PDA

View Full Version : Сложна ситуация



razbito_sarce8
01-24-2013, 20:47
Много харесвам едно момче от нашия клас ,обаче работата е там ,че аз всъщност не съм себе си в учелище тъй като все ми се присмиваха ,че съм загубячка и такива подобни реших като сменя учелището да се държа по-смело да съм по-силна и не само това нещо от типа "лошо момиче" ,това естествено не ми е лесно както и да е....момчето което толкова много харесвам сме на 15 ,обаче той позвнава "лошото момиче" в мен и незнам дали да му позволя да ме опознае ...ако разбере и се разочарова от срамежливката в мен а харесва лошото момиче....ох незнам и аз вече кое от двете съм и коя харесва той ,много е объркано..

Enchanting
01-24-2013, 21:12
Затова е хубаво да сме себе си.
Когато си си изградила някакъв образ, който ти
искаш- отначалото добре, но после започваш да се
'' изморяваш'' от... .. фалшивото.

12h
01-24-2013, 21:40
Бъди себе си. Искам да ти каже, че аз си говоря само едно момиче от класа ми (в класа сме само момичета), всички други са ми много скучни, глупави и много неприятни. Когато се подиграват на някой от класа винаги защитавам по-слабия.
Никои никога до сега не си е позволил да ми се подиграва или обижда. Просто трябва да изградиш силен характер и да не се заяждаш с никого дори те да се заяждат с теб. Обърни подигравките им на ебавки засмей се и вържи разговор, но ги дръж на страна ако не ги харесваш. Така нито ще ти се подиграват, нито ще трябва да си общуваш с тях.
Само така можеш да бъдеш себе си.
Не бъди лоша, повечето момчета не харесват интригантки и заядливи момичета. Момчетата, които харесват този тип жена са най-често играчи.