View Full Version : СГСАГ ''Христо Ботев''
psyho_bitch
01-22-2013, 11:27
Аз сега съм 7-ми клас и мисля да кандидатствам в техникум с архитектура да се занимавам, но искам да разбера повече. 1-во С какво се влиза? 2-ро Балообразуващото с кои предмети се смята и как? 3-то Хубаво ли е там? (Дали е на ниво) :)
weenonas
01-22-2013, 17:04
Трябва ти главно математика. Балът ти се смята така : 1 х оценка от изпита по Бел + 3 х оценка от изпита по математика + оценката ти по математика за годината + оценката ти по физика за годината. Има две паралелки с архитектура - едната е с английски, другата с немски. Аз тази година влезнах в тази с английския и най-ниският бал беше 31 и нещо, на паралелката с немски не съм сигурна колко е бил, но и там е някъде толкова.
Хубаво е.. Има печени учители, то всъщност си е до късмет защото има някои не са толкова добри. Учениците лично на мен повечето ми допадат.. Училището определено е на ниво.
Misha B.
02-20-2014, 17:10
А мога ли да попитам дали се държи изпит по изобразително и ако "да" то има ли значение в балообразуващата оценка? :))
the sniper guy
02-21-2014, 17:08
Не искам да си храня училището обаче по добре не влизай там ще се прецакаш
IcyHeart
02-23-2014, 09:18
Изпит по изобразително няма. Само ако кандидатстваш за парково ти се взима оценката по рисуване от дипломата веднъж за балообразуването.
the sniper guy, не разбирам защо толкова хора го мислят това :D Училище като училище, има си изисквания и имаш ли желание да учиш и да се реализираш, училището само ще ти помогне.