PDA

View Full Version : Неочакван проблем

be happy.
01-23-2013, 19:03
Първо здравейте на всички :) Искам да споделя за моя неочакван проблем. Момче съм на 13 години. Днес като се прибрах от даскало и седнах на компа най-добрия ми приятел ми пише и решава да ми сподели, че едно момиче от класа ме харесва и аз почнах да го разпитвам нали защо мисли така и т.н. И той ми вика "еми то е очивеидно, виж как винаги се бута при нас и ти обръща внимание" и да наистина може да сe каже така, но той преувеличава, не се бута при мен, просто се държи мило с мен. Но също се държи мило и с него (имам предвид и с най-добрия ми приятел, това го знам от aska й, защото беше написала кой са най-яките момчета от класа ни и беше казала нас двамата [аз и най-добрия ми приятел], но както и да е). после ми вика "пък и погледни на плюсовете, тя е най-умната в класа и ще ти дава да преписваш, 7 клас ни е най-важната година...) при което аз му казвам, че не е мой тип и няма да стане и накрая ми казва "приеми го, все едно че ми правиш услуга"... В момента съм като ударен.. Според мен версиите са две, иска да сме заедно за да може да преписва от нея или защото го е страх, че тя ще го открадне, защото той (най-добрия ми приятел) си харесва друга. Няма да стане, да, става, но не е мой тип просто, как да постъпя, няма да правя мечешка услуга, просто не знам какво става и се чувствам ужасно, какво да правя !

-Karina-
01-23-2013, 20:33
Честно, най-добрия ти приятел звучи като пълен използвач. Не тръгвай с момичето само защото ще можеш да преписваш от нея, камо ли за да може някой друг да го прави. Или я харесваш, или не я харесваш.

Не схванах частта с открадването, но да... Ако той толкова иска да я използва, да започне да я забива, какво толкова >.> Щом не намира нищо лошо в това ти да го правиш, когато очевидно не я харесваш по този начин, то не би трябвало самия той да има нещо против това да тръгне с нея, когато харесва друга. Нали така?

PurpleDream
01-24-2013, 17:19
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D