View Full Version : За или против ?
lubopitna_123
01-26-2013, 21:08
Какво мислите за любов и връзка между съученици ,случвало ли ви се е?За или против?Колко време издържа според вас?След раздялата как стоят нещата?
Eskapel4o
01-26-2013, 21:12
Вие ако се съобразявате с такива неща разбирам каква любов е ....
Your Dream
01-26-2013, 22:08
Не ми се е случвало, но щом се харесвате не мисля че това е от значение.Това колко ще издържи вашата връзка зависи от вас, а не от това дали сте в един клас или не, а от това дали се разбирате, дали се чувствате добре заедно, от чувствата ви.Да, при евентуална раздяла ще е малко по-неприятно, защото ще трябва да се виждате всеки ден, но пък нищо не пречи да опитате.
Страшни теми пускаш, това "за или против" като го видя и вече знам ,че си ти. А съдържанието... :lol:
Ако се харесват достатъчно,че да не си направят само неловко съм 'за', иначе не виждам смисъл да се обосновавам. А пък въпроса 'Колко време издържа според вас?' ... ти, сериозно ли? :lol:
Amore-Mio*
01-27-2013, 10:32
Ако са достатъчно големи и зрели, и не се получат нещата да могат да запазят приятелските си взаимоотношения. Тогава съм "За". Иначе съм си "против", именно защото голяма част от хората не умеят да се държат приятелски, а някакви враждебни отношения.
Има и успешни такива. Не бих казала ,че е редно да се каже :за или против...щом има любов,нека си се взема.
Мои съученици бяха така,скъсаха,ама не са в кофти отношения,просто и двамата си продължиха без излишни драми.
xXxPETYAxXx
01-27-2013, 11:05
Лично аз, подчертавам за себе си - винаги съм била против!
Но не мога да съм "За" или "Против" в общия случай! Всеки сам си решава за него си!
Имам съученици, дори и колеги, които бяха гаджета, скъсаха после, но не съм забелязвала да се държат гадно един с друг след това. Но не съм и била толкова близка с тях, за да знам в действителност какви са им отношенията след раздялата.
antoniq_96
01-27-2013, 20:08
Не ми се е случвало, но щом се харесвате не мисля че това е от значение.Това колко ще издържи вашата връзка зависи от вас, а не от това дали сте в един клас или не, а от това дали се разбирате, дали се чувствате добре заедно, от чувствата ви.Да, при евентуална раздяла ще е малко по-неприятно, защото ще трябва да се виждате всеки ден, но пък нищо не пречи да опитате.
Съгласна съм :)
heartshapedbox
01-28-2013, 11:46
Няма значение дали сте съученици или не, това си е най-нормална връзка. От вас зависи дали ще е сериозна, колко ще издържи и тн.
Colouring
01-28-2013, 11:55
Все ми е тая. Обаче е адски, ама аааааааааааааааадски дразнещо да гледам двойки по десет часа дневно да ми се натискат под носа на чиновете, под и над бюрото, на парното и къде ли още не. Или пък си слизам/качвам се по стълбите и ги гледам двамцата се спрели по средата, изразявайки любовта си с навряни езици до сливиците. Сори, ама все пак т'ва е училище.
sweetka_96
01-28-2013, 13:09
Все ми е тая. Обаче е адски, ама аааааааааааааааадски дразнещо да гледам двойки по десет часа дневно да ми се натискат под носа на чиновете, под и над бюрото, на парното и къде ли още не. Или пък си слизам/качвам се по стълбите и ги гледам двамцата се спрели по средата, изразявайки любовта си с навряни езици до сливиците. Сори, ама все пак т'ва е училище.
+1
.. Мен също ме дразнят такива индивиди. Няма нищо лошо да си се обичат ама си има граници..