View Full Version : Скъсахме
Ходихме 2 години и нещо, много пъти я късах и после осъзнавах грешката си и се връщах при нея, онзи ден стана така, че тя реши да не ходим повече, не вдига телефона си. Всичко стана така че се скарахме на другата сутрин станахме и и се извиних, обещах и да се промена, тя също, но след като си тръгнах от нея повече не вдигна телефона си. Пращах цветя но уви..... Сега съм депресиран пия валериан, и мисля че имам нужда от психолог. Просто незнам.......просто разбрах че ОЦЕНЯВАШ НЕЩО ЧАК, КОГАТО ГО ЗАГУБИШ
Спри валериана и се вземи в ръце. Ти мъж ли си или к'во. Какви са тия мелодрами като от латино сериал. Вярно всяка раздяла е трудна ама пък чак толкова. Излез и стъпи здраво на земята.
xXxPETYAxXx
01-23-2013, 10:08
Ми да не си я разигравал толкова време - иди си, ела си...
Това заслужаваш, като си се държал така.
Ще мине време и ще намериш друга приятелка, вероятно и с нея ще скъсате и пак ли ще си на валериан?Цял живот така.. вземи се в ръце и спри с драмите.
bitchezz9
01-23-2013, 15:37
Не му се карайте на момчето :cool: ами ако причината не е само в него а и в приятелката му,въпреки че това с разиграванията не е много уместно..
TheBeliever
01-23-2013, 15:40
Имал си твърде много шансове да я "оцениш". Явно въпреки това не си успял.
Не, че и тя не се държи като дете. Като не иска да сте заедно поне да ти го каже в очите.
sexa_na_kompleksa
01-23-2013, 15:46
Явно не ви е писано да сте заедно, след като сте се разделяли многократно...
И между другото момичето не е лист, та да я "късаш". ; )
Само заглавието прочетох, мога да кажа само че сте си направили добро и за двама ви.
Amore-Mio*
01-23-2013, 17:19
Ела на себе си и се дръж като истински мъж, не като някакъв женчо и лигльо.
Каквото се случило, се е случило.
Няма как да промениш нещата, имайки в предвид това, че нещата между вас отдавна не са вървяли, както трябва.
Нима очакваше до края на живота си да я зарязваш когато ти скимне и когато пак ти светне лампичката - тя да те очаква?
Като си намериш нова гледай да я оцениш на време.
Започваш да ставаш анти.
По темата - трябва да го преодолееш, явно вече не се интересува от теб, направи го и ти.
strawberry88
01-24-2013, 09:45
+
Ще ти е за урок.
Tsukuda_Hiroshi
01-24-2013, 12:59
Вярно вземи да спреш с валериана - от сЪн спомен няма. Така и така си спал тия 2 години и не си оценявал мацката. Не си мисли, че тя ще се вЪрне при теб. Не, няма! Има още около 3 милиарда жени. От тук нататЪк давай само напред и нагоре, стегни се и нека като те види да я е яд, че не си до нея да я разиграваш. Женчо!
След като имам забрана да я виждам и да и се обаждам от нейните родители, как мислите ако и напиша писмо в което и се извинявам за постъпките си. Нема да целя да ми прости просто искам като се видиме да не се подминаваме или най малко само да и чуя гласа по телефона
искам само да разбере че съжелявам за постъпките си и само че искам да и чуя гласа да ми каже дали е добре
xXxPETYAxXx
01-24-2013, 15:19
Започваш да ставаш анти.
Не, просто явно момичето е имало силни чувства към автора, щом след като я е разигравал така, тя се е връщала при него. Това е трябвало да се оцени навреме. Още първия път! Човек заслужава втори шанс, но не за да направи една и съща грешка. Така че, самия факт, че тя му е прощавала , че я "къса" многократно и си е потъпквала гордостта, за да е пак с него говори много.
Авторе, като искаш да се извиниш искренно - няма как забрани на родители да те спрат! Ми пиши й един смс, ако няма друг начин, но с едно извинение не очаквай, че пак ще дотича при теб. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го причини!
И не е нужно да й "падаш на колена" сега, за да се поздравявате по улиците.
ledenakrasota
01-24-2013, 15:58
Много си лабилен и явно не знаеш какво искаш. Късате за най-малкото ли и после пак същото? Преди всичко ти трябва спокойствие. Първо се успокой, намери себе си и едва след това се пробвай във връзка. :)
nymphadora
01-24-2013, 16:05
Малко ненормален ми се стуваш.
Малко ненормален ми се стуваш.
не може би от депресията си мисля че такава друга няма да намеря
sweetycherry33
01-24-2013, 20:25
Не, че и тя не се държи като дете. Като не иска да сте заедно поне да ти го каже в очите.
+ 1
mrankoniiii
01-26-2013, 16:51
+1
Tsukuda_Hiroshi
01-26-2013, 19:07
не може би от депресията си мисля че такава друга няма да намеря
Не е ли точно това смисЪла на кЪсането???
Eskapel4o
01-26-2013, 21:47
Никога АМА НИКОГА не се променяй заради жена , по добре си намери друга ...
shmatarok
01-26-2013, 21:53
Авторе, на първо време остави "бурята да отшуми", недей да ѝ се набиваш още повече на очи с телефонни обаждания и писма. След време пак ще си се поздравявате, като толкова те безпокои това.