Влез

View Full Version : Стаята ви? Сега и представи за бъдеще и...

s40t4
01-23-2013, 14:16
Как изглежда стаята ви?
И как бих те искали да изглежда тя (сега/след време) ?
Може и снимки да слагате да добием представа :)

FuCKkK13
01-23-2013, 14:28
стаята си я харесвам.. само май ново бюро ми трябва,че това вече ми е мъничко.. ндам.. колкото пораствам толкова и листчета/учебници покрай мен стават в повече.. иначе бих искала и едно табло със снимки да имам на едната стена...

EternalDream
01-23-2013, 14:55
Стаята ми е перфектно подредена. Всичко е съчетано. Обичам си я :D

black pearl
01-23-2013, 15:54
Ами харесвам си стаята но искам да си сложа тапет с някакъв морски мотив^^ Иначе цялата е синя ; дд Имам сини щори ... синя сикция..сини стени ; ддд

xoxi
01-23-2013, 18:00
През последните 3-4 години много работих по тази стая. Държах всичко сама да си направя. Направих си всякакви удобства, прередих всичко, пребоядисах всичко (включително парното), направих си няколко рафта (само за слагането им исках помощ). Всичко ми е меко казано перфектно и съм много доволна. Не мисля повече да променям нещо, а пък и няма за кога.

anonymous708973
01-23-2013, 18:20
хохи, разкажи повечко :) Ако може и снимки, ще е идеално.

Боядисахме лятото в много готин розово-лилавеещ цвят. Още чакам да ми изработят белите вратички за шкафовете. Като цяло няма голямо поле за действие, въпреки че стаята ми си е голяма.
Имам си коркова дъска за забождане на всякакви простотии, 1000 шкафа и чекмеджета и въпреки това е пълен хаос! Не знам защо така ми се получава...

mlakniwe
01-23-2013, 18:22
няям стая :(

BuBzzz
01-23-2013, 19:47
Моята тази година нашите я направиха с фото тапет заради брат ми понеже аз вече няма да живея в нея и мисля,че се получи много хубаво.Някаква джунгла е фото тапета и изглежда супер реално,животинките за усмихнати..абе супер си стана и малкия ми брат много се радва,че вече си има стая и няма да спи при мама и тати хаха

kitty02
01-23-2013, 20:35
Лятото пребоядисахме стените в прасковено. Смених си пердетата, лампите, леглата, също купихме и ракла, но в нея не държа нищо :D Трябва да махна грозния сиво/черен мокет, огромния гардероб, заемащ 1/4 от стаята ми и да си купя ново бюро. Като си помисля, че след 4 години вече няма да спя там .. ми става едно много тъжноо :(

xoxi
01-24-2013, 17:09
хохи, разкажи повечко :) Ако може и снимки, ще е идеално.

Снимките ще ги спестя.
Иначе какво точно да разкажа? Последното ми сътворение, от което съм особено доволна е едно рафтче, което се намира на около една ръка растояние над леглото ми. Обичам вечер да чета преди лягане, а често започвам и повече от една книга. И преди ги хвърлях на дивана, като го правех негоден за реалното му предназначение. За това си сложих и едно рафтче, което е с големината на книга и отдолу има малко чекмедженце, в което си слагам молив, с който да си подчертавам цитати, крем за ръце и няколко листчета, които използвам за разпределители.
Преди около половин година пък си прикачих за леглото и една огъваема лампа, за да мога да си настройвам светлината както ми е удобно.
В началото на миналата година си сложих една голяма етажерка над бюрото, върху която са ми подредени всички сувенири, подаръци... все някакви сантиментални и шарени неща. До бюрото пък имам етажерка специално за списания. За нея имах повече свободно време и си играх да правя всякакви формички върху дървото, за да е по-интересно. Много ефектно стана.
Лятото пък си пребоядисах стаята зелена, след което сложих изкуствени листа навсякъде. Исках някакво живо растение, но при мен такива неща не живеят дълго, за това избрах да са изкуствени. Секцията ми с книгите е напълно обгърната от листа, прилича малко на голямо храстче. Отделно, че съм разхвърляла плюшени играчки навсякъде, което поне според мен придава някакъв уют.
Голяма част от едната ми стена остана празна обаче и дълго се чудех какво да направя там, за да завърша пъзела, но и да не стане прекалено претрупано. В крайна сметка я оставих празна. Скоро се замислях да направя легло за котката и да го прикача там, защото тя обича да спи на високо, а напоследък спи само в моята стая и то върху етажерките. После мислех да направя шкафче за фотоапаратите, обективите, зарядните, плеърите и т.н., защото си нямат определено място и само ги прехвърлям. Наскоро пък ми се предложи да си закача китарата там, което също е добра идея. Крайно разтроена съм.
Не ми се занимава с повече модернизация на стаята, но пък откровено казано, тези идеи са много добри.

пп: за изкуствените цветя, различните шарки от двете страни на вратата, шантавите пердета, плашещото много мебели, които са тук и т.н., няма да се впускам в подробности :D

SisiStrange
01-24-2013, 17:23
Ами тя е мъничка. Стената почти не се вижда заради прекалено многото рисунки (я на листа, я на самия тапет) от периода, в който рисувах. Всичките ми шкафове, бюра (имам 2), и въобще плоски повърхности с изкл. на пода са в цветя - орхидеи, бегонии, теменужки, колеуси и тн. На едното бюро е едно голямо корито с 2 камъка и костенурките (терариумът им се счупи). Отделно има няколко аквариума, 2 терариума и гигантски гардероб, който все пак едвам побира дрехите ми. 8-)

anonymous708973
01-24-2013, 17:36
Снимките ще ги спестя.

Защооо? Прати ми на лично, де :д

s40t4
01-24-2013, 20:00
Бати нахалството.... :D

HollyGolightly
01-25-2013, 01:41
Като цяло е малка, занимавам се с нея от година- година и половина. Всичките ми мебели, които никак не са много са боядисани в черно. Имам един шкаф по който си оставям най-различни неща и една нощна масичка до леглото. Също така няколко рафтчета по стените, които са повече декоративни , отколкото за използване. Едната ми стена е бордо и на нея имам едни 3Д пепруди, 2 картини и часовник. Другите 3 стени трябваше да са някакъв цвят, но реших да ги оставя бели и да мога да нарисувам нещо върху тях. На стената, която е точно срещу червената имам нарисувана стилизирана картина на New York skyline, все още има какво да се рисува по нея, но ще я довърша, когато имам време. На другите две стени пък една вечер не успях да заспя и нарисувах едни плетеници, които се увиват около рафтчетата, вратата и прозореца.
В единия ъгъл имам един клон, прекрепен към стената и под него една стара моя малка склуптура на ръка и стилизирани човечета, които се катерят по нея. Като цяло стаята е в червено, бяло и черно. Има още неща да се правят и довършват, но може би няма за кога вече и малко съм я позарязала :)

DisappointedDreamer
01-25-2013, 06:23
Местя се прекалено много, за да си правя стая или да мъкна ненужни боклуци. В бъдеще си я представям малка, в нежно-кремав цвят и огромно легло по средата. Само това искам. Дори не искам да е само стая, а част от хола, примерно :Д

TheBeliever
01-25-2013, 07:30
Стая като стая. Нищо не съм й правила защото съм временно в нея. Пък и като си на квартира е леко безсмислено.

Планове правя за бъдещия си дом. Вече имам доста детайлна представа за почти всяка стая. Ама къде е тя чак...

shmatarok
01-25-2013, 09:46
в България си нямах стая, щото спях в хола на дивана 8-)
сега си имам временна стая в общежитие, харесва ми много, защото не е някаква супер малка и забила и имам достатъчно място да скачам на въже, ако искам, без да се пребия. Малко ми е криво, че нямам кой знае какви мебели, освен стандартните - легло, шкафче, бюро, гардероб и етажерки, (+ огледало и мивка :D ) но поне всичко е здраво и изглежда спретнато. Харесвам си и стола с колелца, въпреки че на комшията като видях неговия и завидях съвсем благородно - няма такъв трон! По бледожълтите стени си налепих закачалчици, плакати, снимки, коледни лампички, календари (имам 3 8-) ), корковата дъска е пълна с всякакви листчета и надписчета, които нямат нищо общо с университета, намират се тук-таме и някои рисунки, по земята имам мокет. Като цяло си я намирам доста уютна, въпреки че първоначалното ми мнение беше, че е като килия, и ще ми липсва догодина, когато трябва да се преместя в квартира 8-) принципно.

xoxi
01-25-2013, 10:12

Нещо определено ако те интересува как изглежда, бих ти го пратила. :)

terpsichore
01-25-2013, 10:35
сега си имам временна стая в общежитие, харесва ми много, защото не е някаква супер малка и забила и имам достатъчно място да скачам на въже, ако искам, без да се пребия. Малко ми е криво, че нямам кой знае какви мебели, освен стандартните - легло, шкафче, бюро, гардероб и етажерки, (+ огледало и мивка :D ) но поне всичко е здраво и изглежда спретнато. Харесвам си и стола с колелца, въпреки че на комшията като видях неговия и завидях съвсем благородно - няма такъв трон! По бледожълтите стени си налепих закачалчици, плакати, снимки, коледни лампички, календари (имам 3 8-) ), корковата дъска е пълна с всякакви листчета и надписчета, които нямат нищо общо с университета, намират се тук-таме и някои рисунки, по земята имам мокет. Като цяло си я намирам доста уютна, въпреки че първоначалното ми мнение беше, че е като килия, и ще ми липсва догодина, когато трябва да се преместя в квартира 8-) принципно.

Все едно описа моята стая. :) Къде учиш?

strawberry88
01-25-2013, 12:41
Сега си харесвам стаята.Искам само в друг цвят да се боядиса и да си направя такова от снимки на стената. <3

http://prikachi.com/images/962/5782962m.png

JoLLiE92
01-27-2013, 13:59
Милка-лилави стени, люляков таван, съвсеем леко лилавичък, колкото да не е бял. Римски щори от плат като тръстикова рогозка (cool). Сив паркет. Сиво-лилав килим косматичък. Голям гардероб с голямо огледало и легло от светло дърво.
Плановете за напред - 4 от високите тънки колони в ъглите, от които лекичко да се носи чилаут и може би като боядисваме другия път ъглите ще бъдат черни, за да не се виждат тея колони. Исках френски прозорец, но не ме огря. Може да си преместя пианото в моята стая, но може и да стане прекалено претрупано, но пък си го харесвам. Избирам си тоалетка в момента, искам да е хубава и с много голямо огледало. :) Искам градинска люлка за терасата да си пия лятото кафето. Искам и интериорен стикер някакъв, има страшно готини модели. Искам и да я затрупам в ратанови топки и етно елементи, разни разкошотиики. :) :D

passion.
01-27-2013, 14:26
Имам двуетажно легло, което не харесвам вече особено много, но .. стаята ми изглежда страшно сладко така.
Стените ми са лилави..
Някои части на шкафовете са също лилави. Стъпалата /които са шкафове .. по възходящ ред - малко към голямо / също са лилави..
Имам килим на цветенца във всякакви нюанси на лилавото.
Над бюрото ми имам 2 рафчета за книжки и други глупости.
Налепих си на стените всякакви пеперудки и простотийки.. абе като цяло много мислих как да ми се получи хубава стаята.. сега ми харесва много .. и пердетата са ми много хубави и съвсем скоро очаквам да си взема някой хубав диван, за да запълня картинката.

heartlesandfreaky
01-27-2013, 17:59
Обожавам си стаята най-вече, защото си я правих по свой собствен дизайн. Боядисана е в оранжево и жълто, мебелите също са в такива цветове, имам 2 гардероба, етажерки за книги, голямо бюро и още куп нещица. Любимата ми част е стената ми с плакати на Gaga, а сега работя по нов 'проект' - да си направя другата стена цялата в снимки с приятели. :3

BornToRegret
01-27-2013, 19:37
Стаята ми е хубавка, нда. :)
Просторна е, има място за всичко необходимо. Боядисана е в съвсем бледо розово. Имам бюро с компютър и уредба, където уча. Над него имам библиотека с различни книги и етажерка за дискове. Имам един скрин с дрехи, ракла с учебници такива, гардероб, легло с лаптопа ми върху него. :D Имам пуф ( нещо като фотьойл за седене ) и стол за бюрото. Общо взето много си харесвам стаичката. ^_^

teenems
01-28-2013, 10:59
Харесвам си стаята,приятна е и семпла.Излъчва уют и топлина,точно това ми трябва.Има картини от Париж,Айфелова кула и някои неща от Ню Йорк ,които съм си наместила много добре.Искаше ми се да имам едно местенце с различни работи от градовете по света.Също така имам кът с много книги и друг кът с много свещи.Като цяло нищо не искам да променям ,защото съм 11 клас и вече няма за кога..

Djenka
01-28-2013, 17:00
http://www.youtube.com/watch?v=1NEBxiQBI0s
хихихихи :D

pipoto
01-28-2013, 18:50

Гледам те редовно. Даже съм се абонирал :D

BamBamBo
01-29-2013, 00:03
Гласът ти ми е странен.
Говори по - бавно,че нищо не ти се разбира и не е приятно.

p.s.Не те нападам,давам ти съвет.

strawberry88
01-29-2013, 12:22

:O Много ми харесват клиповете ти!Много радваш!Продължавай да правиш! :D :---) :)

Djenka
01-29-2013, 15:27
Хехе, мерси на всички :)
Знам, че говоря бързо, работя по въпроса :D

По темата: Нищо не искам да й променям, само може би цвета на стените, че почна да ме дразни синия цвят :D

strawberry88
01-29-2013, 15:39
За мен нормално говориш.Разбрах ти всичко...и ти изгледах всички клипове. :D :---)

kitty02
01-29-2013, 20:02
И аз съм се абонирала за теб. Много радваш, продължавай да качваш клипове :)