Влез

View Full Version : ВАЖНО!Как??

love_brd0
01-26-2013, 22:22
С приятеля ми през седмицата не се виждаме и си излизаме през уикедите.Обикновенно се уговаряме чрез СМС,скайп или фейсбук (жалко е...да!) ,ала той не влиза вече близо 3 дни...а телефонът му е спрян от месец.Знам къде живее,но вероятността той да отвори е почти 0% .... и си представете колко неловко ще звучи :
-Ъъъ....гаджето ми тук ли е!? ...пред майка му,баща му или големия му брат... + че съм срамежлива,за това отпада варианта.
Колкото и тъпо да звучи,трябва,просто трябва да излезем...не заради друго,а просто този понеделник правим 2 месеца.Моля ви,кажете ми какви идеи имате за това как да се свържа с него...мерси предварително :)

Буря
01-26-2013, 22:34
За да не влиза,си има причина.Изчакай.Когато дойде на линия му поискай сметка.Пък и ако той не държи толкова на това,че скоро правите 2 месеца,защо ти се впрягаш така и тичаш след него?

CrazyLittleThing
01-26-2013, 22:37
От колко време сте заедно ? И, по дяволите, що за връзка е вашето, след като питаш разни непознати как да се свържеш с ТВОЕТО гадже... Пък и не виждам нещо кой знае колко срамно в това да отидеш до тях и ако ти отвори някой друг да питаш за него с ИМЕТО му, не ''гаджето ми''.
P.S. Сега прочетох че сте заедно от почти два месеца...

Azoria
01-26-2013, 23:58
не виждам нещо кой знае колко срамно в това да отидеш до тях и ако ти отвори някой друг да питаш за него с ИМЕТО му, не ''гаджето ми''

Абсолютно.

sexa_na_kompleksa
01-27-2013, 07:33
В края на срещата се уговаряйте, кога ще се видите следващия път.
И защо не се виждате през седмицата?
И ако той искаше да се свърже с теб, май щеше да го направи, не мислиш ли?

xXxPETYAxXx
01-27-2013, 08:23
^Е, може би не се виждат през седмицата, защото учат в различни населени места.

Съгласна съм, че можеш да попиташ дали е у тях си с ИМЕТО му, а не с "гаджето ми". Ако той иска да се свърже с теб - ще намери начин! Дори, ако трябва ще помоли някого(било то от семейството или приятел) да му използва телефона.

Аз бих се притеснила обаче, ако така изведнъж някой изчезне и може би щях да го потърся в тях, само че ако всичко му е ок и ми излезе с някое тъпо оправдание(от сорта на "Спряха ми нета и нямам как да се свържа с теб" ) - ще го пратя на майната му!!!

Amore-Mio*
01-27-2013, 08:30
Отиваш до у тях и ако отвори някой друг питаш: "Извинете, **** /името му/ тук ли е?".
Вероятно, за да не влиза, си има причина.

Tsukuda_Hiroshi
01-27-2013, 08:33
^Е, може би не се виждат през седмицата, защото учат в различни населени места.

Съгласна съм, че можеш да попиташ дали е у тях си с ИМЕТО му, а не с "гаджето ми". Ако той иска да се свърже с теб - ще намери начин! Дори, ако трябва ще помоли някого(било то от семейството или приятел) да му използва телефона.

Аз бих се притеснила обаче, ако така изведнъж някой изчезне и може би щях да го потърся в тях, само че ако всичко му е ок и ми излезе с някое тъпо оправдание(от сорта на "Спряха ми нета и нямам как да се свържа с теб" ) - ще го пратя на майната му!!!

xXxPETYAxXx обобщи всичко казано до тук по най-добрия начин! Няма да е зле да приемеш сЪвета ;)