я обвинявай и нея
просто един спокоен разговор между големи хора, сигурна съм че ще помогне :)

s_E_x_Y_y_Y
01-24-2013, 21:55
може да ти изневерява

pifiella
01-25-2013, 17:38
Малко по-нагоре има тема на катерина петрова,която се оплакваше,че гаджето й не иска да прави секс с нея.Защо не се вземете?
ТАРАТАРА!