View Full Version : Приятел..
Не хора, това не е поредната история, в която правя секс с приятел, в когото съм влюбена.. или той в мен. Тук даже не става въпрос за вече правен секс.. Може би става въпрос и за такъв, който няма да се състои.. както и да е..
Та, днес както си седях, един приятел ми писа, близък приятел, с който съм всеки ден по цял де.. приятел, който има връзка с най-добрата ми приятелка.. обичат се.. или поне така твърдят.. Да, ама тя е девствена и не правят секс.. а той е мъж, има си нагони.. та въпросното момче.. взе да ми пиша как ще целува бедрата.. как ще ми прави щпакла.. и прочие.. Каза ми, че ме иска за една вечер.. може и за две, три.. зависи дали ми хареса.. Да... ама, гаджето му ми е приятелка.. а той също ми е приятел.. Не знам какво да правя.. а ако се съглася? Как ще го гледам в очите? А нея?
Да, това е просто секс, без чувства.. но аз си имам своите принципи.. и все пак нещо вътре в мен, едно малко дяволче крещи "направи го"..
Ако го направя, отношенията ми с него ще се променят ли?
Ох.. прекалено съм объркана..
ludata90
01-21-2013, 16:07
Да, ще се променят. И тези между теб и приятелката ти ще се променят. Не го прави.
xXxPETYAxXx
01-21-2013, 16:10
Искаш да се изчукаш с твоя приятел, който е гадже на твоята "най-добра приятелка"?!
Добре, че нямам приятелки като теб и гадже като него.
Имам желание, но както казах имам и съвест и морал, това че през ума ми минава съмнение дали да го направя, не означава че действително бих й го причинила.. а и при тях са малко по-особени нещата.. тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
ninjaiscrazy
01-21-2013, 16:16
Ако имаш съвест и морал както казваш,тогава не го прави.
xXxPETYAxXx
01-21-2013, 16:25
тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
Да нали, има зелена светлина да е с "най-добрата" й приятелка. Едва ли е имала точно теб в предвид.
И ако имаше достатъчно... всъщност не морал, а уважение към приятелката си, нямаше дори да го обмисляш. Дори нямаше да позволиш провеждането на разговора, почти "виртуален секс"...
Виж сега, опитах се да го отрежа на няколко пъти, не му отговарях на няколко пъти след като ги писа тези неща, но какво мога да направя като е настоятелен? Да му тегля хикса? Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
И какво като ми е минало през ума? За бога, та то е нармално.. Искаш да ми кажеш, че като си била с някого, не си си мислила за секс с друг или вярваш че приятеля ти поне 1 път не е пожелавал друга? Това са нещата от живота, тове са нашите нагони, това са нещата, които ни доближават до животните.. изборът, изборът е това, което ни разграничава.. Както казах, не съм тръгнала да го правя с него, пуснах темата защото исках да знам какво мислите другите хора. Мерси.
FuCKkK13
01-21-2013, 16:34
курвенски работи мислиш .... или той да къса с нея като иска секс,или да си чака приятелката,или пък тя да отстъпи.. защо се е хванал с нея като му е било ясно,че няма да издържи.. защо стои с нея като иска теб ? защо пък на теб ти прави чест,това,че те иска за 2-3 нощи - не ти ли звучи като момиче за една нощ ? ако си такава поне да не наранявате 3ти човек,а и ако те първо се разделят може да си запазите приятелството (с момичето) .. и зелена светлина,но понякога като казваме ''всички'' си има хора,които без да споменаваме НЕ спадат към ''всички'' - ако ме разбираш...
xXxPETYAxXx
01-21-2013, 16:39
Искаш да ми кажеш, че като си била с някого, не си си мислила за секс с друг или вярваш че приятеля ти поне 1 път не е пожелавал друга? Това са нещата от живота, тове са нашите нагони, това са нещата, които ни доближават до животните.. изборът, изборът е това, което ни разграничава.. Както казах, не съм тръгнала да го правя с него, пуснах темата защото исках да знам какво мислите другите хора. Мерси.
Тука не става въпрос за "някого", а за гаджето на най-добрата ти приятелка. И да никога не ми е минавало през ума да правя секс с гаджето на моята най-добра приятелка.
И, ако попадна в подобен чат, ще намеря начин да го отрежа!
Все пак никой не може да взема решения, но щом си пуснала темата, за да чуеш чужди мнения, ето ти моето: Това е супер курвенски номер, а момчето е супер голям тъпанар!
Да бе, разбирам те, а дали съм такава .. ами не.. никога не съм правила секс с някого, с когото не съм имала поне връзка.. Смисъл, това винаги е било против моите възприятия, да не говорим за другите изброени неща.
Тука не става въпрос за "някого", а за гаджето на най-добрата ти приятелка. И да никога не ми е минавало през ума да правя секс с гаджето на моята най-добра приятелка.
И, ако попадна в подобен чат, ще намеря начин да го отрежа!
не говоря за гаджето на най-добрата ти приятелка, а просто за някой друг.
SpiritInBlack
01-21-2013, 16:43
Бахти объркната курва.Ми не , няма проблем.Спи с него и се виж същия ден с приятелката си.
Ако държиш най-малкото на приятелката си , няма да го направиш. Като не си ти , ще е друга,но поне ще ти е чиста съвестта.
Бахти объркната курва.Ми не , няма проблем.Спи с него и се виж същия ден с приятелката си.
Мислих тройка с нея да праим, мерси.
morello21
01-21-2013, 16:51
Ако имаше принципи дори нямаше да напишеш тази тема...
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 16:53
Виж сега, опитах се да го отрежа на няколко пъти, не му отговарях на няколко пъти след като ги писа тези неща, но какво мога да направя като е настоятелен? Да му тегля хикса? Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
Ай стига се прави на луда бе. да не мислиш, че тука ги ядем доматите с колците !!!
Исакаш да кажеш, че не можеш да му кажеш, че ако продължава да настоява ще се принудиш да кажаш на гаджето му ?
Тва теглене на хиска ли е, или точка по въпроса, а ?
Просто ти се чука, искаш да се впуснеш в авантюра, разбирам те, тръпка, емоция, забранения плод и т.н знам какво е ама айде да не ни връзваш шарени пилета плийс : )
FuCKkK13
01-21-2013, 16:53
Ако имаше принципи дори нямаше да напишеш тази тема...
според мен дори нямаше и да се замисли
bitchezz9
01-21-2013, 17:01
Честно ако бях на мястото на приятелката ти и знаех за темата щях да се срамувам от теб ? Чудиш се как става номера ли ? Ми ей така казваш на приятелката си,късат и му теглиш хикса ..може да и е супер тъпо ама това е единствения възможен начин или просто да му кажеш,че няма да откликнеш на очакванията му и да си остане между вас,но това е подло..!
И аз мисля като останалите -ако не си спряла курва ще направиш правилното решение ..:)
xXxPETYAxXx
01-21-2013, 17:03
не говоря за гаджето на най-добрата ти приятелка, а просто за някой друг.
Първо, в случая говориш точно за него, а има огромно значение дали е той или някой почти непознат. И дори да ми се е случвало да мисля за секс с друг, никога не съм го обмисляла сериозно, нито пък съм водела подобни чатове. Може да ми е минавало през акъла за 2 секунди: "Ей тоя пич е секси, как ли би било, ако не бях обвързана и сме в леглото", но не и да го обмислям сериозно.
П.П: Абе, тая тема да не е тролска, по коментарите ти в други теми ми се струваше, че си от по-свестните?! Взех да се съмявам вече, не вярвам чак такава да си. :D
autumn_eyes
01-21-2013, 17:06
Абе ти сериозно ли? Как може въобще да го обмисляш. Не само, че ти е приятелка, ами е уж и "най-добрата". Гаджето й за теб е забранена територия.
Друг е въпроса, че явно приятелката ти никога не е имала гадже и най-добра приятелка, а ти самата никога си нямала приятелка. Ако приятелката ти наистина харесваше момчето, а не беше с него само за да каже, че има гадже и защото двамата изглеждат добре, нямаше да се пази толкова и нямаше да му дава зелени светлини и прожектори. Ако ти наистина я имаше за приятелка, това да спиш с гаджето й не би стояло на дневен ред, а напротив- това което той ти го пише щеше да и бъде пратено от теб на секундата с копи пейст.
Айде сега пак си помислете в какви отношения сте.
Въобще на колко години си?
amonRa.di
01-21-2013, 17:13
Споделям мнението на останалите. Малко ми стана жално за момичето, което пуска темата защото всички се нахвърлят срещу нея, това определено не значи че я оправдавам, дори обратното.... и за това няма да обяснявам и същото, което до сега е написано... Просто наистина трябва да си помислиш какво правиш, какво би направила, последиците и дали си струва.... :)
anonymous708973
01-21-2013, 17:17
тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
Едва ли е имала предвид теб.
Принципно не съм против месенето в чужди връзки, но когато става въпрос за приятелка... знам ли.
Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
Всъщност да, това е добър отговор. След като ти е близък приятел, бъди по-откровена с него и не му замазвай очите.
Избий си го от главата, начеши се с друг и не си разваляй отношенията с приятелката.
Ако пък не ти пука толкова за тях, давай.
ShtrudeL
01-21-2013, 17:21
Не си слушай дяволчето в главата в никакъв случай.
SpiritInBlack
01-21-2013, 17:24
Абе не знам вие как се опитвате да не я изкарате евтина и непълнолетна курва , ама ще ви кажа следното.Аз съм момче и ако разбера , че приятелката ми , макар и отношенията ни да се базират само на секс , води такива разговори , ще и се изсмея и скъсам веднага
gimmesomemo
01-21-2013, 17:28
А ти пита ли нея дали "тя му е позволила да прави секс с която си поиска" или той ти го каза?
Страшна драма..
malka_shmatka
01-21-2013, 17:28
Не го прави.От личен опит го казвам незнам до колко сте близки с това момиче,но е много гадно човек на който имаш доверие да ти направи един вид мръсно с човека който обичаш/харесваш.На мен са ми го правили знам какво е чувството.Най-добрата ми приятелка да тръгне с гаджето ми.Ако искаш после да се мразите и да не се поглеждате го прави,но единственото нещо,което ще спечелиш е времено гадже-пък и това не се знае... а с това момиче мое да имате добро и дълготрайно приятелство!!!
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 17:30
не се хабете, сигурно авторката вече е при въпросния младеж на кревата му :cool:
dream1707
01-21-2013, 17:44
Въпросът не е как ще ги гледаш в очите ... ако съвестта не ти е попречила да спиш с него, едва ли ще се обади и след това.
Това е просто секс, както ти каза, помисли си добре дали си заслужава, евентуално да си прецакаш приятелството и с двамата, само за единия му кеф ...
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 17:53
Абе я помислете ква тръпка ще е за тях двамата да се чукат скришом от приятелката му и като са заедно да си хвърлят закачливи погледи и краченца под масата, гарантирам оргазъм всеки път за пафката, даже оня да не го бива в леглото, прото усещането и адреналина ще е съвсем друг от "просто секс" както се опивате да го изкарате
ShtrudeL
01-21-2013, 17:59
Абе я помислете ква тръпка ще е за тях двамата да се чукат скришом от приятелката му и като са заедно да си хвърлят закачливи погледи и краченца под масата, гарантирам оргазъм всеки път за пафката, даже оня да не го бива в леглото, прото усещането и адреналина ще е съвсем друг от "просто секс" както се опивате да го изкарате
Сигурно си прав, но е мега долно.
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 18:03
Много подло е наистина, аз на мой приятел никога не бих врътнал такава кушия, дори да му е бивша приятелка.
Само не го изкарвайте като " просто секс"
nansi_2005
01-21-2013, 18:08
Много подло е наистина, аз на мой приятел никога не бих врътнал такава кушия, дори да му е бивша приятелка.
Само не го изкарвайте като " просто секс"
a ако твоя приятел е преспал с целия град.... ти кво правиш като всичките са му Бивши ?
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 18:16
a ако твоя приятел е преспал с целия град.... ти кво правиш като всичките са му Бивши ?
Ся глупави въпроси
Чисто и просто аз по гаджета на мои приятели не се заглеждам, все едно има нещо в мозъка ми , което изключва и изобщо, ама наистина изобщо не възприемам дадения човек като сексуален обект, това е истината
А ти пита ли нея дали "тя му е позволила да прави секс с която си поиска" или той ти го каза?
Страшна драма..
Всъщност тя ми каза.
И както казах сто пъти, тове че имам дяволчета в главата, не означава че ще го направя.
Eskapel4o
01-21-2013, 18:18
Искаш да се изчукаш с твоя приятел, който е гадже на твоята "най-добра приятелка"?!
Добре, че нямам приятелки като теб и гадже като него.
NO COMMENT ...
-приятелката ти е истинска приятелка, държиш на нея-режеш го, казваш й за нейно добро, тя къса , плачете заедно, но после сте щастливи, че тя не е останала със смотаняк като него
-не ти пука за нея, чукаш се с него, правиш се че не е станало, поне си задоволена
трета опция няма.
но той ,че е задник-задник е, спор няма, така че ако бях на твое място бих й казала веднага.
Amore-Mio*
01-21-2013, 18:28
Ако чак толкова много ти се прави секс - намери си някой друг, с който след това няма да имате нищо общо, че да се притеснявате да се гледате в очите.
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 18:31
Тва имам чувството, че само аз разбирам авторката и че само аз се сещам какви работи и шепне онова дяволче, за което говори..
Влезте малко в положение бе, вие нямаше ли да се подморяте ако някое гадже на ваша приятелка ви пише мръсотийки в скайпа и отчаяно иска да ви изчука , използвайте си малко фантазийката
Въпроса не е до това дали ми се прави или не, а до това че всичко ми дойде като гръм от ясно небе.. Въпростът е в това, че никога не съм го очаквала от него, никога не съм си мислила, че би погледнал друга, още повече мен.. В това е въпросът.
Ми прави си изводите.
Не те съдя,прави каквото искаш. Нормално е да му се е*е, а не смятам ,че щом момичето е в сериозна връзка трябва да го държи толкова на сухо. Смисъл тва си е моя философия. Щом си във сериозна връзка,значи трябва да си готов за секс,иначе няма смисъл да се мъчите.
Успех.
EternalDream
01-21-2013, 18:34
да прави секс с която си поиска
Иииии едва ли ще й е особено приятно, ако си избере точно най-добрата приятелка. Постави се на нейно място :/
Не знам за нея колко е сериозна, дай-най дългата й досега връзка е, но ако не броим междучасията, те се виждат 1 път в седмицата..
смисъл, това са си техни неща де..
FuCKkK13
01-21-2013, 18:38
Въпроса не е до това дали ми се прави или не, а до това че всичко ми дойде като гръм от ясно небе.. Въпростът е в това, че никога не съм го очаквала от него, никога не съм си мислила, че би погледнал друга, още повече мен.. В това е въпросът.
абе какво се обясняваш ? казващ едно,като половината те изкарат... почваш ''въпроса не е в това'' ми ок тогава.. що ни искаш мнението.. ходите се наебете и да ти олекне... не си криви душата - на никой от тука не му пука за приятелството ти с даденото момиче и момче... искаш съвет - не го приемаш и се чудиш как да ни накараш да ти кажем да отидеш и да ти го мушне.. ми ето казвам ти го - ходите се сексайте и да ви е мирна душицата.. не се криви - иска ти се и изобщо не мислиш за приятелката си... той да я къса и си стойте в кревата колкото искате
да съм намеквала,че искам да ходя да ми го мушва, сто пъти казах, че няма да стане, oh gee.
FuCKkK13
01-21-2013, 18:45
да съм намеквала,че искам да ходя да ми го мушва, сто пъти казах, че няма да стане, oh gee.
а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката
FuCKkK13
01-21-2013, 18:46
а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката
nansi_2005
01-21-2013, 18:47
Тва имам чувството, че само аз разбирам авторката и че само аз се сещам какви работи и шепне онова дяволче, за което говори..
Влезте малко в положение бе, вие нямаше ли да се подморяте ако някое гадже на ваша приятелка ви пише мръсотийки в скайпа и отчаяно иска да ви изчука , използвайте си малко фантазийката
Не не си само ти .... И аз съм !!! Не само разбирам ами съм бил в ситуацията и !!!!
Oy7ofCon7roL
01-21-2013, 18:57
Марти, мислиш, че като го постна 2 пъти ще си по-убедителна или ? :cool:
Ха ! Велико , като чета коментарите се хващам за главата от такива грозни лицемери \ лицемерки ( госпожица Granger и 1 , 2 други да ме извинят ) . Eй дечица смешнички, я си го заврете отзад , на ангелчета ли се правите а ? Ще ми кажете че , никога във вас похотта не е взимала връх , дори не сте си и помисляли за подобно нещо , така ли ? На безгрешни ли се правиме ? Най-лесно е да кажеш : "курва ти не струваш като човек , ако бях приятелката ти щях да съжалявам че те познавам . " . Мамини сладки като сте безгрешни продължавайте да хвърляте камъни ... Нещата стават още по-смешни защото говориме за действие , което още не е извършено даже , мААА даааа НИЕ СМЕ ПРАВЕДНИ кааакккк ТАкоова нещоо не бихме си и помислили да НаааправимеЕ .. Сладури :) .
GiveMeLove
01-21-2013, 19:09
Слушай сега една мъжка и реалистична приказки...
ПОПРИНЦИП, НЕ Е РЕДНО ДА ГО ПРАВИШ .. СЪЩО ТАКА И НЕ ТРЯБВА..
НО ТЪЙ КАТО СВЕТА И ХОРАТА СА АДСКИТЕ ЛИЦЕМЕРИ, А СЛЕД КАТО ИМАШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА ТЕ НАВЕДЕ НА МИСЪЛТА, ЧЕ НИТО ПИЧА МОЖЕ ДА Е ТВОЙ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ, НИТО, ЧЕ СЕ ОБИЧАТ... ТАКА ЧЕ - Давай, да го еба!
Майната им на всички! Докога ще се съобразяваме с хората? Направи го! ;)
Няма да съжаляваш!
DragonLady
01-21-2013, 19:16
В случая се чудя кой от кой е по зле.
Дали ти дето се замисляш дали да предадеш уж добра приятелка и да развалиш едно приятелство с момче.
Дали тя дето е толкова тъпа, че вместо да му пусне тя, му е казала върви се еби с други.
Или той дето уж е обвързан, а иска да ч*ка друга ...
anonymous708973
01-21-2013, 20:09
-приятелката ти е истинска приятелка, държиш на нея-режеш го, казваш й за нейно добро, тя къса , плачете заедно, но после сте щастливи, че тя не е останала със смотаняк като него
-не ти пука за нея, чукаш се с него, правиш се че не е станало, поне си задоволена
трета опция няма.
но той ,че е задник-задник е, спор няма, така че ако бях на твое място бих й казала веднага.
Има.
Разбираш се с него, на нея не казваш истината и ги оставяш да се оправят с връзката си както намерят за добре, защото посредникът обикновено го отнася.
Съгласна съм с OutOfControl. Подценявате привличането на забранения плод.
Никсън също има право - за безгрешни ли се имате? Риторичен въпрос е. От "никога" също ми се гади вече. Условието е, че е едно да си го мислиш, друго да го направиш. Мисълта как гаджето на приятелката ти го слага мощно все още не се брои за предателство.
Имам желание, но както казах имам и съвест и морал, това че през ума ми минава съмнение дали да го направя, не означава че действително бих й го причинила.. а и при тях са малко по-особени нещата.. тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
аз...наистина не разбирам !:О
а по темата: Осъзнай се малко! Това е най-добрата ти приятелка,що за човек трябва да си дори и само да ти минава подобна мисъл през главата !?
Ако имаше ''принципи'' не смятам,че щеше дори да се замисляш в случая.
BloodY_MerY
01-21-2013, 20:26
Не хора, това не е поредната история, в която правя секс с приятел, в когото съм влюбена.. или той в мен. Тук даже не става въпрос за вече правен секс.. Може би става въпрос и за такъв, който няма да се състои.. както и да е..
Та, днес както си седях, един приятел ми писа, близък приятел, с който съм всеки ден по цял де.. приятел, който има връзка с най-добрата ми приятелка.. обичат се.. или поне така твърдят.. Да, ама тя е девствена и не правят секс.. а той е мъж, има си нагони.. та въпросното момче.. взе да ми пиша как ще целува бедрата.. как ще ми прави щпакла.. и прочие.. Каза ми, че ме иска за една вечер.. може и за две, три.. зависи дали ми хареса.. Да... ама, гаджето му ми е приятелка.. а той също ми е приятел.. Не знам какво да правя.. а ако се съглася? Как ще го гледам в очите? А нея?
Да, това е просто секс, без чувства.. но аз си имам своите принципи.. и все пак нещо вътре в мен, едно малко дяволче крещи "направи го"..
Зависи колко егоизъм и непукизъм има в теб!
Ох, за единия секс до къде стигате... :?
Уау... похвала, че толкова честно си изказваш всичко.
Това не е нещо, за което аз бих се замислила, в моето съзнание секс с гаджето на приятелка поражда погнуса, защото го приемам като толкова забранено нещо, все едно е брат ми. (Не приемам самите момчета/мъже толкова близки емоционално, може дори да не ги познавам, а просто за забранени в такава степен.)
greenblood
01-21-2013, 22:01
Така това че само си го мислиш нали няма проблем. В хорските глави какви ли не мисли ни минават понякога. НО и аз като другите съм на мнение че не трябва да го правиш. Все пак това е най добрата ти приятелка. Добре помисли си малко. Ако примерно ти ходише с това момче с което ходи приятелката ти в момента. И това момче предлага на приятелката ти секс докато вие ходите и ти разбереш как ще реагираш? Как ще се почустваш? Няма ли да бъдеш предадена. И помисли добре заслужава ли си заради едното ебане да развалиш едно приятелство. Запомни едно в живота гаджетата са временни секса също е до време. Но истинското приятелство е вечно и по ценно от всичко. И това ще го разбереш с времето. :)
Canis_Dirus
01-21-2013, 22:03
Мъжете казваме:
Жената на моя приятел не е жена.
Ако е много красива- той не ми е никакъв приятел :D
не те знам, колко си близка с твоята "приятелка", но на прима виста се сещам за 10-ина човека, които ако щат и с Кейт Ъптън, Адриана Лима и Ема Стоун да тръгнат - последните спират да са жени.
NambyPamby
01-21-2013, 23:00
От всички възможни индивиди от мъжки пол, ти си решила да обръщаш внимание на гаджето на най-добрата си приятелка. Похвално.
И някак не мога да си представя ситуация, в която толкова ми се прави секс, че не само ще оставя гаджето на най-добрата ми приятелка да ме сваля, ами и ще му отговарям на пошлите смс-и. Да не съм на строителна площадка, че да ми дрънка как щял "да ми прави шпакли" и да ми "целува бедрата"?! Да ги праща тия смс-и на приятелката си, баси. Гадно ми е само докато чета, а истинската погнуса идва в мига, в който си помисля, че и аз може да имам някоя такава, уж пишеща се приятелка, дето мечтае тайно приятелят ми да й го сложи.
Един съвет от мен... ако се стигне до нещо повече с добър приятел/ка забрави повече за приятелството между вас. Ти не си единствената, а и ти не си му длъжна да му пускаш. Плюс това незнаеш след тва той как ще те гледа, а да не говорим за гаджето му,която ти е най-добра приятелка тя дали ще иска да те погледне, а след това през твоите очи какво ще виждаш. Едно е някой да ти каже нещо на думи, а друго е на действие така,че не си поставай на карта приятелството!
Толкова ли няма други момчета,с които да правиш секс,а се спираш с обвързано момче.. обвързано с НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА?!
FuCKkK13
01-22-2013, 02:57
Марти, мислиш, че като го постна 2 пъти ще си по-убедителна или ? :cool:
е не,това беше без да искам
Не мога да повярвам ,че авторката се води една от титулярките в сайта е пуснала такава курвенска тема.
Плюс това , само като сметна ,че искаш да правиш секс с човек , който ти пише как иска да ти прави шпакли ме навежда на мисълта ква стока си ти ! LOOOOOOOL малките са станали супер мастийки майна :D
Violenza
01-22-2013, 08:22
Ти, девойче, въобще знаеш ли значението на думата "морал", а на "принципи"? За "приятелство" няма да питам.
Наистина не знам как може да има толкова долни същества. Да беше нечие чуждо гадже, да се замислиш, хайде... Но гаджето на най-добрата ти приятелка?!
Ако на моята мъжкия ми каже такова нещо, не само, че ще го изяде здравата той, но със сигурност ще й покажа всичко, което ми е писал.
Между другото, не беше ли тази, която много се палеше за "курвите" по темите?
DisappointedDreamer
01-22-2013, 10:35
надявах се темата да е тролска.
думи нямам.
Ей, това не го разбирам... като си 'готов' за връзка, трябва да си готов и за секс... защото връзка без секс не е връзка. А не знам как може да си помисляш дори да правиш секс с гаджето на твоя приятелка... бляк, бляк, бляк.
xXxPETYAxXx
01-22-2013, 12:35
^Мда, мъжката логика:
"Няма проблем да правиш курвенски номера, щом толкова ти се иска."
и после
"Всички жени са курви."
И не смятам, че е лицемерно това, че повечето от момичетата коментирали темата никога не са(сме) приемали гаджето на най-добра си приятелка като сексуален обект...
SpiritInBlack
01-22-2013, 16:23
И кво стана в крайна сметка ? Наебахте ли се
И кво стана в крайна сметка ? Наебахте ли се
И на мен ми е любопитно.
BloodY_MerY
01-22-2013, 19:01
Не мога да повярвам ,че авторката се води една от титулярките в сайта е пуснала такава курвенска тема.
Плюс това , само като сметна ,че искаш да правиш секс с човек , който ти пише как иска да ти прави шпакли ме навежда на мисълта ква стока си ти ! LOOOOOOOL малките са станали супер мастийки майна :D
Споко ся ще гледам сеир как ще я нападнат, че е фейк, разпоретина и още куп вървежни епитети в тийнпроблем.Даже вече имам предположения кои ще бъдат главните действащи лица в очертаващия се мини сериал
Nothingtodohere
01-22-2013, 19:31
It's a trap,ако наистина си добра приятелка със това момиче и държиш на нея не го прави не си струва за единия секс да губиш скъп за теб човек ;)
Оставете я да си троши главата.. след 1-2 седмици ще има тема, ама най-добрата ми приятелка не иска да ме вижда защото правих секс с приятеля и... ;)
Преживяла съм нещо подобно, но беше с гаджето на съученичка.Те правеха секс, гаджето и ми беше приятел и на един купон ме изчука.После казват, че приятелството се разваляло с момчето, но нащо остана, а тя не разбра.Не сме правили повече секс от тогава, но определено имаше тръпка и то голяма от това тя да не влезе в стаята...
Преживяла съм нещо подобно, но беше с гаджето на съученичка.Те правеха секс, гаджето и ми беше приятел и на един купон ме изчука.После казват, че приятелството се разваляло с момчето, но нащо остана, а тя не разбра.Не сме правили повече секс от тогава, но определено имаше тръпка и то голяма от това тя да не влезе в стаята...
еее как се казваха тия дето се ебяха по купони с гаджета на приятели !?!?!? нещо с "к" беше .... к-к-к-к......
Съдници големи.
е добре , че тя не е съдница ... Присмял се хърбел...
Е па, малките курви никой не го уважава..
Така де, нормално да чука и други, момчетата не биха имали нещо сериозно с такива малки мелезчета.
И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.
nansi_2005
01-23-2013, 08:38
То се знае, че не е фейк. Просто е една малка мръсотийка от Харманли, там предимно са турци или цигани, така че това е нормално за техния етнос. А че е разпоретина, ами разпоретина си е, като казах че имам БМВ директно ми писа ЛС да отивам до Харманли да се видим, сметни ква е... :D
Eми може и тя да има Бмв и да си правите форумна среща да се въртите..... Що веднага Най-лошото си мислиш ;). :D hihi
Violenza
01-23-2013, 08:42
е добре , че тя не е съдница ... Присмял се хърбел...
Точно.
Факт, че ако ще всяка вечер с различен да си ляга, ще е "по-малко курва", отколкото ако спи с гаджето на най-добрата си приятелка.
Niakoitam
01-23-2013, 10:22
Първо. Това е гаджето на най-добрата ти приятелка.Второ.Най-добрата ти приятелка е малко неоринтирана поне в момента:"Ние сме сериозни гаджета обаче няма да правим секс.Чукай си се, с който пожелаеш."Трето.Очевидно гаджето и не е от най-свестните пичове и предпочита да се отдаде на нагона си като се пробва с един от най-лесните варианти.С теб.Явно е че започваш да поддаваш.И четвърто има една много малка възможност,но все пак не е изключена.Двамата да те изпробват колко верна приятелка си и когато тя те хване на местопрестъплемнието с него да ти бият шута и двамата.Бил съм свидетел как едно момче преди време убеждаваше едно момиче,че на приятелката и не и е много чиста работата и да внимава да не се подхлъзне по нея(и двете са ми съученички) пък тя не искаше да му вярва.Само гледай да не стане като в онази история виц дето се заженили двама и бъдещият младоженец отишъл на гости при бъдещата младоженка.Обаче тя отишла някъде и останали насаме само той и сестра и,която била много готина и пищна мацка.Тя започнала да му прави намеци за секс и да флиртува с него,след което му казала,че го чака в стаята си.Той вместо да я последва тръгнал да излиза на улицата.Оттам се появили бъдещата младоженка и баща и.Тя му се хвърлила на врата с целувки,а баща и му казал.че с удоволствие ще му даде ръката и защото толкова отдадени на любовта си към друг човек и толкова честни хора трудно се срещали.А изводът от това бил,че...е добре един мъж да си държи презервативите в жабката на колата :D
Та може и да е нещо такова,но вероятността да не е стока е всъщност доста по-голяма.И в такъв случай какво ще се занимавате да се криете толкова.Направо си спретнете една тройка двете с него.Хем ще ви е готино,хем ще отпуснете другото момиче,хем ще и покажеш някоя и друга тънкост да не се притеснява толкова :D
xXxPETYAxXx
01-23-2013, 11:19
Абе, тая реплика "Можеш да правиш секс с други, докато не правим заедно" всъщност е просто изпитание.
Не е никакво позволение, а капан.
Абе, тая реплика "Можеш да правиш секс с други, докато не правим заедно" всъщност е просто изпитание.
Да. И в момента, в който той го направи тя ще му бие шута. Колкото и да не е права.
FuCKkK13
01-23-2013, 15:27
естествено ... обаче той не се хваща в капана,а направо си го прави,защото явно не иска връзка без секс..
А може би си е просто такъв и дори "гаджето му" да не му беше дало "картбланш" ,той пак щеше да и предложи. Няма нужда от нищене на подробностите.
nansi_2005
01-23-2013, 17:32
много ми е интересен развоя на събитията ? :) :D ako някой знае.... да каже!!!
marin_9867
01-23-2013, 17:48
Така става като 15 годишни момичета тръгнете с 20+ годишни мъже ;)
По темата.. По добре не го прави :)
sweetka_96
01-23-2013, 19:29
много ми е интересен развоя на събитията ? :) :D ako някой знае.... да каже!!!
хихи и на мен ми е интересно.. :D
leadyflame
01-23-2013, 19:34
До сега да бях казала на приятелката си какво леке има за приятел, а ти даже се замисляш за предложенията, които ти подмята... гнусно ми е..