View Full Version : Свети Валентин
dudunka2
01-23-2013, 12:10
Така.. Свети Валентин наближава и искам да ви кажа моята идея и да чуя няколко мнения. Приятеля ми е на 16, аз съм на 14 и сме от доста време заедно и съм си изчерпала идеите от всякъде относно подаръци и решиш : кутийка линдор сърчицата бонбони, голяма наша снимка и за по-забавно мъжки прашки и когато му видя тъпата физиономия да му кажа : ех шегувам се разбира се и да му дам някакви забавни боксерки с надписи и такива работи :D Искам повече мъжки мнения по въпроса :P
Бонбони на момче не се подаряват, по-добре вино :)
anonymous708973
01-23-2013, 18:28
Бонбони на момче не се подаряват
Да бе да! Къде го пише?
Авторке, направи му нещо сладичко домашно + хубава книга/бутилка алкохол/пръстен/магнитна отбелезвалка за книга.
CoockieMonster
01-24-2013, 10:58
И аз много се чудя.
Предполагам правите секс. Вземи си ново секси облекло, червено, жартиери. Абе много му се " наточи" :Д
Алкохол? Ако пуши- запалка.
Колан, протмоне, дреха.
Книга, ако харесва да чете.
Направи му торта, меденки.
BamBamBo
01-24-2013, 12:54
Ако някой иска романтична и лична изненада,ето рецепта за мъфини със сърчица,много са сладки.
http://sweetsalty-nadia.blogspot.com/2011/02/blog-post_04.html
Все се каня да го направя,но приятеля ми работи в чужбина и нямаме възможност да празнуваме заедно,но тази година ще имаме и дано ми се получат.
Ами аз като момче например никога не бих се обидил от подарък от момиче,но все пак нали знаете "различни хора,различни идеали".
andylife
01-24-2013, 22:36
Ако някой иска романтична и лична изненада,ето рецепта за мъфини със сърчица,много са сладки.
http://sweetsalty-nadia.blogspot.com/2011/02/blog-post_04.html
Все се каня да го направя,но приятеля ми работи в чужбина и нямаме възможност да празнуваме заедно,но тази година ще имаме и дано ми се получат.
Леле, страшно вкусно и оригинално изглежда, поздравления на този който ги е измислил! Приятелят ти, ако е влюбен в сладкото като мен, определено това доста ще го зарадва, УСПЕХ!
scanadal
01-25-2013, 11:56
Ти си на 14 и ходите от много време с твоя приятел та чак си се изчерпала откъм идеи за подараци????????!!!!!!!
Колко пъти пък съм купувала бонбони шоколадови, без повод ...ей така щот ми е кеф.
Като искаш - нещо Уиски,ала бала. Вино. Ама на 16 годишен льольо...съмнейшън.