View Full Version : признаци за бременност
boriana_borislavova
01-24-2013, 16:35
здравейти искам да споделя с вас проблема си а тои е че по график утре трябва да ми доиде а нямам никакви симпроми както обикновенно , по принцип винаги си ми идва точно на датата и имам доста предменструални признаци а сега липсват напълно само от време на време ме боли малко стомаха и ми става лошо и ме боли главата , какво може да е ?
TheBeliever
01-24-2013, 16:37
http://www.lolroflmao.com/wp-content/uploads/2012/04/my-head-hurts-that-70s-show1.jpg
А сега малко по-сериозно - симптомите на ранна бременност наподобяват ПМС. Google it.
Даже не ти закъснява. Защо се панираш излишно?
Your Dream
01-26-2013, 22:22
Първи признак - закъснява ти.Не знам защо се панираш само защото нямаш "симптоми" че ще ти дойде - не винаги се появяват преди, понякога (поне при мен) неща като болки в корема, кръста, гърдите се появяват след като ти дойде а не преди това.
Първи признак - закъснява ти.Не знам защо се панираш само защото нямаш "симптоми" че ще ти дойде - не винаги се появяват преди, понякога (поне при мен) неща като болки в корема, кръста, гърдите се появяват след като ти дойде а не преди това.
srsly?
Your Dream
01-26-2013, 22:51
srsly?
Какво не ти хареса?На глупав въпрос - глупави отговори.
.
Още след като изтекат приблизителните 24 часа необходими за забременяване, веднага започваш да усещаш гадене, виене на свят. Повръщаш, гърдите ти наедряват. Ако това не се случи на 25-тия час от акта, не си бременна.
Ако се случи, то най-вероятно си болна и глупава.
Eskapel4o
01-27-2013, 13:42
Кръстете го Фродо . :D
Ох,ма оригиналност блика отвсякъде.
Купи си един тест и ходи на лекар.