Влез

View Full Version : Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги ! (Мъже)

ShUnZyk
01-24-2013, 08:01
Всеки който желае да спре този отвратителен навик , който ви тероризира от както сте опитали за първи път е попаднал на точното място ! Метода може да се види на някой краен , но всъщност е най-надеждния начин който съм изпробвал .

Какво представлява : Взимате памук , спирт и един предварително остро наточен нож . Хубаво е когато правите процедурата члена да бъде в невъзбудено състояние. Сега към същинската част ! Намазвате дадено място(препоръчитено е към по горната част) от члена със спирт или риванол и правите лек разрез на кожата , но внимавате да те задълбаете на дълбоко или да не засегнете артерия или вена ! Най доброто място е лявата най-горна страна ( 1 см под върха ) , разреза не е нужно да е по-голям от полвин сантиметър. Ще потече малко кръв , оставете да хване коричка ! . Не беше сложно нали :) .

Сега дори да бъдете възбуден , няма и да помислите да си го докоснете , защото болката ще е ужасна ! Епидермиса на половия член е особенно чувствителен , което е изцяло във ваша полза , когато става въпрос за въздържане от лошия навик . Кагато зарастне раничката не правете върху нея друга , а до нея на 0,1-0,2 см .

След месец , месец и полвина така , дори няма и да смеете да го докосвате . Успех надявам се да съм бил полезен .

minchorna
01-24-2013, 08:03
Мен изобщо не ме тормози мастурбацията :D напротив... хахаха

BuBzzz
01-24-2013, 08:10
Ти не си добре

minchorna
01-24-2013, 08:13
Ти не си добре

аз или автора :D

BuBzzz
01-24-2013, 08:18
аз или автора :D

автора хах

MaLyKoLiU
01-24-2013, 08:21
Отиди на психиатър...

marilyn
01-24-2013, 08:26
Авторе, не си нормален...

minchorna
01-24-2013, 08:27
автора хах

благодаря за уточнението :D че се почувствах странно

BuBzzz
01-24-2013, 08:36
благодаря за уточнението :D че се почувствах странно

извинявам си ,че не уточних

bloodyF
01-24-2013, 08:36
душата ме заболя чак..ужас

minchorna
01-24-2013, 08:39
душата ме заболя чак..ужас

Ако имаше какво да режеш,друго щеше да те боли :D

GLaDOS
01-24-2013, 09:30
Авторе, не си нормален...

А,ако и раничките не помагат и вие все още бясно душите змията по цял ден,правите един дълбок разрез в основата на члена.Тогава със сигурност няма да имате нужда от мастурбиране.

П.П.Т'фа ако не е на ебавка... :-s автора има сериозна нужда от партньор...Яко загорел.

DaNGeRousLy
01-24-2013, 09:32
Това някакъв нов вид обрязване ли е ?

Най-добрият и ефикасен начин да спреш да мастурбираш е да си хванеш приятелка ..

:lol:

GeGaSa
01-24-2013, 09:34
Авотре, такива като теб са за психиатрични болници, дано някой те пречука от бой.

Delvecchio
01-24-2013, 09:35
Още по ефикасен метод.Взимаш кухненския нож,хващаш малкия около главичката,опъваш го и режеш докато ти остане в ръката.Даваш го на котката на комшиите и no worries...или пък си намери приятелка :D

ShUnZyk
01-24-2013, 09:41
Не мога да си фана приятелка , причините са много . Не искам и да мастурбирам , за това и съм спрял да го правя . Не виждам къкъв е проблема , нито преча на някой нито нищо ! Дал съм един начин за хората които искат да откажат от този навик , не съм задължил всички задължително да го правят това .

minchorna
01-24-2013, 09:44
Не мога да си фана приятелка , причините са много . Не искам и да мастурбирам , за това и съм спрял да го правя . Не виждам къкъв е проблема , нито преча на някой нито нищо ! Дал съм един начин за хората които искат да откажат от този навик , не съм задължил всички задължително да го правят това .

Направо стани доктор :) хубави съвети даваш (y)

Violenza
01-24-2013, 09:49
Това не знам кой нормален човек би си го причинил.
Бррррррр, направо лошо ми става като си го помисля даже.

strawberry88
01-24-2013, 09:53
Надявам се това да е шега.

Delvecchio
01-24-2013, 12:31
Aре беее,като почнете не мога да си хвана приятелка.Колко пъти си пробвал.Ако е повече от два пъти обещавам да си приложа твоя метод :D.Освен това какво лошо има в това да се здрависваш с приятелчето няколко пъти в месеца.

Vanchhh
01-24-2013, 12:42
Eвала пич.. е ся ще го пробвам!

lamer4e7o
01-24-2013, 12:49

Мастурбацията била навик… Братле, отиди се прегледай. И вземи почети малко какво всъщност означава думата, защото така, както я описваш, все едно цял живот ще караш на ръчна. Някой като си намери приятелка, естествено, че ще спре да лъска бастОня, какви са тия спиртове и памуци, не знам.

Vanchhh
01-24-2013, 12:59
Надявам се да не сте си помислили нещо..

Je7
01-24-2013, 13:13
авторе, отиди да се прегледаш при някой психиатър.

DENKAZ
01-24-2013, 13:28
Не спира да кърви мамка му...

yakuza_
01-24-2013, 15:29
поздрави на рака на просататата

granger
01-24-2013, 15:34
Отрежи си оная работа и си чук!

stambelan
01-24-2013, 15:38
Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик.

HollyGolightly
01-24-2013, 16:05
Прилоша ми като го прочетох това. И как може въобще да ти дойде на ум да споделяш такива неща????

marin_9867
01-24-2013, 16:09
Само докато четях ме срязваше, пък какво остава да го направя... И по темата автора не си е пил хапчетата :(

Azoria
01-24-2013, 16:30
което е изцяло във ваша полза , когато става въпрос за въздържане от лошия навик

Че нещо не си наред - не си. Ама само се питам защо смяташ, че мастурбацията е лош навик? :-o

D*Rose
01-24-2013, 17:03
Наред ли е всичко с българската младеж? Ако ми кажете, че е ок ще съм много притеснен!

toretto03
01-24-2013, 18:39
Що не земеш един такъв калашник като от аватара си и не се гръмнеш?!?

tori
01-24-2013, 18:43
:Дд Верно не си в ред. Да те видим след време как ще мокриш чаршафите като спиш. Я най-добре си резни главата, че само глупави идеи измисля.

sweetycherry33
01-24-2013, 18:47
Ходи на психиатър.

Delvecchio
01-24-2013, 18:50
Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик.
+1 сутрин,вечер онанизъм-здрав и бодър организъм!!! :D

ShUnZyk
01-24-2013, 19:35
"Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик."

За секса не съм коментирал нищо , не съм против него , даже го смятам за хубаво нещо , особенно ако хората които го практикуват не го правят само за спорта . Така , аз секс немога да правя както вече споменах при това положение тялото както си е устроено си го търси , а аз не искам да му га давам ! Причините са ми много , но ще спомена само една от тях и тя е че след като направя това нещо се чувствам като пълен боклук , почвам да се мразя и да се чувствам мръсен и опетнен !

granger
01-24-2013, 19:38
Секса е хубаво нещо, не бива да те кара да се чувстваш зле.
Явввнооо имаш някакъв проблем...на психична основа...та посъветвай се със специалист,че много болно звучиш.

ShUnZyk
01-24-2013, 19:41
Секса е хубаво нещо, не бива да те кара да се чувстваш зле.
Явввнооо имаш някакъв проблем...на психична основа...та посъветвай се със специалист,че много болно звучиш.

Не не секса говора за мастурбирането ..

granger
01-24-2013, 19:41
В мастурбирането няма нищо лошо,като при секса...

DragonLady
01-24-2013, 19:48
Ненормалник ... що направо не вземеш да си го отрежеш ..

ShUnZyk
01-24-2013, 20:01
В мастурбирането няма нищо лошо,като при секса...

Мастурбирането е секс със себе си , не ти ли звучи жалко и тъпо , асоциално дори . На душата ми е да го избягвам просто не ми влияе добре . Знам че при повечето не е така и за това избликват със сумата и негативни коментари . Опитах се да го възпра по много начини , но начирам този за най-ефикасния за момента . Немога да разбера защо всички се палят толкова за едната драскотинка която става .

granger
01-24-2013, 20:04
:lol: Ти имаш сериозен проблем пич!
Не е жалко и тъпо,а задоволяване на абсолютно нормални нужди
Палят щото това,което казваш за самонараняването е малоумно, а и никой тук не смята,че чикията е нещо вредно!

greenblood
01-24-2013, 20:13
Авторе ти не си във час! Мастурбацията си е много як навик даже. Е така като си нервен нещо и му е криво на човек си бие една злобарка и става шест точки. :D

s_E_x_Y_y_Y
01-24-2013, 21:19
you must be some special kind of idiot

TheMan9191
01-24-2013, 21:41
Стигнах до мазането и спрях да чета, иначе щях да повърна...

s40t4
01-24-2013, 21:45
Ефикасен начин да се самонакажеш...

nymphadora
01-25-2013, 10:00
Ти си абсолютно зле и с промит мозък.И не ги прави тия идиотщини,защото ще си докараш някоя много по-голяма беда на главата.

Niakoitam
01-25-2013, 11:02
Да ти дам малко научни факти:

Всъщност не само човека мастурбира, а и много други същества като котки,кучета,маймуни,птици, прасета и т.н. по свои си различен начин въпреки,че удоволствие от оргазма изпитват единствено делфините и човека т.е. това е напълно природно.Някъде имаше информация за около 10 вида животни,които го правят и как точно.Някои от тях дори си пият семенната течност като свършат.Предполага се,че е заради запазването на някакъв баланс в организма им.
Мастубирането е полезно и защото по време на този акт в организма ти се отделят разни хормони като,хорман на щастието и други такива,които са полезни за цялостното ти здраве и тонус на организма.Стига да не се прекалява като например всеки ден.Да не говорим,че ако не правиш секс и не мастурбираш семенната ти течност се застоява, а това я прави по нефукционална.Например заек,който не е правил секс около един месец вероятността да оплоди зайката от първият път е минимален и за това се чака вторият път.Да не говорим че семенната течност и без да мастурбираш ако всичко е както трябва постоянно се образува в тестисите т.е вероятността след като една преко сили две седмици не си мастурбирал да сънуваш еротичен сън или пък най-обикновен и да подмокриш гащите е огромна.Също и това те освобождава и ти позволява да мислиш по трезво.Някои жени казват"Мъжете често мислят с долната си глава" И това не е просто женска убида към мъжете.Вдействителност с нарастването на семенната течност в теб нараства и количеството на хормона тестостерон в тялото ти(мъжкият полов хормон).Това довежда до различни странични ефекти като аггресия,депресивност,подч иняване само и единствено на нагона,защото ти се прави секс като на разгонено куче.Материала иска вече да излезе и т.н.
Но пък в твоя стил.Може и да го направиш и да е по безболезнен този отказ от мастурбиране.Намираш си отнякъде бром и пиеш по една,две чаени лъжици.След време мастурбацията ще ти е най-малкият проблем и няма да ти се прави нито секс,нито ще са ти интересни жените.Просто ще си имаш едно висящо завинаги цревце, с което да си пикаеш.По този начин се извършва химическа кастрация :)

AnarchyBoy
01-25-2013, 11:17
:lol: влизам в темата, и шок и ужас, да рева ли да се смея ли.. :lol:

Tsukuda_Hiroshi
01-25-2013, 13:32
1 - Ами ако се вЪзбуждам от болка и зЕма, че свЪрша докато го правя? Ако го правя редовно, това брои ли се за мастурбация???
2 -КОЙ НОРМАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ ИМА ПРОБЛЕМ С МАСТУРБАЦИЯТА???
3 - "Епидермиса на половия член..." ---> ти друг член с епидермис освен ПОЛОВИЯ, знаеш ли да има??? (rofl)

pifiella
01-25-2013, 17:32
Авторе,ти да не си преродения Хитлер?

shmatarok
01-25-2013, 17:48
Авторе, издай книга със свещената си мъдрост!
И понеже от сега предричам, че ще е успешна, замисли се за том втори: "Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги! (ЖЕНИ)".

greenblood
01-25-2013, 19:53
Авторе,ти да не си преродения Хитлер?

Дори и хитлер не е бил такъв изрод. :D

AnarchyPunk
01-25-2013, 21:11
Автора на това е трол, моля ви, не го слушайте за рязането :D И ако ви пречи мастурбацията - една съвсем НОРМАЛНА НУЖДА, аз ви предлагам по-приятен начин - нарича се редовен секс до протриване :D Все пак си е добър трол, мамк@ му! :D

Tsukuda_Hiroshi
01-26-2013, 04:41
На мен би ми било интересно, ако някой, който го е послушал постне мнение :)

nezabelejimata
01-26-2013, 11:18
НАРОДЪТ СТАВА ВСЕ ПО ИЗВРАТЕН... Потресена съм :Х

mrankoniiii
01-26-2013, 19:22
В шок и ужас съм ...

cweeet
01-26-2013, 20:26
Смятам,че това е прекрасно!
Още утре ще го пробвам!

hasan_pitbol4eto
01-26-2013, 20:47
ебати добрия трол, всички ви навърза :D

jumpers
01-26-2013, 21:50
Определено имаш психологичен проблем :o

sarin4eto
01-26-2013, 21:53
най-ефикасният начин е редовното правене на секс ...

Tsukuda_Hiroshi
01-27-2013, 07:16
Е ти с тоя аватар може и да получаваш редовно, ама момчето може да е 7ми, 8ми клас... Как да стане? :D

ShUnZyk
01-27-2013, 08:48
Да ти дам малко научни факти:

Всъщност не само човека мастурбира, а и много други същества като котки,кучета,маймуни,птици, прасета и т.н. по свои си различен начин въпреки,че удоволствие от оргазма изпитват единствено делфините и човека т.е. това е напълно природно.Някъде имаше информация за около 10 вида животни,които го правят и как точно.Някои от тях дори си пият семенната течност като свършат.Предполага се,че е заради запазването на някакъв баланс в организма им.
Мастубирането е полезно и защото по време на този акт в организма ти се отделят разни хормони като,хорман на щастието и други такива,които са полезни за цялостното ти здраве и тонус на организма.Стига да не се прекалява като например всеки ден.Да не говорим,че ако не правиш секс и не мастурбираш семенната ти течност се застоява, а това я прави по нефукционална.Например заек,който не е правил секс около един месец вероятността да оплоди зайката от първият път е минимален и за това се чака вторият път.Да не говорим че семенната течност и без да мастурбираш ако всичко е както трябва постоянно се образува в тестисите т.е вероятността след като една преко сили две седмици не си мастурбирал да сънуваш еротичен сън или пък най-обикновен и да подмокриш гащите е огромна.Също и това те освобождава и ти позволява да мислиш по трезво.Някои жени казват"Мъжете често мислят с долната си глава" И това не е просто женска убида към мъжете.Вдействителност с нарастването на семенната течност в теб нараства и количеството на хормона тестостерон в тялото ти(мъжкият полов хормон).Това довежда до различни странични ефекти като аггресия,депресивност,подч иняване само и единствено на нагона,защото ти се прави секс като на разгонено куче.Материала иска вече да излезе и т.н.
Но пък в твоя стил.Може и да го направиш и да е по безболезнен този отказ от мастурбиране.Намираш си отнякъде бром и пиеш по една,две чаени лъжици.След време мастурбацията ще ти е най-малкият проблем и няма да ти се прави нито секс,нито ще са ти интересни жените.Просто ще си имаш едно висящо завинаги цревце, с което да си пикаеш.По този начин се извършва химическа кастрация :)

1-во - Защо ми говориш за животните ? От тях ли трябва да взимаме пример ?Задай си въпроса кое е това , което ни различава от животните ?

2-ро - Много добре знам че семменната ми течност става по нефункционална , на мен не ми трябва да ми става функционална , аз не я ползвам . Затова нека си седи на мястото , там ми е по-полезна !

3-то - Мокри сънища не съм имал .

4-то - Нарастването на тестостерона води до "депресивност " ти сериозно ли го говориш това или просто не си запознат с многото физиологически действия които има ?

5-то - Не искам да се кастрирам нито химически, нито физически .

Авторе, издай книга със свещената си мъдрост!
И понеже от сега предричам, че ще е успешна, замисли се за том втори: "Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги! (ЖЕНИ)".

Жените не са ми специалност .

Автора на това е трол, моля ви, не го слушайте за рязането :D И ако ви пречи мастурбацията - една съвсем НОРМАЛНА НУЖДА, аз ви предлагам по-приятен начин - нарича се редовен секс до протриване :D Все пак си е добър трол, мамк@ му! :D

Нормална нужда , без особенно добри позитиви .

Е ти с тоя аватар може и да получаваш редовно, ама момчето може да е 7ми, 8ми клас... Как да стане? :D

Големец си ти , и изключително остроумен , всъщност съм под 7-8 клас , 2-ри съм . Типично за house фенчетата , опитват се да се вживят в неговия образ ... не ти се получава междодругото .

gersinkaa
01-27-2013, 09:32
според мене какво ще си играеш да правиш малка раничка, вземи го отрежи целия да ти е мирна главата ;)

swag style mdfkz.
01-27-2013, 09:57
После режи и вените ;)

D*Rose
01-27-2013, 10:00
Гледай го как продължава бе! АХАХАХ АХ

Delvecchio
01-27-2013, 10:29
Айде,оставете го вече на мира.Опасно било,ок.Който е толкова тъп да си прави разрези на пишката,заслужава да му я отрежат. :D

ronaldinio337
01-27-2013, 10:50
Да е*а психясалияти ненормалник дее*а отиде се гръмни.

Tsukuda_Hiroshi
01-27-2013, 13:21
Големец си ти , и изключително остроумен , всъщност съм под 7-8 клас , 2-ри съм . Типично за house фенчетата , опитват се да се вживят в неговия образ ... не ти се получава междодругото .

ВсЪщност слушам предимно рок, не хаус. Освен това как от предположението ми, че си 7ми-8ми клас реши, че се вживявам в образа на Хаус? WTF и логика - щом кутията е квадратна, значи вЪтре има нещо крЪгло, щом е крЪгло е оранжево, значи портокал... Не ми се получава вживяването, защото не се пробвам. Иначе щях да ти кажа просто "Ти си идиот" и толкоЗ ;)
Ако трябва да се пробвам да познавам нещо за теб (защото явно това си решил, че правя), бих предположил от аватара и подписа ти (като ще си гледаме аватарите), че си някое недорасло скинарче. Недорасло на годинки, както и на акЪл...явно. Ако разглеждаш крЪвта като носител на наследственото, значи да, предполагам си скинче. Ако подписа ти гледа на крЪвта с онова сакрално ококорване на зениците, с което вампирите по филмите, значи си някой псведо-метЪл, който в момента е в крехката вЪзраст да се прави на интересен режейки се, дупчейки се и парадирайки с това. Oh, U R so dangerous...!! Определено имаш проблеми, хайде - разкажи на всички чекиджий тук за тях!!!

Впрочем, днес лЪсках 2 пЪти. Единия пЪт не исках... Това значи ли според теб, че сЪм се изнасилил? :( МОЛЯ ВИ! ПОМОГНЕТЕ МИ! ИЗНАСИЛИХ СЕ! НЕ ЗНАМ КОГА ПАК ЩЕ СИ ПОСЕГНА И ЖИВЕЯ В СТРАХ!!! АМИ АКО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДОЙДА ДОКАТО СПЯ, НАРЪГАМ СЕ В ГЪРБА И ИЗБЯХАМ??? ОСВЕН ТОВА ЩОМ СЕ ИЗНАСИЛВАМ, ЗНАЧИ СЪМ И ГЕЙ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ!!! ЩОМ МИ ХАРЕСВА, ЗНАЧИ ОБИЧАМ МЪЖЕ. ТОЗИ ПРОБЛЕМ В КОЯ ГРАФА ДА ГО ПОСТНА СЕГА - Секс или Люобв???

Видя ли бе, трол!? И аз мога да се правя на интересен, че да привличам внимание, говорейки глупости...

Niakoitam
01-27-2013, 14:18
1-во - Защо ми говориш за животните ? От тях ли трябва да взимаме пример ?Задай си въпроса кое е това , което ни различава от животните ?

2-ро - Много добре знам че семменната ми течност става по нефункционална , на мен не ми трябва да ми става функционална , аз не я ползвам . Затова нека си седи на мястото , там ми е по-полезна !

3-то - Мокри сънища не съм имал .

4-то - Нарастването на тестостерона води до "депресивност " ти сериозно ли го говориш това или просто не си запознат с многото физиологически действия които има ?

5-то - Не искам да се кастрирам нито химически, нито физически .

1.Попринцип физиологията ни е подобна,защото все пак човека не е някакво божество.Човека е животно колкото и това да не ти харесва. Примат от вида Хомо Сапиенс Сапиенс.Поприцип от ДРУГИТЕ животни се счита,че ни различва разумът.Само че доколко животните нямат никакъв такъв и доколко някои хора имат развит разум е под въпрос.Това да си ръгаш члена,защото си решил,че си някакъв който се самоизнасилва не спада към най-разумните неща.

2.Е, все някога може и да ти се наложи да я ползваш.Знае ли човек.А постоянното застояване може и да предизвика различни забоявания на организма.

3.Това,че си нямал не означава,че няма и да имаш,защото както казах семенната течност се образува постоянно.И ако по някакви причини не излиза след едно по-дълго време освен всичко друго ще ти стане яко чувствителен почти постоянно надървен и дори докосването му докато се опитваш да пикаеш може да предизвика оргазъм.Да, не говорим,че с надървен член малко трудно се пикае или понякога е дори и невъзможно докато не спадне.

4.Май ти не си особено запознат.Като ти се допраска като на вързано куче и гледаш как другите постоянно си праскат, а за теб няма това неизбежно те води към агресивност заради тестостерона и последвалата депресия за това как не можеш да си намериш някоя,която да чукаш.

5.Ти,вече натам си тръгнал.Явно това да си го ръчкаш с нож те възбужда по някакъв извратен начин.

ggb
01-27-2013, 18:56
Темата трябва да се изтрие,че някой може да му се върже.Хаха.

greenblood
01-27-2013, 20:39
Темата трябва да се изтрие,че някой може да му се върже.Хаха.

хахаха ще бъде интересно ако някой го направи и пише :D

pipoto
01-27-2013, 21:47
Най-хубаво е да си отрежеш ръцете!!! :D

Fantasyyyy
01-28-2013, 07:55
Ти от коя секта си ?

IvyLoo
01-28-2013, 08:01
Даже не можах да го дочета...

besso
01-28-2013, 08:10
Подписа му сега има смисъл! :D

heartshapedbox
01-28-2013, 12:19
Да фък?!
Чоевекът явно има проблем, вместо да му се смеем и да обясняваме колко е тъп, трябва да потърси някаква помощ..

rotorz
01-28-2013, 19:55
Секс 2/3 пъти в седмицата е много по приятен, безболезнен и здравословен и напълно ще задоволи нуждите ти

ForzaFelipe
01-28-2013, 20:14
Брато,мини някой ден през психиатър !! :D

aygun95
02-27-2013, 20:04
Ти направо си го пенсионирал момче :D

SoMuchWin
02-27-2013, 20:52
Станало му е кофти, че приятелите си направили ебавка с него и сега иска и ние да се цакнем, добър опит БРО! Няма да стане :D

fenkaaa
02-27-2013, 22:54
И защо му е на един мъж да спре да мастурбира?

saskou
02-27-2013, 23:20
Тоз пък...

sToyAncHo
02-28-2013, 19:30
вържи си го с канап за ходилото и така също няма да стане ;] идиот! хора не пробвайте да не си направите нещо!

Magician
02-28-2013, 20:03
Ма така, както си го описал, освен за спиране на мастурбацията, тва е и метод за спиране на секса. Гениално, направо. :)

Ospi
02-28-2013, 20:28
Ебати трола :D:D:D.

Yen_is_bacK
02-28-2013, 20:33
заклевам се ти си по-тъп и от гъбено семе .. мъжа трябва да го източва ... глупаво дебилно дете ..

Fisherman
02-28-2013, 20:37
точно така мастурбацията повишава нивото на тестостерон за да може и космите ти да имат косми !

EinGutesKind
02-28-2013, 20:43
Авторът е прав, мастурбирането трябва да се забрани със закон! :lol:

iShomby
02-28-2013, 20:45
Ей , много ефикасно е , туко що го пробвах , ма зех че си отрязах целия.

strafi
02-28-2013, 22:07
Не се ебавай те с човека! Всеки има право на избор и желание.Това ,че решил да спре да мастурбира, не означава че трябва всички да му се подиграва те.Аз лично съм на 20 години, и никога не съм правил секс.При това ,не съм мастурбирал от 1 година и 4 месеца.Сега и мен ли ще изкарате психясал ?

TrollFaace
02-28-2013, 23:44
Авторът е прав, мастурбирането трябва да се забрани със закон! :lol:

Пробва ли го тоз метод е брато

ShUnZyk
03-01-2013, 06:37
Не се ебавай те с човека! Всеки има право на избор и желание.Това ,че решил да спре да мастурбира, не означава че трябва всички да му се подиграва те.Аз лично съм на 20 години, и никога не съм правил секс.При това ,не съм мастурбирал от 1 година и 4 месеца.Сега и мен ли ще изкарате психясал ?

Абсолютно !Както казах , никой не съм накарал насила да го прави това , личен избор е за хора, които разбират че от мастурбацията няма никакви ползи ! Написах го защото знам че има хора които се опитват да се отърват от този навик по всякакъв начин но не им достига воля . Най-важното нещо което трябва да направят за себе си , е да спрат порното и всякаква еротика , това е нещото което подбужда мастурбирането , а дори и по-лошо с течение на времето неосъзнавайки вече са станали пристрастени !

the sniper guy
03-01-2013, 08:48
Една обща психологическа картина.
Авторът е с психични отклонения в областа на инстинкта за самосъхранение. Може и да и в други области(не е изклучено).
Не съм срещал момче с такива отклонения Особено с мисли да се обрязва всеки месец.
Предполагам че цъвти от щастие и отзад.

iShomby
03-01-2013, 11:31
Е то твоето хубаво ма .. а да те видим сутрин като се сабудиш , и цяла вечер докат си спал ти са е пикаело .. а ко правиш тогава , щото тая рана дет си я правиш ще се отвори ако се е затворила и ...

amaz1nG
03-01-2013, 12:05
Искрено се надявам да си се пошегувал.

ge6aaaa3
03-01-2013, 12:49
Аве ей, урод! Ти на кой свят живееш?!? Вярно е гадно да си някакъв зарибен чикибоец, ама това е крайно. Запиши се на някакъв спорт и дооста ще ти спадне желанието, а и няма да имаш време. 2-3 пъти седмично си е напълно нормално. И кой по-точно ти го наби това, че е вреден навик? Ваще? В училище? Някаква религия? Щом тялото ти го иска, значи така трябва. Друг е въпроса, ако си си набил някакви псевдоморални ценности в главата и се чувстваш "грешник", защото се пипаш. По-добре да одушиш смока, отколкото да го колиш! ;)

SHPAIdURmeN
03-01-2013, 20:03
Подписа му сега има смисъл! :D

О, да определено вече има смисъл. :D

Tочен човекa. :D :X damn... :X

Amore-Mio*
03-02-2013, 20:25
Що за простотия.
Никое, нормално развиващо се момче няма да си го позволи това нещо .

nqkoisi55
03-07-2013, 18:13
Ти добре ли си??????

Raven28
03-08-2013, 17:54
а бе автора, не бъди на тоз ъкъл, че не можеш да си хванеш приятелка, един ден ще имаш и гледай до тогава да не си осакатиш оная работа...lol

Thermal
03-10-2013, 17:28
U MAD BRUH? Това е най-тъпото нещо което съм чувал от чикиджий! Много е крайно бе.Кво ще стане ако си клъцнеш ку*а без да искаш а? Предполагам ,че има много "нефелни" който ще го направят!

sky.of.lust
03-10-2013, 17:33
ти нормален ли си бе ? :D леле кви алтави хора иима не е истина ахаха

the sniper guy
03-11-2013, 05:40
Авторе прекръсти темата на : Ефикасен начин за кастриране!

SkylineDrift
03-11-2013, 12:21
По-добре да се изтрие темата,че някой болен мозък ще вземе да го направи,та чак целия пенис да си отреже. :Х

baby_baby
03-11-2013, 15:04
Малее авторе ти си напълно луд по-добре отиди да се лекуваш....

toolady_princes
03-31-2013, 19:15
aliiiiiiiiiiii gorkite muje!!!

beach.ch
04-01-2013, 08:35
Да кажем, че наистина искаш да спреш да мастурбираш, ясно е, че и ти някога си бил "пристрастен", за да опиташ тия "ефикасни методи".
Само да ти кажа, че това според мен, не е мястото за споделяне на такива "мемоари".
Тука има деца на по 12-13 дори и по- малки, които не са сигурни, че мастурбацията е нещо нормално и още са доста объркани от всичко, което им се случва. Нищо чудно утре някъв 5-токласник да си отреже патката като ти чете "метода".
Сексът и мастурбацията са въпрос на избор, с това съм съгласна, но не съм съгласна, че са вредни и безполезни, както ти твърдиш. Нищо чудно, че сексът е нещо, което тялото търси само откакто се знае, ако малко вземеш да прочетеш и да попиташ наоколо, ще видиш защото другите не си "цепкат" инструмента. Сигурна съм, че има и други, по- безполезни методи от това, ако искаш да спреш мастурбацията, защото ако наистина го искаш, това е волята да спреш, а не да ми се правиш на интернет хирург.

Pug_306
04-01-2013, 08:42
Как ти дойде на акъла да измислиш такава простотия, интересно ми е какви са ти начините за спиране на алкохол и цигари, може ли да споделиш? Или сами да гълтане сода каустик и да лягаме :D А жените как да откажат мастурбирането, ще е още по-интересно да представиш на аудиторията :D

dynamit
04-01-2013, 15:20
Ма вие луди ли сте бе????!! Да си режа члена за некви глупости!!! Аве я бегайте оттук!!

Eskapel4o
04-01-2013, 15:33
Ти ненормален ли си или имаш психични отклонения ?

beach.ch
04-01-2013, 19:28
Ненормален= психични отклонения?!

Nicksey
04-01-2013, 22:59
Направо защо губиш време да пишеш теми за това във форумите ? Бързай да си дялкаш лентички от патката, да не вземе да ти зарастне предната рана и да се спукаш от мастурбация.

БожиятАгнец
04-02-2013, 03:41
Имам по-добра идея.

http://i.imgur.com/TQRE54k.png

Правиме си форумна среща. Викаме Фапи. И всички спираме мастурбацията заедно, като едно голямо щастливо семейство. Като семейство Менсън (и певеца, и убиеца - еднакво сходно е).
Но ще е много яко, представям си го. Нещо от типа на "Бабо, ще ми помогнеш ли да спра мастурбацията?"
Може да си направим комуна и да спираме чикиите заедно. Т'ва ще е ебаси романтичното.
Аз ще взема баба във всеки случай...
Представете си - вие, баба и аз. Под звездите.Спираме мастурбацията...
После можем да я убием...И заровим някъде, плитък гроб.
Как ли бихме я убили? И защо да спираме само с нея?
Фапи е много сладък.

БожиятАгнец
04-02-2013, 03:48
^Бтв християнско ли е да искам да изнасиля всички девойчета от снимката, докато Фапи ги държи? Но без негрите. Тях после ще ги накарам да изнасилят белите деца. Така ще ги заразят със СПИН, а аз ще снимам и ще пратя на родителите и свещениците им клипове и снимки как малките им християнки се чукат с негри, докато Фапи им се празни в устата. Примерно.
Но никой няма да убия. Просто ще оставя СПИНът да си свърши работата.Пък, ако някоя забременее - още по-добре. Нали не е християнско да се абортира?
Хах, представям си животите им след това...
И моят също - ще пия уиски с Фапи, докато негрите са в мазето, оковани, а останалите се мъчат.
Ох, и ако може всичко да се случи в църква...
Мисля, че е християнско...Аз съм духовна натура.

dynamit
04-06-2013, 20:37
Ама вие сте безмозъчни!!!! Как ще режете пениса??!!?!! Това е лудост! Един ден не се чудете защо ви боли при секс!!!

yYniiKaLnAa
04-07-2013, 20:30
Ти си болен...

DoctorSatan666
04-07-2013, 20:44
^Бтв християнско ли е да искам да изнасиля всички девойчета от снимката, докато Фапи ги държи? Но без негрите. Тях после ще ги накарам да изнасилят белите деца. Така ще ги заразят със СПИН, а аз ще снимам и ще пратя на родителите и свещениците им клипове и снимки как малките им християнки се чукат с негри, докато Фапи им се празни в устата. Примерно.
Но никой няма да убия. Просто ще оставя СПИНът да си свърши работата.Пък, ако някоя забременее - още по-добре. Нали не е християнско да се абортира?
Хах, представям си животите им след това...
И моят също - ще пия уиски с Фапи, докато негрите са в мазето, оковани, а останалите се мъчат.
Ох, и ако може всичко да се случи в църква...
Мисля, че е християнско...Аз съм духовна натура.
http://catmacros.files.wordpress.com/2009/06/lol_copy9.jpg?w=720

Muaythaifighter
04-08-2013, 05:41
Аз ще ти еба майката на тебе форумен плъх , ше ми казваш ти да си режа хуя ли бе педерасче смешно .

Давитро̀в
04-08-2013, 22:26
Гахти робството да не можеш да се въздържиш - толкова да ти е къс синджира... Спираш порното, че се поробваш, иначе ти просто се удушаваш на синджира си в зенита на нощта, и предсмъртният ти хрип бива заглушен от воя на чукащи се котенца в тревата.

Чичаги, четете повечко за no fap - има цял pdf със стотици дневници на "спрели" тук - http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=3646143&d=1313982330. Пълна болница. На мен ми беше невъзможно да душа мюмюн понеже пътувах с дни, и после просто не изпитвах нужда.

Претоварването с ендорфини, които давят човешкия мозък по време на еякулацията, буквално може да съсипе мъжа. Чисто биологически така вие подлъгвате мозъка си, че сте се сношили и мисията ви е изпълнена, и после се превръщате в безполезен роб на собствените си фантазии. Има наблюдавани ползи от "не-якулирането", като повишен тонус, самочувствие, лесно заспиване и будене, хиперактивност и повишен нагон, които блажено ви милват простатата и ви жегват да pursue-вате сношение с истински женски :) А усещането на добре изпълнен с кръв, топъл пишага в гащите, готов за един бурен пенетрейшън, си е класически усет на омнипотентност :)

Струва си да се въздържиш м/у 3 и 7 дена. Попробуйте, ребята. Спокойно, порно актрисите няма да спрат да лапат.

ndesign
04-09-2013, 03:47
Абсолютно !Както казах , никой не съм накарал насила да го прави това , личен избор е за хора, които разбират че от мастурбацията няма никакви ползи ! Написах го защото знам че има хора които се опитват да се отърват от този навик по всякакъв начин но не им достига воля . Най-важното нещо което трябва да направят за себе си , е да спрат порното и всякаква еротика , това е нещото което подбужда мастурбирането , а дори и по-лошо с течение на времето неосъзнавайки вече са станали пристрастени !

Масова заблуда е че от мастурбирането има някаква полза. Негативните ефекти върху физиката и психиката са многобройни, но няма да пиша подробно, защото ще ме нападнете и мен, а полза от това да се обиждаме по форумите няма.

Разбира се не подкрепям метода на автора. Не е това начина просто. Не решава проблема в корена му, а само го отлага във времето. Да не говорим колко е опасно това системно рязане. Поздравявам автора че съумява да запази добрия тон. ShUnZyk, ако наистина искаш да разбереш как ефикасно да спреш този навик (то си е направо зависимост), пиши ми на лични и моля те махни тази тема, че някой наистина ще вземе да се осакати...

scrooper
04-09-2013, 05:01
Добре де, като толкова ненавиждате мастурбирането, просто се въздържайте. Авторе, това хрумвало ли ти е? Ако наистина искаш да демонстрираш отличаване от животните, то следва да имаш волята да удържиш нагона.

iNNACTiVE
04-09-2013, 18:47
направо си режи целия :)

до автора ахахах

Duhast
04-23-2013, 06:10
Авторе ти не си във час! Мастурбацията си е много як навик даже. Е така като си нервен нещо и му е криво на човек си бие една злобарка и става шест точки. :D

То хубаво това,но ако след злобарката пак ти се иска и след това пак...Получава се обратния ефект.Иначе подкрепям автора с две ръце,само дето методът е малко опасен,особено ако ти треперят ръцете от безсъние примерно...

CheFfo0o
04-23-2013, 12:58
Като чух за ножа и памука си викам ...Мали тоя шсе кастрира :D

ShtrudeL
04-23-2013, 13:23
6 страници?
Беше ни приятно.