View Full Version : ПОМОЩ!!!!!! Подкожни пъпки
youmakemewannadiee
01-28-2013, 07:27
Събота вечер ми излезна една незабележима но доста твърда пъпка под кожата и то доста на дълбоко. Намазах я с акне аут, неделя сутринта не се беше подобрила, но не се беше и влошила само беше станала червена, но все така упорито стоеше под кожата. Днес имам много важна среща а пъпката все още е тук и даже като че е още по червена. Снощи я мазах с акне аут и с още един крем, но нищо :( а днес сутринта една позната ми каза че като й излизали на нея ги мажела с пастата от ихтиол (онязи черната гадно миришещата) и сега я намазах с нея не съм мяхнала ихтиоловата паста но ще видя като я махна дали ще се е подобрило нещо. Тааа моля ви кажете някакъв начин да я махна по бързо до утре да е по мялка поне?
п.п. пъпката е точно между веждите ми така че представете си на какво приличам :(
nor4eto99
01-28-2013, 07:35
Ихтиола помага много. С него са ми изчезвали безследно много пъпки
youmakemewannadiee
01-28-2013, 07:37
Аз го сложих преди час някъде колко време трябва да го държа и после какво?
nor4eto99
01-28-2013, 07:39
Аз само вечер съм си го слагала. И на сутринта ги няма. Около 5 часа някъде
youmakemewannadiee
01-28-2013, 07:56
а в някои форуми пише, че ихитола правел връхче на пъпката и трябвало след това да се стисне?
nor4eto99
01-28-2013, 08:00
Напълно изчезва, не ми се е налагало да си стискам пъпките след ихтиол. А аз много често го ползвам, не мога да се похваля с чиста и нормална кожа :D
nor4eto99
01-28-2013, 08:02
Може би обира всичко от пъпката и изчезва (пада) и аз не знам, но никога не съм си ги стискала
youmakemewannadiee
01-28-2013, 08:04
Ясно, моята кожа попринцип е чиста страшно рядко каквито и да е пъпки ми излизат и може би за втори път ми излиза подкожна и по-дебела, но първия път направих грешката да я стисна и тя стана на още по-голяма. Този път ще чакам дано до утре да изчезне.
nor4eto99
01-28-2013, 15:39
Никога не стискай... Винаги подкожните са ми като трън в очите и винаги ги стискам, но после стават като цицини и в училище става много забавно "Норче, къде се удари?" И най-гадното е, че като си наведа главата винаги ме болят ужасно много-а съм много саката в ръцете и постоянно трябва да се навеждам да взема тва, което съм изпуснала
sexa_na_kompleksa
01-28-2013, 16:08
Не я стискай.
Ако не изчезне до утре, сложи си малко фон дьо тен/пудра, за да я прикриеш. Ако нямаш, ползвай на майка ти. : )