PDA

View Full Version : :( :( :( :(

dante the demon killer
01-25-2013, 19:51
Здравейте. Можеби ще ви прозвочи смешно, но... Значи аз съм в пети клас има едно момиче от седми клас което много харесвам. С нея се познавам от втора, трета група много добри приятели сме. От много време я харесвам а да не кажа тя ми е можеби и най-добрия приятел. Много ме е страх ако и го кажа какво ще стане защото не искам да я губя като приятел, но не искам и да сме само приятели... Моляви кажете ми какво да правя :( Благодаря предварително.

.Wonder
01-25-2013, 19:57
Това не бива да е нещо, което да те тормози или натъжава. Ти си още пети клас и съжалявам, че ще те разочаровам, но стандартно момичетата около седми-осми клас започват да откриват други интереси и няма особен шанс да имат по-силни взаимоотношения с по-малко от тях момче. Предполагам, че след време емоциите ти ще отшумят и всичко ще се нормализира, затова бих те посъветвала да не прибързваш. Говоря по лични наблюдения и усещания, разбира се има ужасно много типове хора и докато едни момичета не биха харесали по-малък от тях, други биха.

Запазете приятелството си е моят съвет, защото има вероятност тя да не приеме насериозно по-дълбока връзка с теб.

Tsukuda_Hiroshi
01-26-2013, 13:49
Представи си го така - ти й казваш, че я харесваш. Тя ти казва "О да, и аз теб! Много!", отивате у вас само 2мата. Няма никой. Какво мислиш да правиш??? Много твои батковци са се изложили, какво остава за теб.
Вместо да правиш глупости с момичето, защото и тя е още твЪрде малка, запази си приятелството с нея, както ти каза .Wonder и след време ще видиш колко добре си направил ;)

DENKAZ
01-26-2013, 17:38
Запазете приятелството си е моят съвет, защото има вероятност тя да не приеме насериозно по-дълбока връзка с теб.
Много зрял и точен отговор.

Това, което е написала е вярно мой, по-добре си останете само приятели, защото накрая и това няма да сте.