View Full Version : Какво ще кажете за това долнище?
zigzaaag
01-28-2013, 07:55
Kakво ще кажете за това спортно долнище? Дали на живо ще изглежда така, дали плата е хубав, дали няма да стои по - различно? Мнения, дами :)
http://shopzone.bg/womens/sportswear_w/lower_training/46344/Excess-дамско-спортно-долнище-черно-сиво-от-Shopzone
FuCKkK13
01-28-2013, 08:05
че не бих дала толкова пари като във всеки 2ри магазин има такива
katalinaa0
01-28-2013, 08:19
на мен пък ми харесва не е супер спортно а става и за ежедневието, в смисъл у вас си, до магазина, с колата по работа, такива неща
strawberry88
01-28-2013, 09:34
Ужасно е.Навсякъде има такива.Прекалено е скъпо. :? Разходи се по магазините и със сигурност ще намериш.
На мен ми допада,ама ми се вижда малко скъпичко...
Скъпо е, а и на мен не ми харесва... това сигурно и вкъщи не бих го облякла.
sexa_na_kompleksa
01-28-2013, 16:30
Скъпо е, а и на мен не ми харесва... това сигурно и вкъщи не бих го облякла.
Съгласна.
Amore-Mio*
01-28-2013, 18:56
Допада ми.
Имам подобно и го нося най-вече при тренировки и домашни упражнения.
За разходки из града - също, ама лятото, като внимателно съм го комбинирала с подходящо горнище. Иначе не ми допада.
Поръчвала съм си жилетка от тоя сайт и далеч не беше това, което изглеждаше на снимките. Втори път не бих поръчала.
katalinaa0
01-30-2013, 09:31
Поръчвала съм си жилетка от тоя сайт и далеч не беше това, което изглеждаше на снимките. Втори път не бих поръчала.
Аз пък ще ти кажа, че тук много грешиш, защото този сайт е съвкупност от много марки. В него не се продават жилетки само от един производител, а от много. Така, че ти сама си си избрала кофти дрехата. То се вижда на снимката, някои жилетки са от гаден материал и то си пише от какво е стоката, има си снимка и се вижда колко е дълго и т.н. Ама ти си дете нали?
-обикновенно е
-не михаресва ластика
-скъпо е
youonlyliveonce
02-01-2013, 13:48
Скъпо е. И не ми харесва как стои на дупето :?