Влез

View Full Version : Анален секс ?!

Natinka1123
01-27-2013, 11:52
Здравейте , имам няколко въпроса относно аналния секс ..
1- приятеля ми иска да пробваме, въпросът ми е дали боли , смисъл какво се усеща
2-здравословен ли е , има ли някаква опастност ( не е от забременяване)
3- трябва ли да е с кондом ?
4- как не ги е гнус ? съжалявам , че ще попитам , но няма ли някаква неприятна миризма ?
5-трябва ли да правя нещо преди самия акт (измиване и т.н.) е за измиването ми е ясно , но бях чувала за някакви клизми ..
Съжалявам за тези въпроси , но това ме интирисува и не намерих инфо :) И моля без обиди..

granger
01-27-2013, 11:55
1- Вероятно ще има болка,ползвайте лубрикант,като пробваш ще видиш кво се усеща.
2-Не е хубаво да го правиш,ако има хемороиди,но няма да ти навреди здравословно.
3-По-добре да е с кондом,за да избегне той някаква инфекция,все пак - черво е./кофти звучи,ама факт/
4-Ако си ходила по-голяма нужда и след това си се подмила - едва ли.
5-Клизмата не е задължителна,но е хубаво,ако можеш да си направиш.

BamBamBo
01-27-2013, 11:56
1.Боли , някои казват,че не боли , но сигурно защото ги порят ежедневно.Трябва задължително с лубрикант,за да е по лесно проникването!
2.Е кое да му е здравословното,хаха. Задължително с презерватив!Освен,ако не си сигурна в партньора си и себе си,че сте здрави.И след аналния в никакъв случай ,да не се прави вагинален секс,без да сте се измили!
3.По принцип е добре да е със. ^
4. ..........
5.При някои момичета се случва да се изпуснат,най - добре преди акта,да не си яла много през деня и да си отишла до тоалетна преди това,за по - сигурно някои предпочитат да си направят клизма.

p.s.Ако ти самата не искаш да го правиш,ще те боли и няма да ти е приятно.

xXxPETYAxXx
01-27-2013, 12:09
1.Боли , някои казват,че не боли , но сигурно защото ги порят ежедневно.Трябва задължително с лубрикант,за да е по лесно проникването!
2.Е кое да му е здравословното,хаха. Задължително с презерватив!Освен,ако не си сигурна в партньора си и себе си,че сте здрави.И след аналния в никакъв случай ,да не се прави вагинален секс,без да сте се измили или сменили презерватива!
3.По принцип е добре да е със. ^
4. ..........
5.При някои момичета се случва да се изпуснат,най - добре преди акта,да не си яла много през деня и да си отишла до тоалетна преди това,за по - сигурно някои предпочитат да си направят клизма.

p.s.Ако ти самата не искаш да го правиш,ще те боли и няма да ти е приятно.

Да, а така като те слушам те е страх, гнус те е - нямаш желание, а искаш да му угодиш! Тогава варианта да се свиваш и да те боли е най-вероятен! Най-важното е с удебеления шрифт, както и приятелят ти да е много нежен, без резки движения в началото, и отначало да не е директно с пенис, а с пръст или някоя специална играчка.

Natinka1123
01-27-2013, 12:15
a vie pravili li ste go ? (boleshe li ? )
i moje li malko po podrobno za "klizmata"

granger
01-27-2013, 12:17
Виж в интернет ,там си пише всичко.
Някои ги боли по-малко,други повече,зависи от подхода на партньора ти.

Amore-Mio*
01-27-2013, 13:02
Клизма преди аналния секс.
Иначе нормално е да има някаква болка, затова използвайте лубрикант, който ще овлажни и ще улесни проникването. Гледай да си максимално отпусната, а той максимално внимателен. Да внимава с резките и бързи движения.

marilyn
01-27-2013, 16:04
1- приятеля ми иска да пробваме, въпросът ми е дали боли , смисъл какво се усеща Усеща се...кеф.
2-здравословен ли е , има ли някаква опастност ( не е от забременяване) Опасност от какво? Нищо опасно няма.
3- трябва ли да е с кондом ? Препоръчително е. Иначе без е по-яко.
4- как не ги е гнус ? съжалявам , че ще попитам , но няма ли някаква неприятна миризма ? Щом приятелят ти иска.. явно не го е гнус, а и нищо гнусно няма.
5-трябва ли да правя нещо преди самия акт (измиване и т.н.) е за измиването ми е ясно , но бях чувала за някакви клизми Ами отиваш до тоалетната, миеш се и такам. Клизмата не е задължителна.

fama
01-27-2013, 19:09
Ако не си вземеш лубрикант , задължително с презерватив. Там колкото и да е малко също има лубрикант. За първи път го направихме така, беше странно , не си бях правила клизма, просто не бях яла цял ден и бях минала през тоалетната. Странно е в началото , а и по време на целият акт , трябва да е дооооооста внимателен и да му казваш кога те боли , за да се усеща и да знае кога да го извади . Аз не бях отпусната и си ме боля, но при следващите пъти ще бъде по-добре. :)

Rabalka
01-27-2013, 19:15
Здравейте , имам няколко въпроса относно аналния секс ..
1- приятеля ми иска да пробваме, въпросът ми е дали боли , смисъл какво се усеща
2-здравословен ли е , има ли някаква опастност ( не е от забременяване)
3- трябва ли да е с кондом ?
4- как не ги е гнус ? съжалявам , че ще попитам , но няма ли някаква неприятна миризма ?
5-трябва ли да правя нещо преди самия акт (измиване и т.н.) е за измиването ми е ясно , но бях чувала за някакви клизми ..
Съжалявам за тези въпроси , но това ме интирисува и не намерих инфо :) И моля без обиди..
1.Абе боли си малко
2.Ми ...де да знам.Може да се хавант болести от него както от вагиналния
3.Ми не е задължително
4.Не съм усетила
5.Аз не съм си правила клизма и не съм имала гафове

DragonLady
01-27-2013, 20:28
1- приятеля ми иска да пробваме, въпросът ми е дали боли , смисъл какво се усеща - В началото може да те боли, но постепенно мускола се отпуска и болката изчезва, заменя я удоволствието.
2-здравословен ли е , има ли някаква опастност ( не е от забременяване) - Не вреди пряко на здравето, но има риск от инфекции, ако е без презерватив, или ако после се премине към вагинален, тоест от анален към вагинален никога не се преминава, ако не искате да си навлечете беля.
3- трябва ли да е с кондом ? Да, иначе момчето може да прихване някаква инфекция, и при вагинален без презерватив, да ти я лепна и на тебе.
4- как не ги е гнус ? съжалявам , че ще попитам , но няма ли някаква неприятна миризма ? - Който го е гнус, не ч*ка там. Айко си се измила преди това, и си се изходила по голяма нужда, не би трябвало да има миризма.
5-трябва ли да правя нещо преди самия акт (измиване и т.н.) е за измиването ми е ясно , но бях чувала за някакви клизми .. - Клизмата е желателна, но не задължителна. Избора с нея или без нея си е изцяло твой.

в цитата

sexblqn
01-28-2013, 07:05
1- приятеля ми иска да пробваме, въпросът ми е дали боли , смисъл какво се усеща- Дали ще те боли зависи предимно от това колко си се отпуснала и колко е внимателен той и как ще те предразположи. Ако имаш някакви притеснения и се стягаш ще боли, така че отпусни се :)
2-здравословен ли е , има ли някаква опастност ( не е от забременяване)- Не знам дали е здравословен, въпреки че има и такива твърдения, но ако се внимава няма никаква опасност, така че не се притеснявай.
3- трябва ли да е с кондом ?- По принцип да, но според мен не е задължително, но задължително с много лубрикант ако може за анален секс, защото имат обезболяващ ефект.
4- как не ги е гнус ? съжалявам , че ще попитам , но няма ли някаква неприятна миризма ?- Ако си се почистила както трябва няма никаква миризма и не е гнусно, а мъжете си умират от кеф. Ако имаш пълно доверие на гаджето си кефа може да е огромен и за теб, но не очаквай чудеса от първия път.
5-трябва ли да правя нещо преди самия акт (измиване и т.н.) е за измиването ми е ясно , но бях чувала за някакви клизми .. - Не е задължително, но това ще ти го напиша на лични.

_ivi_
01-28-2013, 16:30
Винаги ще те боли в началото - всичко зависи от това как си поиграе с пръстите и колко отпусната си ти.Лубриканта е от значение както и проникването, защото ако те напъне като дървар не ми се мисли.Клизмата не е задължителна, но е препоръчително да минеш през тоалетната.

lamer4e7o
01-28-2013, 17:49
А дърварите как напъват?

_ivi_
02-08-2013, 03:56
А дърварите как напъват?

Като за последно...

Natinka1123
02-08-2013, 07:49
иии все още не съм го направила , не заради болката , а заради притеснението от някой гаф ..

GiveMeLove
02-08-2013, 08:07
Ти не си ли онази дето, не се възбужда?! .. Сега и на анален скочи? .. Айде прочети мнението ми в предната тема, и се замисли малко... :)

Fisherman
02-08-2013, 19:30
Знаете ли защо боли?Защото дебелото черво не е за да си завирате пишките в него :)

4epraza
02-08-2013, 19:42
Знаете ли защо боли?Защото дебелото черво не е за да си завирате пишките в него :)
:D :D :D

DENKAZ
02-08-2013, 20:43
Щом знаеш значи бая са ги завирали в твоето.

Fisherman
02-08-2013, 21:53
Щом знаеш значи бая са ги завирали в твоето.

E забавеен защо не седнеш да ни разкажеш някой виц на Шкумбата или радио Ереван?

DENKAZ
02-08-2013, 22:43
С удоволствие. Щом си толкос навитак пиши на лично да не спамим :))