View Full Version : НЯМА ЛЮБОВ !
TROLLDADLOLCAKE
01-23-2013, 20:12
Айде , дойде времето и аз да драсна тема и да си излея душата !
Та да минем направо по темата ... От близо година вече съм без приятелка (бяхме заедно за малко , нищо сериозно ) , от тогава до сега НИЩО ! Проблема е там , че аз все още имам чувства към първата си приятелка , а от тогава може би са минали вече 4 години , беше ми първата любов , ходихме близо 2 години и накрая ме заряза по възможно най - долния начин .. опитах да продължа напред , тръгвах с други момичета .. но постоянно нещо ми липсваше , нямаше я тръпката , нямаше я изкарата.Хващах се с някое момиче и след месец - два просто виждах , че няма смисъл и че няма да се получи и се разделяхме.Сега съм сам , и се замислям , че проблема реално е в мен ! Може би се дължи на това , че аз просто нямах шанса да говоря с нея след като скъсахме и някакси нещата за мен едва ли не , още не са приключили(колкото и глупаво да звучи).Искам да ви попитам за съвет .. от ваша гледна точка ! Какво бихте направили на мое място , как бихте постъпили и ако има някой който е минал през сходна на моята ситуация , който може да ми каже как да изляза от тая "ПОМИЯ" ще съм ви адски благодарен , защото ми писна !
honEstness
01-26-2013, 04:59
Не повтаряй моята грешка да мислиш някого, който и пет пари не дава за теб. Това е най - добре изгубеното ти време. Прости иронията ми.. Това, което трябва да направиш е да продължиш напред. Не мисли за нея, ще намериш по - добра 100% (не си споменал на колко си) А ако това все пак се случва, опитай се да мислиш за всички негативни неща, които се сещаш за нея, дори и гадния начин, по който те е зарязала, би трябвало да помогне. И не си мисли, че когато нямаш гадже оставаш ерген завинаги.. Така бях се заслупил аз преди години. Но когято отвориш очи, уши, душа и сърце виждаш красиви неща. Точният човек може да е много, много близо, просто не го изпускай!
invisible_girl
01-26-2013, 08:07
Първата любов наистина не се забравя и няма как да я забравиш,просто свикваш с болката с времето. Но след време ще се появи човек,който ще те накара да се почувстваш наистина щастлив. Рано или късно всеки получава това,което заслужава. И както каза ''honEstness'' точният човек може да е много близо. :) Хубавите неща се случват,когато най-малко ги очакваш. Търпение :)
Според мен , макар и да не знам що за човек е тя ( твоята любов) трябва да и кажеш всичко ,което чувстваш към нея , абсолютно всичко ! Повярвай ще почувстваш СТРАХОТНО ОБЛЕКЧЕНИЕ , неописуемо дори да не се върне при теб . Ще се чувстваш освободен от тази тежест дето ти е на сърцето . Just do it maaan :) . Kазвам ти го от личен опит , макар че аз след година си казах всичко , а при тебе са 4 , но не мисля че има значение направи го и тогава продължи !
Tsukuda_Hiroshi
01-26-2013, 13:47
Няма любов. Никога не е имало и няма да има. Това е просто предтекста да останем с някого за известно време дори и той да ни дразни. Останалото са просто хормони. Ако можеш да говориш с мацката - давай. След 4 години, няма да ти обЪрне и цент внимание, а ти ще се скапеш хептен и ще почнеш да мислиш планове да си я вЪрнеш. Зарежи! Живей си живота и я забрави...
Другия вариант е лоботомия.
Kaena Smith
01-26-2013, 14:45
"Ако вземете щастието си и го положите в нечии ръце, рано или късно този човек ще го унищожи. Ако подарите щастието си на някого, той винаги може да го отнесе със себе си. А щом щастието може да идва само отвътре и е плод на вашата любов, значи вие сами сте отговорни за щастието си. Не бива да натоварваме някого с отговорността за нашето щастие,...Разчитаме за своето щастие на партньора си, а така не става. Даваме всички онези обещания, които не можем да спазим, и се обричаме на провал."
Глупаво е да се хващаш с нови момичета,при положение,че не си преодолял старата си приятелка.Направи го и се освободи от този товар.Но първо се замисли дали наистина я обичаш още или просто не си преодолял раздялата ви.Каквото и да е,забрави я!Момичето,което си познавал е минало,минали са цели 4 години...
Не се унижавай толкова. Заебала та е по "най-долния" начин (интересно ми е да разбера какъв е той) и ти ще паднеш на колене пред нея?! Теглиш й майната и си продължаваш живота, колкото и трудно да ти е за момента.
Eskapel4o
01-26-2013, 21:15
Ако беше истински мъж или ако толкова много я обичаше нямаше да и позволиш да те зареже ...
Зарязва те по най-долния начин и ти да идеш да и вдигаш кифленското его?Не се излагай.Не си заслужава.Тая не е стока.
Amore-Mio*
01-27-2013, 12:26
На твое място бих забравила този, на който му е все тая за мен и дори не е благоволил, след толкова време заедно да поговорим и да изясним нещата, и да се разделим по мирен път.
Каквото се е случило, се е случило.
По - добре спри да се връщаш и живееш в миналото, а продължи напред. Гледай в бъдещето.
TROLLDADLOLCAKE
01-28-2013, 00:14
Не повтаряй моята грешка да мислиш някого, който и пет пари не дава за теб. Това е най - добре изгубеното ти време. Прости иронията ми.. Това, което трябва да направиш е да продължиш напред. Не мисли за нея, ще намериш по - добра 100% (не си споменал на колко си) А ако това все пак се случва, опитай се да мислиш за всички негативни неща, които се сещаш за нея, дори и гадния начин, по който те е зарязала, би трябвало да помогне. И не си мисли, че когато нямаш гадже оставаш ерген завинаги.. Така бях се заслупил аз преди години. Но когято отвориш очи, уши, душа и сърце виждаш красиви неща. Точният човек може да е много, много близо, просто не го изпускай!
Благодаря ти много , на 17 съм ! Междо другото преди няколко дни се появи едно момиче , което буквално не ме оставя намира , звъни ми , пише ми - Иска да и дам шанс. Поговорих с нея и казах , че още не съм готов за връзка (може би защото не искам отново да барам мекия) , както и да е скоро време мисля да и дам шанса , който иска и ще си каже какво ще стане :)
TROLLDADLOLCAKE
01-28-2013, 00:14
Зарязва те по най-долния начин и ти да идеш да и вдигаш кифленското его?Не се излагай.Не си заслужава.Тая не е стока.
М да.На всичкото отгоре си има приятел от 2 години , така че няма смисъл да се унижавам за ОНЯ ДЕТ ДУХА :) !
TROLLDADLOLCAKE
01-28-2013, 00:15
Ако беше истински мъж или ако толкова много я обичаше нямаше да и позволиш да те зареже ...
Аха , освен да бях отишъл пред тях да си опъна палатка и да рева като магаре на Великден ?! :)
Eskapel4o
01-28-2013, 00:49
Аха , освен да бях отишъл пред тях да си опъна палатка и да рева като магаре на Великден ?! :)
НЕ в такъв смисъл -.- , просто нямаше да и позволиш да си тръгне още в началото , щеше да направиш всичко възможно да не си тръгне да поговорите , мисля че не можеш да ме разбереш .
nymphadora
01-28-2013, 06:07
Ти си уникално заблуден.
Не знам тия неща мислиш ли ги наистина,или просто си пишеш разни клишета ей така.
Как точно ще накараш някой насила да бъде с теб,колкото и истински мъж да си ?!
honEstness
01-28-2013, 09:22
Благодаря ти много ... ...и ще си каже какво ще стане :)
Надявам се да съм помогнал. Само знай, че е моментно, не се вкарвай много, за да не страдаш после...
Извинявай, че ще пиша в темата ти за моя случка, но намерих нещо сходно..
зад гърба си имах връзка от почти 5 години. Изтерзана, първите три години премината като слепец, глупец и всички негатевни неща за човек, който е бил мамен, а в същото време безумно влюбен в... Егоист, искащ света да се върти около него и всички да се кланят и целуват ръка, крака или каквото и да е... ;( Последните две години го раздавах адски мазохист, знаех вече, че не я обичам и го казвах напразно... ....... не исках да я нараня.. През годините съм я оставял няколко пъти, после сърце не ми е давало, НО не се оцени моята сърцатост... преди няколко месеца срещнах едно страхотно момиче, не съм си помислял нищо повече за нея от добър човек. Не съм имал някакви конкретни намерения към нея, просто всичко си се случи само. Виждаме се когато учим (различни градове), а през останалото време не спираме да си говорим по телефоните с часове. С времето започнах да й споделям повече неща, чувствах се сигурен, така и тя ми сподели неща, които не е споделяла на никого, така пламна малко по малко. Не си го признавахме...и двамата изстрадали установихме, че не искаме да бъдем наранени ... ЕТО тук е момента да ти кажа, че това че е много навита може да значи, че ще изгориш много бързо в обятията й :) аз за 5 месеца мога да ти кажа, че съм влюбен, но по-предпазлив. Като си влюбен си затриваш акъла и приемаш дори лошите неща на човека като нормални, но от това боли глава в дългослочен план..., а ако не искаш да бъдеш наранен, внимавай и бъди сигурен, че човекът до теб ще държи на теб, когато това е факт да си с друг е нередно. Аз си позволих да бъда с друга в тази дългата връзка, защото усещах края... Оттам нататък ако е за вечер..и имаш възможност, давай докато си млад, после не е редно :)
Успех!
TROLLDADLOLCAKE
01-28-2013, 12:51
Надявам се да съм помогнал. Само знай, че е моментно, не се вкарвай много, за да не страдаш после...
Извинявай, че ще пиша в темата ти за моя случка, но намерих нещо сходно..
зад гърба си имах връзка от почти 5 години. Изтерзана, първите три години премината като слепец, глупец и всички негатевни неща за човек, който е бил мамен, а в същото време безумно влюбен в... Егоист, искащ света да се върти около него и всички да се кланят и целуват ръка, крака или каквото и да е... ;( Последните две години го раздавах адски мазохист, знаех вече, че не я обичам и го казвах напразно... ....... не исках да я нараня.. През годините съм я оставял няколко пъти, после сърце не ми е давало, НО не се оцени моята сърцатост... преди няколко месеца срещнах едно страхотно момиче, не съм си помислял нищо повече за нея от добър човек. Не съм имал някакви конкретни намерения към нея, просто всичко си се случи само. Виждаме се когато учим (различни градове), а през останалото време не спираме да си говорим по телефоните с часове. С времето започнах да й споделям повече неща, чувствах се сигурен, така и тя ми сподели неща, които не е споделяла на никого, така пламна малко по малко. Не си го признавахме...и двамата изстрадали установихме, че не искаме да бъдем наранени ... ЕТО тук е момента да ти кажа, че това че е много навита може да значи, че ще изгориш много бързо в обятията й :) аз за 5 месеца мога да ти кажа, че съм влюбен, но по-предпазлив. Като си влюбен си затриваш акъла и приемаш дори лошите неща на човека като нормални, но от това боли глава в дългослочен план..., а ако не искаш да бъдеш наранен, внимавай и бъди сигурен, че човекът до теб ще държи на теб, когато това е факт да си с друг е нередно. Аз си позволих да бъда с друга в тази дългата връзка, защото усещах края... Оттам нататък ако е за вечер..и имаш възможност, давай докато си млад, после не е редно :)
Успех!
Аз точно това исках , някой със сходна история да сподели.И между другото , при мен нещата взеха да се развиват по доста сходен към твоя начин.Появи се момиче , което е минало през близки до моето и твоето "положение" и иска да си дадем шанс , както и да е.. за сега мисля да се поопознаем малко повече и тогава ще видим какво ще стане. : ) Благодаря ти много за мненията ;п !
TROLLDADLOLCAKE
01-28-2013, 13:37
НЕ в такъв смисъл -.- , просто нямаше да и позволиш да си тръгне още в началото , щеше да направиш всичко възможно да не си тръгне да поговорите , мисля че не можеш да ме разбереш .
М пич аз дори не знаех , че ще стане така - Бях с нагласата да празнуваме Св.Валентин ама си останах самичък.И дори да знаех , едва ли щях да променя нещо!Тя вече "не ме обичаше " .