View Full Version : Да го направя ли ако ми дойде ?
lolipop_crazy
01-21-2013, 22:07
Закъснява ми бях планувала да дойде още миналата седмица ама не.Тази седмица би трябвало да се видим с моето момче(ние рядко се виждаме защото той работи далеч,аз уча в уневерситет в друг град парите не са достатъчни и така)искам да пробваме да правим секс и този път да се получи защото аз от скоро съм в бранша, и дори и при проникване не усещам удоволствие.Рядко имаме възможност да правим секс,и сега трябваше да е всичко тип-топ но моя цикъл не мисли така,.Днес е вторник трябваше най късно да дойде в неделя а ние може би ще се видим в четвъртък няма признаци да ми дойде макар минала седмица имаше такива.И ако ми дойде в деня който се видим дали да го направя ако не ме боли много при положение че попринцип не се получава,някой казват че е по хубав през цикъл,на мен дали ще ми навреди.В първият ден да правиш секс,ВРЕДНО ИЛИ НЕ?
greenblood
01-21-2013, 22:28
Ако ти дойде и решите да го правите по принцип не е проблем. Просто не е приятно такова чисто. Иначе от доста жени знам че когато са в цикъл са много възбудени и им се приисква да правят секс.
DragonLady
01-21-2013, 22:30
Няма нищо вредно и опасно в това да правиш секс по време на цикъл. И да вярно е, че усоволствието за жената е по-голямо. Единственият минус е, че може да изцапате леглото, затова постели една кърпа под таза си, ако нещо се клепа да е тя. Ако и за него не е проблем това, че си в цикъл, нямате грижи. Но гледай да е с презерватив!!!
Аз лично правя секс в цикъл и нямам никакви проблеми относно това, само избягваме първите 2 дни, защото тогава ми тече бая, а и съм чувствителна чак до болка. Но тоя месец се случи да го правим в първият ден от цикъла ми ( макар и да не го бяхме планували ), и единствените негативи бяха, че 2-3 пъти ме заболя леко, но беше моментна болка, и че оклепахме хавлията под нас.
Нищо няма да ти стане, само да е внимателен, защото е чувствително мястото. Правила съм го и в най-силните дни.. кръв тече, но кефа е невъобразим.
mimsssssss
01-22-2013, 00:38
Само аз ли знам, че е вредно? При всеки тласък ти връща мръсната кръв навътре... Да не говоря за инфекции и т.н.
Още повече, че с тази кръв ще сте омазани, няма да ти е хлъзгаво и още по-малко удоволствие ще има. Според мен не го прави ако ти дойде, изчакай до другият път като се видите.
Напротив- удоволствието е много по-голямо , защото мястото е много по-чувствително.А и тая кръв след това изтича, не се връща.
Правете секс по време на цикъл :) Тя ендометриозата само това чака
Само аз ли знам, че е вредно? При всеки тласък ти връща мръсната кръв навътре... Да не говоря за инфекции и т.н.
Още повече, че с тази кръв ще сте омазани, няма да ти е хлъзгаво и още по-малко удоволствие ще има. Според мен не го прави ако ти дойде, изчакай до другият път като се видите.
Напротив, още по-хлъзгаво е.
И е много по-чувствително, удоволствието няма равно просто...
xXxPETYAxXx
01-22-2013, 12:45
Абе, по принцип има шанс да се получи някоя инфекция, ама не е никак голям.
Аз го правя само в последните дни, тогава дори и кръвотечението спира по време на секс, но в първите дни не бих го направила. Иначе да, хубаво е, защото е по-чувствително, пък и тогава, поне аз се разгонвам много.
От теб си зависи, пък и дори не е сигурно дали ще ти дойде точно него ден :)
lolipop_crazy
01-22-2013, 20:41
Правете секс по време на цикъл :) Тя ендометриозата само това чака
Относно Ендометриозата прочетох че причините за получаването и не са напълно ясни,
Ендометриозата е състояние, при което типична за лигавицата на маточната кухина находка се открива в други участъци на половата система или коремната кухина,Известно е, че лигавицата на маточната кухина търпи циклични изменения, паралелни с хормоналните промени в хода на менструалния цикъл. Причините за възникването : генетични, имунни и хормонални особености с индивидуален характер. Друго предположение е разнасянето на ендометриум при оперативни намеси, в полза на което говори откриването на таква тъкан в обласста на оперативни цикатрикси. Не без основание се обсъжда и смущение в органогенезата и развитието на ендометриум на нетипични места от тъканите предшественици. Не се изключва пренасянето на клетки и по кръвен или лимфен път.
Но аз мисля че ако сексът не е груб ,няма да има проблеми
lolipop_crazy
01-22-2013, 20:44
Абе, по принцип има шанс да се получи някоя инфекция, ама не е никак голям.
Аз го правя само в последните дни, тогава дори и кръвотечението спира по време на секс, но в първите дни не бих го направила. Иначе да, хубаво е, защото е по-чувствително, пък и тогава, поне аз се разгонвам много.
От теб си зависи, пък и дори не е сигурно дали ще ти дойде точно него ден :)
Вече е сигорно дойде ми сега,а ние ще се видим в четвъртак тъкмо 2 ден ще е....
anonymous708973
01-22-2013, 21:30
Че е вредно, вредно е и няма спор. Ама е хубаво. Малко като известния цитат от "Албена": "Грешна бе тая жена, ама беше хубава."
Всеки си преценя.
Относно Ендометриозата прочетох че причините за получаването и не са напълно ясни,
Ендометриозата е състояние, при което типична за лигавицата на маточната кухина находка се открива в други участъци на половата система или коремната кухина,Известно е, че лигавицата на маточната кухина търпи циклични изменения, паралелни с хормоналните промени в хода на менструалния цикъл. Причините за възникването : генетични, имунни и хормонални особености с индивидуален характер. Друго предположение е разнасянето на ендометриум при оперативни намеси, в полза на което говори откриването на таква тъкан в обласста на оперативни цикатрикси. Не без основание се обсъжда и смущение в органогенезата и развитието на ендометриум на нетипични места от тъканите предшественици. Не се изключва пренасянето на клетки и по кръвен или лимфен път.
бе мойто момиче дано да не звуча мн груб , но само като ти чета темите и отговорите ми става ясно , че си компетентна колкото настъпана кайсия . Tака че ти си чети и ми цитирай Wikipedia колкото искаш . Aз ти казвам кви са рисковете, пък ти след като си достатъчно голяма да се ебеш ,значи можеш да си поемеш отговорността и последствията .
Няма нищо вредно и опасно в това да правиш секс по време на цикъл. И да вярно е, че усоволствието за жената е по-голямо. Единственият минус е, че може да изцапате леглото, затова постели една кърпа под таза си, ако нещо се клепа да е тя. Ако и за него не е проблем това, че си в цикъл, нямате грижи. Но гледай да е с презерватив!!!
Аз лично правя секс в цикъл и нямам никакви проблеми относно това, само избягваме първите 2 дни, защото тогава ми тече бая, а и съм чувствителна чак до болка. Но тоя месец се случи да го правим в първият ден от цикъла ми ( макар и да не го бяхме планували ), и единствените негативи бяха, че 2-3 пъти ме заболя леко, но беше моментна болка, и че оклепахме хавлията под нас.
Много си глупава...
DragonLady
01-23-2013, 11:43
Много си глупава...
Спести си оценките себе си ;) Каквото съм решила, направила съм го. Момичето искаше съвет, дадох и.
Ама ти си прави каквото искаш, ама недей да сееш съвети без да са ти ясни нещата....
anonymous708973
01-23-2013, 16:33
Ама ти си прави каквото искаш, ама недей да сееш съвети без да са ти ясни нещата....
Кво лошо е казала - посъветва я да използват кърпа и презерватив.
Единственото, за което не беше права, е, че няма нищо вредно.
xXxPETYAxXx
01-23-2013, 16:48
Е, точно това, че няма как да навреди, а всъщност не е точно така е най-важното.
Иначе кърпа или в банята също може.
Amore-Mio*
01-23-2013, 17:27
Ако толкова държиш да го направите - никой не може да ви спре. От хигиенична гледна точка не е особено приятно, а дали вреди или не - не знам.
Кво лошо е казала - посъветва я да използват кърпа и презерватив.
Единственото, за което не беше права, е, че няма нищо вредно.
Заради такива съвети и заключения постоянно форума се пълни с теми: бременна ли съм, какво ми има на оная работа и ред подобни.
lolipop_crazy
01-23-2013, 21:22
бе мойто момиче дано да не звуча мн груб , но само като ти чета темите и отговорите ми става ясно , че си компетентна колкото настъпана кайсия . Tака че ти си чети и ми цитирай Wikipedia колкото искаш . Aз ти казвам кви са рисковете, пък ти след като си достатъчно голяма да се ебеш ,значи можеш да си поемеш отговорността и последствията .
Всеки има право да си пуска каквито иска теми,относно Ендометриозата знам какво предствлява и знам че за вско нещо стои известен риск,но казах че ако е внимателен секса от един път може и да се създадат чак такива проблеми.Пиша такива теми защото смятам че тук хората са малко разкрепостени от колкото в истинският живот
Violenza
01-23-2013, 21:32
Ти сега искаш да те убедим да го направиш, мислейки си, че не е вредно? Е, вредно е. А без презерватив е опасно и за него.
На мен ми се вижда адски гнусна идея. Блякс.
Да пръдна ли..... ако ми дойде? :)
strawberry88
01-24-2013, 18:14
На мен ми се вижда адски гнусна идея. Блякс.
И на мен.
Tsukuda_Hiroshi
01-26-2013, 09:40
Само слагайте презерватив, защото реално това е "мрЪсна" крЪв. Липсата на хигиена може да ви докара до лекари. Иначе няма да умрете.
Да пръдна ли..... ако ми дойде? :)
+1
s_E_x_Y_y_Y
01-26-2013, 14:19
няма да ти навреди, но идея си е да го направите под душа, за да избегнете неприятната червена гледка
xXxPETYAxXx
01-26-2013, 14:27
Кефи ме как давате съвети за свършен факт. Четвъртък мина, вече е събота.
Абе какви хора сте вие, изобщо как може да ти хрумне такова нещо, гадост!
greenblood
01-26-2013, 21:25
И кво направихте ли го? :D
Tsukuda_Hiroshi
01-27-2013, 07:18
Абе какви хора сте вие, изобщо как може да ти хрумне такова нещо, гадост!
Що гадост бе? Яко е даже! Ти пробвал/а ли си, че викаш "гадост" ?
Нямам желание за секс като ми дойде, поне първите дни, защото съм като парцал.Последните вече определено ми се прави, но най-много да му направя свирка.
Що гадост бе? Яко е даже! Ти пробвал/а ли си, че викаш "гадост" ?
Нямам намерение да пробвам
zaichebaichexox
01-29-2013, 00:28
И на мене ми се вижда гнусна идея , представи си и двамата омазани в кръв , лепкави , червени , мокри .. Настръхнах , аз бих си го спестила за другият път :)
Tsukuda_Hiroshi
01-29-2013, 16:55
И аз настрЪхнах... Ама в положителния смисЪл ;)
lolipop_crazy
02-02-2013, 21:46
И кво направихте ли го? :D
Проба имаше,но нищо не стана мен много ме болеше.Чисто мъчение си беше,вече няма да правя тази грешка !
firstdiesel
02-02-2013, 22:20
Primulut Nor е решението ти ... лекарство за отлагане на менструацията, питай в аптеките