View Full Version : Бременна?
Здравейте,
На 31 декември с приятеля ми правихме секс,но без презерватив.На 26 ми свърши цикъла и по мое изчисление няма как да съм в овулация и да е станало нещо,но вече 4 дена ми закъснява.Притеснявам се,защото цикъла ми е редовен и никога не е ставало така.Моля ви,кажете има ли защо да се притеснявам?
Eskapel4o
01-21-2013, 18:15
Честито .. Какво име ще му назовете ?
Amore-Mio*
01-21-2013, 18:25
Какво толкова си се притеснила за едни 4 дена, които не са задължителни, заради бременност.
Затова има презервативи, за да няма притеснения, ама ...
Иначе според мен надали има нещо.
Ако все пак се притесняваш толкова - отиваш до аптеката, взимаш тест за бременност и виждаш.
Това е.
TheBeliever
01-21-2013, 18:29
Има защо да се притесняваш.
Щом ти е редовен -овулацията и тя е редовна.
Не би следвало да е станал гаф,може да ти закъснее по ред причини, най-малко в случая би била бременност. Не ви разбирам ,дами, защо след като се съмнявате,питате тук , като нито можем да Ви кажем със сигурност,нито нищо. Най-много ще се успокоиш,когато ти дойде или видиш отрицателен тест.
Симптоми имаш ли- за ПМС?
Дори тестът да е отрицателен ,но продължава да не ти идва - иди на лекар,може да има някакъв проблем.
xXxPETYAxXx
01-21-2013, 18:33
Ако не е свършвал в теб(не е, нали??), не си била в овулация(въпреки, че тя също понякога се измества, но това е много рядко и само, ако има причина), то няма как да си бременна.
Но си направи тест, за твое успокоение. В двата пъти, в които съм се паникьосвала така, след като си направих тест и ми дойде още на следващата сутрин... :D
Ако не е свършвал в теб(не е, нали??), не си била в овулация(въпреки, че тя също понякога се измества, но това е много рядко и само, ако има причина), то няма как да си бременна.
Но си направи тест, за твое успокоение. В двата пъти, в които съм се паникьосвала така, след като си направих тест и ми дойде на още на следващата сутрин... :D
Не е свършвал в мен
Направи си тест,бе,момиче!
GiveMeLove
01-21-2013, 19:10
Добре, хем сте сигурни, че не са свършили "у вас", хем се притеснявате?!
5 лева е теста - за да избегнеш и притесненията, и излишните теми.. :)
DragonLady
01-21-2013, 19:18
Аз като съм била в подоба ситуация, отивах и си вземах тест за бременност за да се успокоим с приятелят ми, че няма да ставаме родители. Съветвам те и ти да го направиш! Теста не е скъп - 3,50 някъде максимум 4 лева да е.
Вече съм спокойна :) всичко и ОК
Като не ти е редовен цикъла, защо правиш секс без презерватив????
Като не ти е редовен цикъла, защо правиш секс без презерватив????
цикъла ми е редовен и никога не е ставало така.
Квото имах -казах го.
SpiritInBlack
01-21-2013, 21:06
Аз викам или да не правиш секс или другия път да не ползваш презерватив отново , за да увеличиш населенито
Направи си тест,бе,момиче!
......
Здравейте,
На 31 декември с приятеля ми правихме секс,но без презерватив.На 26 ми свърши цикъла и по мое изчисление няма как да съм в овулация и да е станало нещо,но вече 4 дена ми закъснява.Притеснявам се,защото цикъла ми е редовен и никога не е ставало така.Моля ви,кажете има ли защо да се притеснявам?
Ще следя темата с удоволствие, честито и когато родиш кажи ни какво е :)
Дано бащата да остане. Но в повечето случай вие оставате сами.
Момичето нали вече каза, че е спокойна и всичко е ок :D