View Full Version : Как да разбера?
амиии как да ви кажа...от няколко седмици имам гадже,което е на 15,аз съм на 14 и се каним да правим секс,той ми казва,че не е девствен,но мисля,че ме лъже....тааа въпросът ми е как мога да разбера дали не е девствен,при момичетата се разбира,но при момчетата....по какво се разбира дали момчето е девствено,извинявам се за идиотската тема,но моля не ми се присмивайте,бъдете сериозни и очаквам отговори :) мерси предварително
pifiella
01-25-2013, 18:10
Не знам.
Миии няма как да разбереш,ако не си признае...или не му следиш поведението.Ама не ми се вярва на 15 да е много вървежният.
смисъл....така да кажааа по члена охх много ме е срам,не се ли разбира някък си?
:lol:
ми няма външни белези :lol:
xXxPETYAxXx
01-25-2013, 18:38
Нямаш му доверие, ама ще му дадеш да ти откъсне цветенцето...интересно.
Да, той е на 15, ама се е нае*ал вече с 6-7 момичета...
Пък може и да е правил опити с някоя преди теб, ама за какво да те лъже?!
ами за да се направи на голям ;) :D може би
Тва не можеш да го знаеш... пък и не очаквай 15 годишен да е големия играч.
FuCKkK13
01-25-2013, 18:51
ходите от няколко седмици,нямаш му доверия и ще правиш секс с него на 14 ? ... срам те е да кажеш полов член,пенис ?!
боже.. прибери си версиите
ето заради "боже.. прибери си версиите" такива цитати не искам да казвам,защото кой знае какви глупости ще измислите
Amore-Mio*
01-25-2013, 19:05
От притеснението и бързото свършване.
FuCKkK13
01-25-2013, 19:06
ами на 14 с гадже от забележителните няколко седмици на което явно му се ебе какво искаш да ти кажем ? няма как да разбереш дали е или не.. а и ти виждам сивото вещество така че се наебете и мирно да е
FuCKkK13
01-25-2013, 19:07
От притеснението и бързото свършване.
не съм съгласна за първото... на 15 повечето момчета ''само цици виждат 8-) '' и е много вероятно хич да не му е притеснено а да мисли само как да я мине и вече да е ''готин'' ''зрял'' '' голям'' и етц.
xXxPETYAxXx
01-25-2013, 19:09
Абе, стига с това бързо свършване!
Не всички момчета свършват бързо първия път, пък и ако свърши бързо, това не значи автоматично, че е девствен! Може да е правил секс веднъж преди 5 месеца(!!!примерно!!!) и да свърши бързо, къв е проблема?!
ходите от няколко седмици,нямаш му доверия и ще правиш секс с него на 14 ? ... срам те е да кажеш КУР , ХУЙ , ЧЕП ?!
.
shmatarok
01-25-2013, 19:23
по-добре не бързай да правиш секс. Така като гледам и не си особено сексуално образована, вземи прочети малко информация, че ми се струва, че избързваш.
FuCKkK13
01-25-2013, 19:23
.
е,опитах да бъда цивилизована
е,опитах да бъда цивилизована
Къде видя цивилизация бе :D ? Лапенцето ходи с некъв от неколко седмици и са тръгнали да се шибат .
Девствената му ципа тряя' да е разкъсана.
AnarchyPunk
01-25-2013, 20:42
Препоръчвам сама да си се дефлорираш и после да се пробваш след седмица-две. Ама си малка. И след като му нямаш доверие и не го обичаш за какъв хуй ти е да го правиш за пръв път с него? Поне първия път нека ти е ако не 'специален', то поне с някой, на когото му пука за теб.
Какво значение има дали е девствен или не? :D
AnarchyPunk
01-25-2013, 22:15
Какво значение има дали е девствен или не? :D
Ако знаеше колко такива въпроси са завършвали в ПИРОГОВ... Наистина, не е казано, че ще е ужас ако и двамата са девственици, но като цяло е добре единия да знае какво върши..
vakanciqta
01-25-2013, 22:22
kоето е на 15,аз съм на 14 ahhahxhahxhahxhahhxahxhahahhahxahhahxhxhaxhaha
zaichebaichexox
01-29-2013, 00:45
Ходите от няколко седмици , а ти си (с извинение за грубия език) пикла на 14 години ?! Не , че аз съм голямата какичка , но поне съм сигурна , че това момче го обичам наистина и че той държи на мен и ме обича и аз го направих понеже аз исках , а не , защото той ме караше . Първият път е нещо което ще помниш винаги , така , че помисли за своя избор ;)