View Full Version : strah me e ot zabremenqvane
Zdraveite, az sum momiche na 17 god. imam seriozen priqtel. Ujasno mnogo me e strah ot zabremenqvane i tova ne mi pozvolqva da vodq polov jivot . Dori i da iskam da pravim seks se stqgam ot tazi misul i pochti ni6to ne se polu4ava. Estestveno polzvame predpazni merki vupreki tova ne6to ne mi dava mira v tezi 98% . Tozi mesec otnovo si mislq ,4e sum bremenna samo za6toto mi zakasnqva.
xXxPETYAxXx
01-28-2013, 08:01
КИРИЛИЦА!
Който го е страх от мечки - не ходи в гората!
Извода: ако ти се ходи в гората, забрави страха от мечки, не във всяка гора има мечка!!!
Не се забременява толкова лесно, образовай се, за да си преодолееш страха!
Ми недей прави секс.
Ебати , много сте ми забавни с тези излишни филмираници.
Уж с предпазни средства , пък се плаши. Като имаш елементарна култура ще знаеш,че след като сте се предпазили няма шанс да си бременна.
КИРИЛИЦА
Кирилицата е задължителна, оправи си темата или ще ти я заключат.
Като те е страх не прави секс. Бахти драмата...
gimmesomemo
01-28-2013, 12:03
Сто процента си бременна!! И не ги слушай за кирилицата. По-горе има тема за аборта. Мисля, че ще ти е от полза!!
swag style mdfkz.
01-28-2013, 12:14
Режи вените, ПОЧТИ 130 процента си бременна вече ..
DragonLady
01-28-2013, 12:20
Кирилицата е задължителна, оправи си темата или ще ти я заключат.
Като те е страх не прави секс. Бахти драмата...
+1
Като е с кондом, кво се вкарваш във филма излично?
Иди на доктор да и даде противозачатъчни и не се филмирай толкова.
Illusion772
01-28-2013, 12:55
Ако питаш мене освен секса трябва и да не маструбираш (ако маструбираш де) щото може някои летящ сперматозоид да дойде и ....................... отиде тогава
sweetka_96
01-28-2013, 13:05
Режи вените.
Почти във всеки твой коментар съвтваш да си режат вените.. :lol:
dream1707
01-28-2013, 13:13
Бих казала само да се образоваш. Когато си сигурна, че знаеш кое как става... няма да имаш притеснения.
Или пий хапчета, комбинирано са ползване на презервативи и го правете само когато не си в овулация ... :D
swag style mdfkz.
01-28-2013, 15:13
Почти във всеки твой коментар съвтваш да си режат вените.. :lol:
Съвета си е съвет .. светкъв такъв ;)
Amore-Mio*
01-28-2013, 18:30
Като те е страх - ясно е какво да правиш, нали?
Иначе в тоя ред на мисли: не можеш вечно да бягаш от удоволствието, именно защото те е страх. Животът не е за страхливците, макар да не е много редно и правилно да го напиша в темата.
Иначе не правиш секс и това е, няма от какво да се притесняваш.
Това ми напомня на едно мнение в друг форум, което не е по темата, но искам да го споделя с вас. " Като с"ера ми става х"я- това значи ли, че съм гей?" :DD
Писането на кирилица е задължително.