Влез

View Full Version : Има ли възможност да съм бременна?

lolipop_crazy
01-21-2013, 21:54
Така,цикълът ми попринцип не е редовен но последните 3-4 месеца ми идва на 33-35 ден,Аз съм на 20 години и водя полов
живот от 3 месеца но не често и смея да твърдя че досега не съм имала пълноценен полов акт защото ме боли доста и усещам болка.....и преди близо 3-4 седмици с моя приятел правихме секс във вана,той първоначално бързо свърши беше с презерватив после аз поисках пак да пробваме защото първият път нищо не се получи но той не очакваше че ще поискам пак и не беше сложил презерватив азз мислех че има защото само набързо погледнах и ми се стори че видях презерватив(излишно съм го предопредила никога а не правим без)но нали момчетата повече мислят с другата глава и почнахме бях върху него(отгоре)мислейки си че сме с предпазни мерки много време не можа да свърши (аз никаккво удоволствие не изппитах)и накрая ме ми каза най нагло ще го изкарам точно преди да свърша,аз се учудих защото не ми казва така като е с презерватив,и тъй като реших че ще ме заболи като го изкара (защото каза че бързо ще го изкара)и му казах да го махне още не беше свършил но дали е възможно да не е усетил нали малко количество сперма излиза преди да свърши попринцип а аз трябва ли задължително да усета ако е изпуснал течност? Трябваше най късно да ми дойде сега в неделя на 35 ден но закъснява миналата седмица имах симпомите на ПМС но не дойде повтарям че не ми е редовен,И това са ми първите пъти в половият ми живот?Някви идеии какво става,дали е възможно?

karllyn
01-21-2013, 23:23
Мисля, че горе доло ти разбрах въпроса .... Не мисля, че е станало нещо, ако се притесняваш много най-добре си вземи два теста за бременност за всеки случай и ги направи. Бих те посъветвала от тук натам да го караш да слага презерватив на всяка цена, ако иска да продължите да правите секс. Иначе едва ли не е усетил кога свършва, така че не се притеснявай за това. А иначе при много момичета се случва да не изпитват удоволствие от секс първите няколко пъти, всичко ще се оправи... Стига приятелят ти да не е някакъв "хун" и да се държи подобаващо като с едно момиче начинаещо в секса ще изпиташ удоволствие ;) Успех и не допускай повече такива грешки ( само се притесняваш после )

karllyn
01-21-2013, 23:24
А и се надявай приятелят ти да се е измил хубаво след първия път дето сте го правили във ваната иначе може и да има вероятност да е останало нещо ....

marilyn
01-21-2013, 23:30
Мисля, че за 20 годишна вместо да правиш секс, трябва да си оправиш правописа.

Щом не ти е редовен иди на лекар.

lolipop_crazy
01-22-2013, 07:16
А и се надявай приятелят ти да се е измил хубаво след първия път дето сте го правили във ваната иначе може и да има вероятност да е останало нещо ....

След като го направихме за първи път след това ми дойде,сега не се бави

lolipop_crazy
01-22-2013, 07:20
Мисля, че за 20 годишна вместо да правиш секс, трябва да си оправиш правописа.

Щом не ти е редовен иди на лекар.

За правописа ще се защитя като кажа че попринцип когато пиша с ръка не допускам грешки,просто тук като пиша много бързам и не поглеждам какво съм написала пък и като писах темата много ми се спеше >А за цикъла съм ходила на лекар и ми е изписвала някви антибиотици,но аз не смятам да пия такива неща още на нещо да си навредя.Аз мисля че е от просто по различни причини понякога не ми идва или закъснява!

Foxa^
01-22-2013, 07:26
Що не правиш анален секс като се притесняваш за другия вид и пишеш смешни теми ?

karllyn
01-22-2013, 17:34
Аз пък бих казала да слушаш личния си лекар.

xXxPETYAxXx
01-22-2013, 18:35
Овулацията не си ли знаеш кога е?

Като ти закъснява, защо не си направиш един тест. Не е нещо супер скъпо, 2-3 лева са!

mrankoniiii
01-22-2013, 19:08
Като се роди да почерпиш

lolipop_crazy
01-22-2013, 20:27
Фалшива тревога,дойде ми.Няма да ставам майка все още