PDA

View Full Version : Friend zone

Rake
01-24-2013, 13:31
Харесвам едно доста приятно момиче.Много е красива,привлекателна,инте лигентна,мила и още много много много,но не мога да я разбера(не че някой може да разбере едно момиче де,но все пак...).Държи се мило със повечето момчета наоколо включително и мен.Винаги когато и направя комплимент тя отвръща със същото.Много пъти ми е казвала,че ми има доверие,че съм по-различен от осталалите,но нищо повече.
Сега сигурно ще кажете "ами какво чакаш покани я на среща".Съгласен съм,но нещата стоят по малко по-различен начин.Най-добрият ми приятел е, така да кажа с по-странни маниери(не казвам,че е обратен-напротив,но характера му е такъв,че другите остават с такова впечатление,аз не мисля така,защото го познавам много добре и съм убеден,че не е).Та той се мотае с нея постоянно..Прегръщат се,той поняга я черпи с нещо малко,но никога не съм ги виждал да се целуват(веднъж видях,че той посегна,но тя се дръпна настрани).Те се познават от много години,а аз нея едва от няколко месеца.
Преди няколко дена едно друго момиче го попита дали ходят заедно,а той каза,че са само приятели и нищо повече.Каза,че я е харесвал преди години,но сега са само приятели.На мен ми се стори малко странно и попитах момичето,което харесвам същия въпрос,а тя каза,че това са пълни глупости и са само приятели,а и излизала с някакъв по-голям от нея.
Тя попринцип като човек е много добра и избягва да се кара с хората(като мен).Разбираме се идеално,никога не сме се карали или обиждали.Направило ми е впечатление,че когато сме навън в група с още хора и седнем в някое заведение,винаги сяда до мен,дори веднъж помоли едно друго момиче да си сменят местата,защото уж не и било приятно да е с гръб към вратата.Също така никога не съм я виждал да си споделя с най-добрата и приятелка така както споделя с мен.Нещото което ме спира да я поканя да излезем само двамата е,мисълта,че може моят най-добър приятел да я харесва също и може да стане конфузна ситуация :/
Вие как мислите?Дайте си мнението,ако мислите,че ще бъде от полза на мен и на други със сходен проблем.Благодаря!

tori
01-24-2013, 13:33
Ами попитай го този приятел дали я харесва още и дали няма против да я поканиш на среща. Ако няма - действай, ако има по-добре се отдръпни. Успех.

Azoria
01-24-2013, 16:09
Пита най-добрия си приятел дали я харесва. Нали се най-добри приятели. Споделяш му, че имаш нещо към нея и мислиш да действаш.

sexa_na_kompleksa
01-24-2013, 16:47
Ами попитай го този приятел дали я харесва още и дали няма против да я поканиш на среща. Ако няма - действай, ако има по-добре се отдръпни. Успех.

Съгласна... от една страна. От друга страна, след като Тя не го харесва, той и да я харесва и да не я харесва, все тая.

Amore-Mio*
01-24-2013, 19:25
Тя може просто да се държи приятелски с всички, не е задължително да те харесва. Още повече, че е споменала, че излиза с по-голям от нея. А вероятно няма изгода да те излъже, ако питаш мен.

Иначе ако не опиташ, няма как да разбереш.
Ние тук можем само предложения да даваме, но не да ти кажем със сигурност какво се върти в нейната глава.

Покани я на среща и сам ще усетиш как се развиват нещата, и дали има надежда.

12h
01-24-2013, 20:57
Започни да правиш някакви малки неща за нея, но мили. Имаше едно момче, което ме харесваше, но аз него не. Обаче винаги когато съм излизала с него някъде той ми отваряше всички врати, правеше ми комплименти, отстъпваше ми винаги свободно място в автобуса...
Влюбих се в него, въпреки че първоначално не го харесвах.